Myynti- ja toimitusehdot Yksityisasiakkaat

Myynti- ja toimitusehdot Yksityisasiakkaat

YLEISET MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT QICRAFTIN JA YKSITYISASIAKKAAN VÄLILLÄ

Seuraavat ehdot (”Ehdot”) koskevat sopimuksia, jotka on tehty Qicraft Finland Oy (1925207-2 ), Perintökuja 4, Vantaa (”Qicraft”) ja yksityisasiakkaan (”Asiakas” tai ”sinä”) välillä.

1 Soveltamisala

1.1 Tilaamalla tuotteita Qicraftilta hyväksyt nämä ehdot.
1.2 Kaikkia Qicraftilta näiden ehtojen mukaisesti tilattuja ja lähetettyjä tuotteita kutsutaan ”tuotteiksi”.

2 SOPIMUKSEN TEKEMINEN

2.1 Asiakkaan edun turvaamiseksi päivitettyihin käyttöehtoihin sovelletaan milloin tahansa muun muassa kuluttajansuojalain ja peruuttamisoikeuslain pakottavia säännöksiä.

2.2 Tuotteet tilataan Qicraftin qicraft.fi sivuston tai Qicraftin asiakaspalvelun kautta, info(at)qicraft.fi.

2.3 Vahvistettu tilaus on sitova. Osapuolten välistä sopimusta sovelletaan, kun Asiakas vahvistaa tilauksensa ja Qicraft vahvistaa kirjallisesti tilauksen otetun vastaan. Qicraftin ja Asiakkaan välistä sopimusta tuotteiden ostamisesta kutsutaan edelleen ”Sopimukseksi”.

2.4 Qicraft ei tee sopimuksia alaikäisten (alle 18-vuotiaiden) kanssa ilman vanhempien hyväksyntää. Sopimuksia voidaan tehdä vain Suomessa ja Suomeen.

2.5 Qicraft pidättää oikeuden hylätä tilaukset ilman syytä.

2.6 Jos toimitus on virheellinen tai tilaus on lähetetty vahingossa, asiakkaan on välittömästi otettava yhteyttä Qicraftin asiakaspalveluun info(at)qicraft.fi. Jos Qicraft ei saa ilmoitusta tällaisesta virhetilauksesta kohtuullisessa ajassa, tilauksesta tulee sitova.

3 HINTA- JA MAKSUEHDOT

3.1.1 Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitus-, laskutus- tai asennuskulut lisätään erikseen ilmoitetun hinnaston mukaisesti.

3.1.2 Jos osapuolet eivät ole toisin sopineet, Qicraft pidättää itsellään oikeuden mukauttaa hintaa valuuttakurssien muutosten, uusien virallisten tullien, kuten verojen tai muiden ennakoimattomien kulujen, perusteella.

3.2 Maksutapa

Asiakas saa tilaamastaan tuotteesta laskun tilausvahvistuksen tehtyään. Alle 10 000 € ostoissa maksu tulee suorittaa
100% tilauksenteon yhteydessä. Yli 10 000€ kaupoissa asiakas saa ennakkolaskun, josta 50% tulee suorittaa tilauksen
teon yhteydessä ja loput ennen toimitusta. Maksu tulee olla kokonaisuudessaan suoritettu ennen kuin tuote
toimitetaan asiakkaalle.

4 TOIMITUSEHDOT

4.1 Toimitusaika

4.1.1 Varastotuotteiden osalta tuotteen normaali toimitusaika on 3-4 viikkoa siitä, kun asiakas on saanut tilausvahvistuksen. Tehtaalta tilattavien tuotteiden toimitusajat ovat yleensä 8-12 viikkoa. Arvioitu toimitusaika annetaan tilausvahvistuksen yhteydessä.
4.1.2 Jos toimitus uhkaa myöhästyä, Qicraft sitoutuu ilmoittamaan asiakkaalle heti, kun Qicraft saa tiedon tilanteesta. Qicraft on ilmoittaa asiakkaalle myös viivästyksen syyn ja uuden arvioidun toimituspäivän.
4.1.3 Jos maksu viivästyy asiakkaasta johtuvista syistä, Qicraftilla on oikeus pitää tuotetta ensin hallussaan ja toiseksi, jos viivästys pitkittyy, irtisanoa sopimuksen ja vaatia korvausta mahdollisista lisäkustannuksista, jotka viivästys/sopimusrikkomus aiheuttaa Qicraftille tai Qicraftin valtuutetulle alihankkijalle. Tämä sisältää muun muassa Qicraftin tuotteiden kuljetus- ja varastointikustannukset sovitusta toimituksesta ja todellisesta toimituspäivästä alkaen.

4.2 Toimitus

4.2.1 Qicraft käyttää seuraavia toimitustapoja:

4.2.1.1 Tuote toimitetaan annettuun osoitteeseen, johon pääsee kuljetusautolla. Sisäänkantaminen ja kokoonpano voidaan tarjota lisämaksusta.

4.2.1.2 Asiakkaalla on mahdollisuus noutaa tuote Qicraftin varastolta ilman toimituskuluja.

Mikäli asiakas noutaa tuotteen itse varastolta (Rahtikeskus, Tiilenpolttajankuja 5, 01720 Vantaa), se on noudettava 14 vrk kuluessa Qicraftin ilmoituksen saavuttua.

4.2.2 Toimituskulut lisätään tilauksen koon mukaan. Toimituskustannus kerrotaan kirjallisesti myyntitilanteessa.

4.2.3 Asiakas vastaa oikeista osoitetiedoista ja on velvollinen antamaan vastaanottavan henkilön puhelinnumeron kuljettajan yhteydenottoa varten.

