Artikkeli

Lounakallion kotikuntoilutilat hurmasivat Asuntomessuilla

TekstiIda Saalsto

KuvaVeera Kurittu

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Asuntomessukotien kuntoilutilat ovat osa sisustusta

Kotikuntoilu on yhä nouseva hyvinvointitrendi, mutta harva osaa unelmoida kuntoilutilojen integroimisesta osaksi kotia. Voisiko kotona kuntoilla muuallakin kuin kellarissa tai autotallissa?

Vuoden 2022 Asuntomessuilla nähtiin kaksi Technogym-kuntoilulaitteilla varusteltua kotikuntoilutilaa. Spinkkilä Oy:n rakentamien Asunto Oy Lounakallion kotien tyylikkäistä kuntoiluratkaisuista tuli luonteva osa kodin sisustusta. Technogym-kotikuntoilutilat huomioitiin myös Huvila ja Huussi-ohjelman erikoisjaksossa.

Kesällä Naantalissa järjestettyjen Asuntomessujen kävijät saivat tutustua ensimmäistä kertaa italialaisen Technogymin kotikuntoiluratkaisuihin aidossa kotiympäristössä. Kodin kuntoiluratkaisut toteutettiin Qicraft Finlandin toimesta Rakennusliike Oy Spinkkilä Ltd:n rakentaman Asunto Oy Lounakallion kahteen kotiin. Kauniit ja ekologiset omakotitalot sijaitsevat kallioisella tontilla meren äärellä. Messualueen yhtenä teemana oli tänä vuonna luonnon kunnioittaminen – alue on myös aurinkoenergian edelläkävijä. Spinkkilän ekologiset hyvän elämän kodit ovat hyvä esimerkki panostaa asumisen laadukkaista ja kestävistä ratkaisuista, joihin lukeutuvat myös kotien kuntoiluratkaisut.

asuntomessut technogym qicraft kotikuntoilu

Seinään kiinnitettävä Kinesis Personal-laite sopii monenlaiseen sisustukseen, sillä valita voi kolmen eri vaihtoehdon välillä (puu/puolapuut, peililasi ja nahka). Tähän kotiin valittiin puutaustalla oleva vaihtoehto.

Tyylikkäät ja elegantit kuntoiluvälineet mukautuvat osaksi kodin sisustusta

Aiheeseen liittyvä tuote
Kinesis Personal

TechnogymPersonal Line - Kinesis Personal

Lue lisää

Kun asukkaiden kotikuntoilutarpeet ja sisustusmieltymykset otetaan huomioon jo uudiskohteen suunnitteluvaiheessa, on kotiin helppo toteuttaa muuhun sisustukseen sopiva kuntoilutila. Mielikuvat autotalliin kätketyistä kuntoilulaitteista voi heittää romukoppaan, sillä laatuun panostava treenaaja valitsee kotikuntoilutilaansa tyylikkäästi muotoillut ja kauniit laitteet. Esimerkiksi yhteen Lounakallion kotiin valittu Kinesis Personal-kuntoilulaite sopii ulkomuotonsa puolesta kotiin kuin kotiin. Samaten tyylikäs Bike Personal-kuntopyörällä tuo eleganssia kuntoilutilaan. Vaikka ikkunasta avautuvat maisemat ovat upea lisä treeniin, asukkaat voivat halutessaan hyödyntää erilaisia treeni- ja viihdesisältöjä pyörän suurelta näytöltä.

Lounakallion kotien sisustussuunnittelusta vastanneen VUU designin Maarit Vuoren mukaan kauniisti muotoiltu kotikuntoilulaite ei edes vaadi erillistä tilaa, vaan se voi sijoittua luonnolliseksi osaksi tyylikästä kokonaisuutta.

Elegance – interior design – HOME/ARCHITECT

“Laadukkaan kotikuntoilun voi toteuttaa myös visuaalisin kriteerein näyttäväksi osaksi kokonaisuutta. Kauniit laitteet suorastaan kutsuvat kuntoilemaan.”

Maarit Vuori
Sisustussuunnittelija, Southwest Houses

Lounakallion kotien kuntoilutiloissa hyödynnettiin kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja

Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää

Rakentamisessa käytettyjen ratkaisujen ohella laatu ja kestävä kehitys näkyi myös Lounakallion kotien kuntoilutiloissa, sillä niissä halutaan viihtyä vielä vuosienkin päästä. Kuntoilulaitteiden valinnassa on hyvä muistaa, että laadukkaiden materiaalien avulla tuotteista tehdään pitkäikäisiä ja kulutusta kestäviä. Ekologisuutta arvostava suosii kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja ratkaisuja, jotka ovat uusiutuvia ja turvallisia. Esimerkiksi MyRun-juoksumatto on huoltovapaa ja vastaa vaativankin juoksuharrastajan tarpeisiin. Minimalistinen, tyylikäs ja kompakti muotoilu sopii monenlaisiin tiloihin. MyRun onkin saanut kansainvälisen Red Dot Design -palkinnon.

asuntomessut kotikuntoilu qicraft technogym

Luonto on lähellä MyRun-juoksumatolla treenatessa. Näppärä ja kompaktin kokoinen juoksumatto ei vaadi isoa tilaa.

Laadukkaat valinnat auttavat arjessa ja tuovat siihen lisää luksusta

Qicraft oli mukana Lounakallion kotien rakennusprojektissa jo heti alusta lähtien, jolloin kotikuntoilutilan suunnittelu sai alkaa täysin puhtaalta pöydältä. Kotikuntoilu on muun hyvinvoinnin ohella yhä nouseva trendi ja moni uudesta kodista haaveileva osaa arvostaa kotikuntoiluratkaisujen tuomaa ajansäästöä arjessa. Kotoa löytyvät kuntoilulaitteet innostavat usein myös muitakin perheenjäseniä liikkumaan.

Yhtä monelle kotona kuntoilu voi merkitä myös lisää luksusta arkeen, mikäli elegantin ulkoasun omaavat kuntoilulaitteet halutaan pitää näkyvällä paikalla. Hyvänä esimerkkinä on Technogymin Personal line-sarja, jonka on toteutettu yhteistyössä italialaisen muotoilijan Antonio Citterion kanssa. Sarjan tuotteet ovat jo itsessään sisustuselementtejä eleganttien värien ja tyylikkäiden linjojen ansiosta. Harjatun teräksen, lasin ja alumiinin yhdistelmä tuo ylellisyyden tuntua tilaan kuin tilaan.

Kotikuntoilutila avaimet käteen -toteutuksella

Technogymin maahantuojana ja yksinoikeutettuna jällleenmyyjänä Qicraft tarjoaa myös kaikki kotikuntosalin suunnitteluun ja toteutukseen tarvittavat palvelut, aina visualisoinneista laitetoimitukseen, asennukseen ja ylläpitoon saakka.

Qicraftin Home Wellness Spesialist on asiakkaan apuna ideointivaiheesta alkaen ja osaa löytää erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin sopivat ratkaisut. Mikään koti ei ole liian pieni tai liian suuri kotikuntoiluun. Kauttamme saat maksuttoman konsultaation, jossa asiantuntijamme kartoittaa ja suunnittelee tavoitteisiisi ja kotiisi sopivan kuntosaliratkaisun.

asuntomessut qicarft technogym kotikuntoilutila

Ota meihin yhteyttä ja kerro millainen olisi unelmiesi kotikuntosali!