Laatupolitiikka

Laatupolitiikka

Luotettava pohjoismainen kumppani kuntosalilaitteissa ja niihin liittyvissä palveluissa.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme investoimaan kannattavaan liiketoimintaan ja tuottamaan parhaat tulokset liikunta- ja hyvinvointipalveluissa. Qicraft Finlandin laatupolitiikan tarkoituksena on varmistaa, että tarjouksemme vastaa asiakkaan tarpeita ja että suunniteltu ratkaisu tukee asiakkaan liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme olla asiakkaan ensisijainen valinta.

Laatupolitiikka perustuu yhtiön viiteen kulmakiveen:

  • Premium-tuotteet Technogymilta: korkealaatuiset ja toiminnoiltaan huippuunsa kehitetyt laitteet ja ratkaisut, jotka on testattu huippu -urheilijoiden toimesta. 
  • Ainutlaatuinen teknologia: digitaaliset ratkaisut, joiden avulla asiakkaamme motivoivgat ja sitouttavat loppukäyttäjiä ja parantavat toimintansa kannattavuutta.
  • Rahoituspalvelut: räätälöidyt ja kilpailukykyiset rahoitusratkaisut.
  • Huolto: asiantuntevat huoltoteknikot suorittavat laitteiden asennukset, huollot ja korjaukset.
  • Osaava tiimi: työntekijöillämme on vankka kokemus hyvinvointialalta ja haluamme rakentaa pitkäaikaisia suhteita sidosryhmiemme kanssa.

Yhtiön laatujärjestelmää arvioidaan jatkuvasti vasten asiakkaiden ja kumppaneidemme tarpeita. Jotta voimme jatkuvasti kehittää palveluitamme ja lisäämään asiakasarvoa, mittaamme kaikkia prosesseja sekä laadullisesti että määrällisesti asiakaskyselyiden avulla.

Qicraft Finlandin ISO 9001-sertifikaatti

laatusertifikaatti qicraft laatupolitiikka
laatupolitiikka-qicraft-finland