Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu

Technogym keskittyy kestävään kehitykseen ja ympäristöön

Terveet ihmiset, terve planeetta


Technogym on yritys, joka suhtautuu sosiaaliseen vastuuseensa vakavasti ja pyrkii edistämään hyvinvointia ja ympäristön kestävyyttä kaikessa toiminnassaan. Technogym Village ja Technogymin tuotteet on rakennettu vahvojen ympäristöperiaatteiden mukaisesti.

Ympäristöystävällinen pääkonttori

Technogym valitsee uusiutuvia, terveellisiä ja turvallisia tuotemateriaaleja. Myös Technogym Village – Technogymin pääkonttori on rakennettu ympäristöä ajatellen. Technogym on sitoutunut varmistamaan, että pääkonttori on aina vihreän tehokkuuden malli. Siinä on investoitu rakennuksen luonnolliseen jäähdytysjärjestelmään, kylpylän energiaa käytetään uudelleen ja uusiutuvaan energiaan ja kierrätykseen kiinnitetään paljon huomiota.

Ympäristöystävälliset tuotteet

Kierrätettävät materiaalit muodostavat keskimäärin yli 95% jokaisen tuotetun Technogym-tuotteen painosta. Lisäksi kaikkia pakkauksia käytetään uudelleen useita kertoja.

Tuotteissa käytetyt materiaalit eivät sisällä myrkyllisiä komponentteja, ja ne ovat EU: n standardien mukaisia, jotka koskevat tiettyjen vaarallisten aineiden käyttöä sähkö- ja elektroniikkalaitteissa.
Käyttämällä laadukkaita materiaaleja tuotteemme kestävät kauan, koska ne ovat vähemmän alttiita kulumiselle. Tämä tarkoittaa vähemmän varaosia, vähemmän jätettä, vähemmän raaka-aineita.

Tuotteemme,  on aina suunniteltu energiatehokkaasti, jos vain teknisesti mahdollista, vaarantamatta esimerkiksi niiden suorituskykyä. Excite Live -kardiolaitesarja sisältää Self Powered -laitteita, jotka tuottavat oman energiansa toimiakseen.

Wellness Foundation

Wellness Foundation on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on perustettu auttamaan kouluja, yliopistoja, instituutteja, tutkimuskeskuksia ja kaikkia julkisia tai yksityisiä yhteisöjä, jotka ovat kiinnostuneita ihmisten elämänlaadun parantamisesta.

Wellness Valley -hanke

Vuonna 2002 Nerio Alessandrilla oli visio muuttaa Romagnan alue ensimmäiseksi kansainväliseksi wellness-alueeksi investoimalla sen sosiaalisiin, historiallisiin, taiteellisiin, luonnon- ja maatalouden resursseihin. Idea kehittyi Wellness Valley -hankkeeksi, joka keskittyi luomaan alueen henkilöiden ja organisaatioiden verkoston, joka haluaa edistää hyvinvointia elämäntapana. Wellness Valley -toiminnoilla pyritään luomaan etuja alueella – toimenpiteillä, joiden tarkoituksena on parantaa asukkaiden elämänlaatua; ja alueen ulkopuolella – hankkeiden avulla, joilla pyritään houkuttelemaan turisteja ja työntekijöitä, jotka etsivät kutsuvaa ja kannustavaa ympäristöä. Technogymin pääkonttori – Technogym Village – on portti Wellness Valley -projektiin; lähtökohta vierailijoille, jotka haluavat oppia lisää siitä, miten Romaganin edistyneet palvelut auttavat edistämään hyvinvointia elämäntapana.

Eettiset säännöt

Technogym on edistänyt hyvinvointia liiketoimintamahdollisuuksina ja sosiaalisen vastuun vaihtoehtona yli 30 vuoden ajan. Ihmisten, ympäristön ja monimuotoisuuden kunnioittaminen on aina ollut olennainen osa arvoja, joihin yritys uskoo ja joita se haluaa kunnioittaa päivittäisessä toiminnassaan. Luodakseen näihin arvoihin perustuvan johtamiskulttuurin Technogym on luonut eettiset säännöt, jotka ovat luettavissa täällä. 

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

sosiaalinen-vastuu-technogym