4.2.4 Osa tuotteista vaatii ammattiliaisen suorittaman asennuksen, joka laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Asennuskustannus kerrotaan myyntitilanteessa. Asiakas on vastuussa siitä, että asennuspaikka on valmisteltu siten, että asennus voidaan tehdä turvallisesti sovitun asennusajankohdan aikana.

5 KULJETUSVAHINGOT

5.1 Qicraft vastaa tuotteista toimituksen aikana. Kuljetusvahinkoja koskevat valitukset on tehtävä kohtuullisessa ajassa suoraan kuljettajalle. Asiakkaan tulee siksi tarkistaa, onko tuote vaurioitunut kuljetuksessa vastaanoton yhteydessä. Huomaamatta jääneistä virheistä on ilmoitettava Qicraftille kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi vian tai hänen olisi pitänyt havaita virhe.

5.2 Asiakkaan on säilytettävä kaikki tuotteen pakkaukset ja alkuperäiset pakkaukset kuljetusvaurioiden ja mahdollisen reklamaation varalta.

6 TUOTTEEN OMINAISUUDET JA VALITUKSET

6.1 Qicraft on vastuussa siitä, että tuote on toimitettaessa sen määriteltyjen laatukriteerien mukainen. Jos tuote-eritelmää ei ole lähetetty toimituksen mukana, sellainen annetaan Asiakkaalle kirjallisesta pyynnöstä.

6.2 Valitusoikeus koskee alkuperäisiä virheitä. Takuu ei koske normaalista kulumisesta, epäasianmukaisesta tai huolimattomasta käytöstä tai epätavallisesta rasituksesta aiheutuneita vikoja. Takuu ei koske myöskään silloin, jos tuotetta on käytetty muiden luvattomien lisävarusteiden kanssa.

6.3 Qicraft vastaa Tuotteesta vain tuote-eritelmässä mainittujen ominaisuuksien osalta.

6.4 Valitukset tuotepoikkeamista sovellettavasta tuote-eritelmässä on lähetettävä Qicraftille kohtuullisen ajan kuluessa vian havaitsemisesta. Tähän sovelletaan kuluttajansuojalain ohjeita.

6.5 Jos valitus koskee kotiliikuntavälineitä, kuten juoksumattoja, crosstrainer-laitteita tai muita, Asiakkaan on otettava yhteyttä Qicraftiin verkkosivuston www.qicraft.fi kautta tai sähköpostilla info(at)qicraft.fi. Reklamaatiotilanteessa Asiakas maksaa tuotteen toimituksen Qicraftille ja Qicraft maksaa palautuslähetyksen takaisin Asiakkaalle.

6.6 Kun Qicraft on vastaanottanut myydyn tuotteen, vika tutkitaan. Jos myöhemmin osoitetaan, että tuotteiden laatu ei ole nykyisen tuote-eritelmän mukainen, Qicraftin on korjattava virhe tai korvattava se vaihtoehtoisella tuotteella. Jos yksittäisen tapauksen olosuhteet huomioon ottaen käy ilmi, että palautus aiheuttaa kohtuuttomat kustannukset, Qicraft pidättää oikeuden peruuttaa kaupan. Edellä kohdassa 6.5 mainittujen valitusten ja palautusten lisäksi Asiakas voi ottaa yhteyttä Qicraftin asiakaspalveluun info(at)qicraft.fi.

6.7 Qicraft ei ole velvollinen korvaamaan tuotteen ostosta ja käytöstä Asiakkaalle aiheutuvia tappioita.

7 PERUUTTAMISOIKEUS

Asiakkaalla on oikeus perua kauppa 14 vuorokautta tuotteen toimituksesta kuluttajasuojalain etämyynnin ohjeiston mukaisesti. Palautettavan tuotteen tulee olla uutta vastaavassa kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa sisältäen ohjeet ja mahdolliset kauppaan kuuluneet lisätarvikkeet.

Jos tilauksesi sisältää useita tuotteita tai jos tuote koostuu useista osista, varoaika alkaa päivänä, jolloin sinä tai joku muu meille määrittämäsi henkilö vastaanotti viimeisen tuotteen tai sen viimeisen osan.

Mikäli palautettavassa tuotteessa näkyy käytön jälkiä (ts. sitä ei voida edelleen myydä uudenveroisena), kauppasumma palautetaan osittain. Asiakas vastaa peruuttamiseen liittyvistä kuluista kuten rahtikustannus.

Kaupan peruutus tulee tehdä viimeistään 14 vrk tavaran vastaanottamisesta sähköposti-ilmoituksella info(at)qicraft.fi. Viestistä tulee ilmetä:

  • Tuotteen myyntinimike ja tilauspäivä
  • Päivämäärä, jolloin tuote on vastaanotettu
  • Asiakkaan nimi
  • Asiakkaan osoite

Huom. Kaupan peruminen edellyttää kirjallista ilmoitusta yllämainitulla tavalla. Pelkkä tuotteen palauttaminen ei riitä.

Palautusosoite on: Rahtikeskus / co. Qicraft Finland Oy , Tiilenpolttajankuja 5, 01720 Vantaa

PERUUTTAMISOIKEUSPOIKKEUKSIA

Kun ostat sinulle räätälöidyn tuotteen peruuttamisoikeus ei ole voimassa.

Kun tilaat nettisivuiltamme kohteen, joka ei kuulu peruuttamisen oikeuden piiriin, saat siitä selkeät ja yksiselitteiset tiedot ennen tilauksen suorittamista.

Peruuttamisoikeus koskee vain kuluttajaostoksia.

Jos teet ostoksia yrityksenä peruuttamisoikeus tai muu kuluttajansuojalainsäädäntö ei päde.

qicraft-myynti-ja-toimitusehdot-yksityisasiakkaat