Personal Line

Elegantti muotoilu

Henkilökohtainen treenikokemus

Run Personal

Bike Personal

Recline Personal

Cross Personal

Power Personal

Bench Personal

Kinesis Personal

Design awards

Cross Personal 

German Design 2014

Recline Personal

Good design 2013

Recline Personal

IF design award product award 2013

Run Personal

Finalist Idea 2012

Recline Personal

Bronze Idea 2012

Recline Personal

ADI Design Index

Recline Personal

Red Dot Best of the best 2012

Run personal

Honorable mention 2010

Kinesis Personal

Red Dot design winner 2007

Personal Line – Eksklusiivinen kuntoilulaitesarja

Personal Line on kotikuntoiluun suunniteltu ekslusiivinen kuntoilulaitesarja, jossa on teknologian ja tehokkuuden lisäksi panostettu myös ylelliseen muotoiluun. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä Antonio Citterion kanssa. Kuuluisan italialaisen arkkitehdin ja suunnittelijan portfolioon lukeutuu muun muassa yhteistyö Hermés-tuotemerkin kanssa.

Kotikuntoilutilakin voi olla kaunis

Unohda mielikuvat kellariin piilotetuista kuntoilulaitteista – Personal Line-sarjan cardio- ja voimaharjoittelulaitteet voivat olla näkyvälläkin paikalla. Sarjan tuotteille on myönnetty useita muotoilupalkintoja, kuten If Design Product Award ja Red Dot Best of the Best. D

 

Fokus yksityiskohdissa ja muotoilussa

 Ergonomia, toiminnallisuus ja helppokäyttöisyys kulkevat käsi kädessä tyylikkään muotoilun kanssa. Laitteet täyttävät vaativammankin käyttäjän vaatimukset sekä valmistuksessa käytettyjen materiaalien, että muotoilun suhteen. Karkaistu lasi, kiillotettu alumiini ja teräs antavat uniikin ja modernin ilmeen. Jokainen laite toimitetaan ja asennetaan Qicraftin toimesta – me pidämme huolta myös laitteiden huollosta. 

 

Koukuttavat treenisisällöt

Nykypäivän kotikuntoilussa huomioidaan laitteiden lisäksi myös erilaiset treenisisällöt ja laitteiden yhdistettävyys. Technogymin treenisisältöjen avulla saat kaiken irti harjoittelustasi. Technogym Live-sovellus tuo kotitreeniin laajan valikoiman ohjattuja harjoituksia ja valmiita harjoitusohjelmia, kuntotasosta riippumatta. Harjoitusdata tallentuu sovellukseen, jotta omaa kehitystä on helpompi seurata. Sovellus tuo käyttäjälleen myös monipuolisen valikoiman viihdesisältöjä. 

 

Kun kotoa löytyvät tyylikkäät treenivälineet, on liikunta helpompi pitää osana arkea. Virtuaalivalmentajien avulla saavutat harjoitustavoitteesi nopeammin. Tee tehokas treeni omassa olohuoneessasi motivoivien ja innostavien treenisisältöjen kanssa, jotka voit räätälöidä juuri sinulle sopiviksi. 

Autamme sinua unelmiesi kotikuntosalin suunnittelussa

Lähetä meille viesti alla olevan lomakkeen kautta ja kerro kotikuntosalihaaveistasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja autamme  sinua toteuttamaan unelmiesi kuntosalin.

technogym-personal-line-eksklusiivinen-kuntoilulaitesarja