Tarvitsetko apua kotikuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa?

Tarvitsetko apua kotikuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa?

Tarvitsetko apua kuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa?

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Home Wellness Specialist

+358 (0)40 829 4967
asuntomessut qicarft technogym kotikuntoilutila

 

Olen kuntoilun asiantuntija, ja autan luomaan kotiin tai muuhun tilaan kauniin, viihtyisän ja innostavan paikan liikunnalle. Olen työskennellyt Qicraftilla vuodesta 2016 alkaen sekä kaupallisten, että kotikuntosalien parissa. Harrastan liikuntaa aktiivisesti sekä kestävyysurheilun että omia lajeja tukevan voimaharjoittelun muodossa. Soudussa kilpailen SM-tasolla ja viihdyn myös triathlonin parissa.

Qicraftilla toimin Home Wellness Specialistina ja olen sekä Technogymin laiteratkaisujen, että niitä tukevien digitaalisten palveluiden asiantuntija. Autan asiakkaita löytämään tavoitteisiin sopivat välineet innostavaan liikkumiseen.

Kun kuntosali on laadukas ja tyylikäs, se  motivoi jatkamaan harjoittelua myös alkuinnostuksen jälkeen.

Parhaiten palvelevan kokonaisuuden suunnittelemiseksi kysyn yleensä ensimmäiseksi millainen liikuntatausta, tavoitteet ja budjetti asiakkaallani on. Näin pystyn löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut kotikuntoiluun. Kuntoilun täytyy olla hauskaa ja innostavaa! Mikään koti ei ole liian pieni tai liian suuri kuntoiluun, joten löydän ratkaisun jokaiselle.

Oletko rakentamassa kotikuntosalia tai hankkimassa lisää välineitä olemassa olevaan kuntoilutilaan? Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin autan sinua löytämään tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Toimitamme kuntosalilaitteet ympäri Suomen,  ja meiltä saat myös laadukkaat asennus- ja huoltopalvelut luotettavasti.

tarvitsetko-apua-kotikuntosalin-suunnittelussa-ja-toteutuksessa