Group Cycle pyöräilytunnit

Group Cycle sisäpyöräilytunti on kokonaisvaltainen kokemus ja jotain aivan erilaista. Musiikki, visuaaliset tehosteet ja harjoitusdata on yhdistyvät tunnilla tavalla, joka innostaa jokaista ylittämään itsensä. Pyöräilijöiden suorituskyky ja energia tuodaan salissa näkyviin värien ja grafiikan avulla.

Tre ulike sykkeltimer for ulike behov

Peak Class – suorituskykyä arvostavalle

Tunti täynnä haasteita ja viihdettä, keskittyen harjoitusdatan esittämiseen tunnin aikana. Osallistujien on helppo pysyä omalla harjoitusalueella. Kaikki tiedot näkyvät kirkkaalla LCD-näytöllä: Kierrosluku, watti, FTP%, intensiteettitaso, kalorit, teho ja nopeus. Reaaliaikaiset keskiarvot ja maksimiarvot ovat suorituskykyä arvostavan treenaajan mieleen.

Free Beat Class – kalorien polttoa ja hyvää fiilistä

Oletko valmis, live show alkaa! Musiikki ja rytmi ohjaavat osallistujia poljinten pyöriessä ja hyvä tunnelma täyttää salin. Kuule, näe, tunne. Salin visuaalinen ilme muuttuu, sillä voimakkuuden muuttuessa muuttuvat myös nopeutta ja liikettä esittävät värit ja efektit.

Group Cycle Virtual – spinningtila hyötykäytössä myös ohjattujen tuntien ulkopuolella

Group Cycle Virtual tarjoaa mahdollisuuden innostaviin ja koukuttaviin virtuaali-spinningeihin myös silloin, kun omat ohjaajat eivät ole käytettävissä. Kuntosali voi ajoittaa virtuaalitunteja haluamiinsa aikoihin ja antaa käyttäjien varata paikkansa Mywellness-sovelluksen kautta. Tunti alkaa automaattisesti määritettynä aikana, ja asiakkaat voivat seurata omia tietojaan.

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu asiakasreferensseihin

uusi group cycle spinning technogym qicraft

Uusi sisäpyöräilykonsepti tehosti tilankäyttöä

Uudenlainen sisäpyöräilykonsepti kannatti, myös asiakkaiden mielestä Miten ryhmäliikuntatilan käyttöä voisi optimoida ja tehostaa? Vastaako nykyinen sisäpyöräilykonsepti asiakkaiden tarpeisiin? Tätä herättiin pohtimaan ruotsalaisessa Mälarö Träningsverk-kuntokeskuksessa, jonka

LUE LISÄÄ »
uusi group cycle qicraft technogym

Uusi Group Cycle – unohtumaton spinning-tunti

Technogym Group Cycle Class nostaa spinning-kokemuksen uudelle tasolle Technogym Group Cycle spinning-tunti ei voisi olla innostavampi ja motivoivampi. Technogymin Group Cycle yhdistelee musiikkia visuaalisia tehosteita

LUE LISÄÄ »

Miten tunti toimii käytännössä?

Step 1

Rakenna tunti

Technogym tekee tuntien rakentamisen helpoksi ohjaajille, sillä ohjaaja voi valita valmiista ryhmätunneista, jotka sisältävät esimerkiksi musiikin. Tunteja voi käyttää sellaisenaan tai muokata halutessaan mywellness-sovelluksessa.

Step 2

Valitse tunti (ohjaaja)

Tunti haetaan Mywellness-kioskista. Ohjaaja voi myös valita tunnille oman soittolistan Bluetoothin kautta.

Step 3

Varaa tunti (asiakas)

Tunnille tuleva asiakas voi varata suosikkivirtuaalituntinsa tai kuntokeskuksen omia tunteja suoraan sovelluksesta. Oman suosikkipyörän valinta onnistuu myös.

Step 4

Kannusta treenaajat maaliin

Ohjaaja voi keskittyä motivoimaan osallistujia ottamaan itsestään kaiken irti. Harjoitusdata näkyy suurelta näytöltä ja pyörän asetuksia on helppo säätää ajaessa.

Step 5

Harjoitusdatan seuranta

Osallistujat voivat seurata harjoitusdataansa ja edistymistään heti mywellness-sovelluksessa. Ohjaajalla on pääsy samaan dataan, joka auttaa osallistujien kannustamisessa parempiin suorituksiin. 

Group Cycle

Group Cyclen suunnittelussa on keskitty tuomaan mahdollisimman mukava käyttäjäkokemus ja ajotuntuma. Pyörän säätöjä on helppo vaihtaa lennossa (on-the-fly-säädöt). Putoavat hikipisaratkaan eivät haittaa, sillä pyörä kestää hyvin kosteutta ja muotoilultaan se noudattelee ikonista Technogym-tyyliä. Group Cycle on saatavilla kahdessa eri värissä (Carbon Grey & Technogym Yellow). Tyylikkään muotoilun ansiosta pyörä sopii millaiseen ympäristöön tahansa.

Mikä tekee Group Cycle tunneista ainutlaatuisia?

tunnit moneen makuun

Tunnit ovat monipuolisia ja motivoivia ja tuntikirjastosta löytyy erilaisille asiakasryhmille sopivia tunteja. Laajasta sisältökirjastosta on helppo löytää valmiita tunteja, joita voi halutessaan myös muokata.​

ELÄMYKSELLINEN TREENI​

Ääni, valo ja musiikki vaihtelevat koko tunnin ajan osallistujien suorituskyvyn ja intensiteetin mukaan. Peak-tunnilla keskiössä on harjoitusdatan näyttäminen suurelta näytöltä, kun taas Free Beat-tunnilla luodaan tunnelmaa väreillä ja efekteillä.

virtual class

Tunnin voi varata helposti kuntosalin Mywellness-sovellukseen vietyjen tuntien joukosta. Jokainen voi valita itselleen sopivan vauhdin, vastuksen tai kestävyysprofiilin. Suosikkiohjaajan tunnille voi liittyä juuri silloin, kun se sopii omaan aikatauluun.

hyvä pyöräilytuntuma

Group Cycle on käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa oleva ammattitason spinningpyörä, jolla on mukava tehdä pidempikin treeni. Intuitiivisia asetuksia on helppo vaihtaa lennossa tunnin aikana.

OTA YHTEYTTÄ

Qicraft on ollut apunamme luomassa uusia ratkaisuja, joilla parantaa liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä. Olemme toteuttaneet laajalti digitaalisia ratkaisuja, joiden uskomme olevan olennainen osa tulevaisuuden liikuntakeskusta. Qicraftin kanssa yhteistyö on mukavaa, saumatonta ja ammattimaista. Apua saa aina nopeasti kun sitä tarvitsee

  • Aino-Kaisa Komulainen-Määttä
  • Yrittäjä, King4Fit
technogym-group-cycle-tunnit