Tyylikäs kuntosali sopii monenlaiseen tilaan ja toimintaan

Teemme asiakkaasi visiosta totta.

Luomme kuntoilutiloja ja -ratkaisuja, jotka kannustavat ihmisiä pysymään aktiivisena. Suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäitä kuntoilutiloja koteihin, työpaikoille sekä hotelleihin ja muihin julkisiin tiloihin. Kuntoiluratkaisumme sekä helpottavat arjen liikuntaa, että tuovat ripauksen luksusta kuntoiluun. Kuntoilutilat suunnitellaan aina harmoniseksi osaksi tilojen muuta sisustusta. Muotoilupalkintoja voittaneet kuntoilulaitteet voivat olla osa sisustusta.

Kun otat meidät mukaan projektiin jo alkuvaiheessa, saat meiltä layout-suunnittelun ja kuntoilutilojen toiminnallisuuden varmistamisen. Tarjoamme myös 2D- ja 3D-objektit valituista laitteista sekä ja konsultointiapua kuntoilutilan laitteiden asetteluun. Laitteiden asennus ja huolto tapahtuu oman huoltopalvelumme toimesta. Lue alta lisää ratkaisuistamme eri tyyppisiin tiloihin.

Autamme sinua suunnittelemaan asiakkaasi tarpeiden ja toiveiden mukaisen kuntosalin tai kuntoilutilan, jossa ei tingitä tyylistä.

KOTI

Tyylikäs ja elegantti kotikuntosali houkuttelee liikkumaan 

 

Kodin kuntoilutila voi olla oma erillinen tilansa tai luonteva osa kodin muuta sisustusta. Italialaista muotoilua edustavat kuntoiluvälineet istuvat kauniisti näkyvällekin paikalle tyyliä arvostavassa kodissa. Meiltä löytyy ratkaisuja myös aktiivi- ja ammattiurheilijoiden kotikuntoiluun. Laitesarjoilla saa rakennettua näyttävän kokonaisuuden monenlaista tyylisuuntaa edustavaan sisustukseen.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Elisa Aunola

”Haluan auttaa sinua löytämään asiakkaasi tavoitteisiin sopivat välineet innostavaan liikkumiseen kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Laadukas ja tyylikäs, asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltu kuntoilutila motivoi jatkamaan harjoittelua myös alkuinnostuksen jälkeen. Tyylikkäitä kuntoiluvälineitä ei edes halua piilottaa pois näkyvistä, vaan ne voivat olla luonnollinen osa sisustusta.”

Elisa Aunola
Home wellness specialist

ASUNTO-OSAKEYHTIÖT

Laadukkaat kuntoiluvälineet kestävät aikaa ja tuovat lisäarvoa asukkaille

 

Liikunnan avulla on helppo lisätä yhteisöllisyyttä erilaisissa asumismuodoissa. Yhteinen kuntoilutila, joka on varustettu laadukkailla ja helppokäyttöisillä kuntoilulaitteilla tuo lisäarvoa ja turvallisuutta sekä tiloihin, että toimintaan. Kun asunto-osakeyhtiön tai palvelutalon kuntoilulaiteinvestoinneissa panostetaan laatuun, taataan laitteille pidempi käyttöikä. Qicraftin huolehtii laitteiden huollosta. Korkeluokkaisilla laitteilla on myös miellyttävämpi harjoitella ja kuntoilutilan käyttöaste pysyy korkeana.​

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Elisa Aunola

”Toteutamme erilaisiin asumisyksiköihin ja tiloihin sopivia kuntoilutiloja. Laadukkaat ja hyvin suunnitellut ratkaisut nostavat tilojen arvoa ja lisäävät asumisviihtyvyyttä asukkaille.”

 

Elisa Aunola
Home wellness specialist

TOIMISTO

Laadukkaat kuntoilutilat tekevät toimistosta houkuttelevamman

 

Suunnittele asiakkaallesi tyylikäs kuntoilutila Corporate Wellness-asiantuntijamme avulla. Autamme sinua toteuttamaan tyylikkään ja tilatehokkaan ratkaisun, joka vastaa asiakkaasi tarpeisiin. Kyseessä voi olla esimerkiksi työpaikan kuntoilutila tai liikerakennukseen tuleva täysin varusteltu kuntosali, joka toimii myös vetovoimatekijänä. Muotoilupalkintoja voittaneet tyylikkäät laitteet voidaan sijoitella myös osaksi toimistoa.

 

Kauttamme saat layout-suunnittelun sekä 3D- ja 2D-objektit valituista laitteista. Toteutamme avaimet käteen-ratkaisuja kaiken kokoisiin tiloihin ja oma huoltotiimimme pitää huolta laitteista koko niiden elinkaaren ajan.

Referenssit

Kiinnostuitko?

HOTELLI

Hotellien kuntoiluratkaisut  

 

Hotellin kuntoiluratkaisuna voi olla täysin varusteltu erillinen tila, tai huoneisiin integroidut liikuntamahdollisuudet. Technogymin digitaalinen alusta tarjoaa mahdollisuuden virtuaalitreeneihin ja viihdesisältöihin treeniä tehdessä. Myös kokoushuoneisiin voidaan sijoitella laitteita tai välineitä tarjoamaan kokousvieraille aktivoivia taukoja. 

