Tyylikäs kuntosali on toimiva osa kodin tai muun tilan sisustusta

Teemme visiosta totta

Johtoajatuksenamme on luoda kuntoilulaitteita- ja ratkaisuja, jotka kannustavat ihmisiä pysymään aktiivisena. Luomme tyylikkäitä kuntoilutiloja koteihin, työpaikoille sekä hotelleihin ja muihin julkisiin tiloihin. Kuntoiluratkaisumme sekä helpottavat arjen liikuntaa, että tuovat ripauksen luksusta kuntoiluun. Kuntoilutilat suunnitellaan aina harmoniseksi osaksi tilojen muuta sisustusta.

Autamme sinua luomaan asiakkaasi tarpeiden ja toiveiden mukaisen kuntosalin tai kuntoilutilan, jossa ei tingitä tyylistä.

Kuntoiluratkaisujen asiantuntija on apunasi

Asiantuntijallamme Elisa Aunolalla on usean vuoden kokemus sekä kaupallisten, että kotikuntosalien suunnittelusta. Elisa on työskennellyt Qicraftilla vuodesta 2016 alkaen ja omaa  asiantuntemusta niin Technogymin laiteratkaisujen, kuin niitä tukevien digitaalisten palveluiden hyödyntämisestä.

 

”Laadukas ja tyylikäs, asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltu kuntoilutila motivoi jatkamaan harjoittelua myös alkuinnostuksen jälkeen. Haluan auttaa sinua löytämään asiakkaasi tavoitteisiin sopivat välineet innostavaan liikkumiseen kotona tai muissa tiloissa.”

Elisa Aunola

Ilmainen konsultaatio

Tarjoamme ilmaisen konsultaation, jossa asiantuntijamme kartoittaa asiakkaasi tarpeet ja auttaa löytämään ratkaisuja, jotka sopivat projektiisi.

Visualisoinnit

Tarjoamme 3D-kuvat ja visualisoinnit asiakkaasi kotikuntosalista, jotka helpottavat tilasuunnittelua.

Laiteratkaisut

Yli 35 vuoden kokemus käyttäjäystävällisten ja tyylikkäiden laiteratkaisujen suunnittelusta sekä yrityksille, että yksityiskoteihin.

Showroom

Mahdollisuus tutustua kotikuntoilulaitteisiin ennen ostopäätöstä Qicraftin Vantaan showroomilla.

Miksi valita Qicraft - Technogym?

Sisustussuunnittelu

Tarjoamme kattavan sisustussuunnittelupalvelun tyylikkään ja elegantin hyvinvointitilan luomiseksi.

Huippulaatu

Technogym-laitteet ovat ammattitason kuntoiluvälineitä, joiden käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa.

Rahoitus

Kysy meiltä myös kuntoilulaitteiden rahoitusratkaisuista.

Luotettu toimija

Technogymillä pitkä historia yhteistyöstä huippu-urheilijoiden kanssa. Technogym on myös olympialaisten virallinen yhteistyökumppani.

Sujuvat toimitukset

Toimitamme laitteet asiakkaallesi ja hoidamme asennuksen, sekä huolehdimme laitteiden huollosta.

Asiakaspalvelu

Varmistamme, että kuntoilulaitteet ovat aina ajan tasalla uusimman teknologian suhteen. Apua ja opastusta aina kun sitä tarvitaan.

Tutustu sisältöihimme

kotikuntosali voi olla luonnollinen osa sisustusta

Kotikuntoilu osana sisustusta

Kotikuntoilu osana kodin sisustusta Kotikuntoilun voi integroida luontevaksi osaksi kotia Juoksijan kotikuntoilutila Kuntoilutilassa voi olla esimerkiksi: Technogym MyRun juoksumattoTechnogym Bench treenipenkki, jossa painot säilytetään kätevästi

Lue lisää »
qicraft toteutti tyylikkään technogym kunoitlulaitteilla varustetun kotikuntosalin kaupunkikotiin

Tyylikäs kotikuntosali täydentää kodin

Tyylikäs kotikuntosali on kaupunkikodin helmi Tampereen aitiopaikalla sijaitseva kerrostalo kätkee sisäänsä elegantin kaupunkikodin, jonka tyylikäs kotikuntosali luo upeat puitteet treenille. Kotikuntosalin suunnittelun lähtökohtana oli säännöllisen

Lue lisää »

Technogym sisustussuunnittelu

Technogymin Home Wellness -konsepti on suunniteltu edistämään henkilökohtaista hyvinvointiasi ja terveellisempää elämäntapaa. Filosofiamme on yhdistää kunkin tuotteen paras muotoilu, omistautuminen yksityiskohtiin ja tyylikkyys. Haluamme täydentää

Lue lisää »

Asiakkaamme kertovat

technogym-arkkitehdit-ja-suunnittelijat-kuntoiluratkaisut-koteihin