Referenssit - hotelli

Kiinnostuitko?

Joachim Bartholdi

”Työpaikan tai liikerakennuksen kuntoilutilan  suunnitteleminen lähtee aina yrityksen tavoitteista. Tulevatko kuntoilutilat osaksi toimistoa lisäämään henkilöstön viihtyvyyttä ja nostamaan toimitilojen käyttöastetta? Vai halutaanko liikerakennukseen uusi vetovoimatekijä siellä toimiville yrityksille? Ratkaisu voi olla täysin varusteltu kuntosali tai kuntoilutilaksi muutettu pienempi huone. Laitteet voi myös sijoitella osaksi toimistoa. Vaihtoehtoja on monia.”

 

Joachim Bartholdi
Account manager

Miksi tehdä töitä kanssamme?

Ilmainen konsultaatio

Asiantuntijamme kartoittaa asiakkaasi tarpeet ja auttaa löytämään ratkaisuja, jotka sopivat projektiisi.

Visualisoinnit

Tarjoamme 3D-kuvat ja visualisoinnit asiakkaasi kotikuntosalista, jotka helpottavat tilasuunnittelua.

Laiteratkaisut

Yli 35 vuoden kokemus kuntoilulaiteratkaisujen suunnittelusta sekä yrityksille, että yksityiskoteihin.

Showroom

Mahdollisuus tutustua kotikuntoilulaitteisiin ennen ostopäätöstä Qicraftin Vantaan showroomilla.

Ympäristöystävälliset tuotteet

Kierrätettävät materiaalit muodostavat keskimäärin yli 95% jokaisen tuotetun Technogym-tuotteen painosta. 

Technogym valitsee tuotteisiinsa uusiutuvia, terveellisiä ja turvallisia tuotemateriaaleja – tuotteet rakennetaan vahvojen ympäristöperiaatteiden mukaisesti.  Lisäksi kaikkia pakkauksia käytetään uudelleen useita kertoja. Tuotteissa käytetyt materiaalit eivät sisällä myrkyllisiä komponentteja, ja ne ovat EU: n standardien mukaisia, jotka koskevat tiettyjen vaarallisten aineiden käyttöä sähkö- ja elektroniikkalaitteissa.
Käyttämällä laadukkaita materiaaleja tuotteemme kestävät kauan, koska ne ovat vähemmän alttiita kulumiselle. Tämä tarkoittaa vähemmän varaosia, vähemmän jätettä, vähemmän raaka-aineita.

SISUSTUSSUUNNITTELU x TECHNOGYM

Miksi valita Qicraft Technogom?

Sisustussuunnittelu

Tarjoamme kattavan sisustussuunnittelupalvelun tyylikkään ja elegantin hyvinvointitilan luomiseksi.

Huippulaatu

Technogym-laitteet ovat ammattitason kuntoiluvälineitä, joiden käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa.

Rahoitus

Kysy meiltä myös kuntoilulaitteiden rahoitusratkaisuista.

Luotettu toimija

Technogymillä pitkä historia yhteistyöstä huippu-urheilijoiden kanssa. Technogym on myös olympialaisten virallinen yhteistyökumppani.

Sujuvat toimitukset

Toimitamme laitteet asiakkaallesi ja hoidamme asennuksen, sekä huolehdimme laitteiden huollosta.

Asiakaspalvelu

Varmistamme, että kuntoilulaitteet ovat aina ajan tasalla uusimman teknologian suhteen. Apua ja opastusta aina kun sitä tarvitaan.

Tutustu sisältöihimme

laatupolitiikka qicraft technogym

Laatupolitiikka

Luotettava pohjoismainen kumppani kuntosalilaitteissa ja niihin liittyvissä palveluissa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme investoimaan kannattavaan liiketoimintaan ja tuottamaan parhaat tulokset liikunta- ja hyvinvointipalveluissa. Qicraft Finlandin laatupolitiikan

Lue lisää »
Laatujärjestelmä dna iso 9001 qicraft
Artikkeli

Laatu on tärkeä osa toimintaamme

ISO 9001 laatujärjestelmä – Mitä hyötyä siitä on? Laatujärjestelmän hyödyt yrityksen toiminnalle ja asiakkaalle ovat selkeät. Me Qicraft Finlandilla olemme pitäneet kiinni laatujärjestelmästä jo vuodesta

Lue lisää »
tietoa technogymistä

Sosiaalinen vastuu

Technogym keskittyy kestävään kehitykseen ja ympäristöön Terveet ihmiset, terve planeetta Technogym on yritys, joka suhtautuu sosiaaliseen vastuuseensa vakavasti ja pyrkii edistämään hyvinvointia ja ympäristön kestävyyttä

Lue lisää »

Asiakkaamme kertovat

arkkitehdit-ja-suunnittelijat-kuntoiluratkaisut