Referenssit - Kotikuntosalit

Kotikuntosali osana sisustusta

KuvaHimlafoto

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kotikuntosali toimii luontevana osana kodin sisususta

Miten toteuttaa kotikuntosali, jos sille ei löydy erillistä tilaa kotoa? Kotikuntosali on helppo luoda osaksi muuta tilaa, kun laitevalinnat ovat ulkomuodoltaan tyylikkäitä. Sisustusvalinnoissaan tyyliä arvostava panostaa huonekalujen ohella myös kotikuntoilulaitteiden designiin. Liikuntaa rakastava Alexandra Järgren halusi sisustaa kotikuntosalin osaksi omaa olohuonetta.

Ruotsalainen personal trainer Alexandra Järgren on työskennellyt pitkään liikunnan parissa ja oman yritystoiminnan lisäksi hän jakaa inspiraatiota myös muille Instagram-tilillään. Alexandralle liikunta on elämäntapa ja pitkään haaveissa ollut kotikuntosali on osoittautunut arkea helpottavaksi ratkaisuksi. Kotikuntosalin ansiosta hän saa tehtyä treenin kotona keskellä lapsiperheen vilkasta arkea.

Kotikuntosali tuli osaksi olohuonetta

Alexandra asuu kumppaninsa kanssa kolmen huoneen ja keittiön asunnossa. Huoneet ovat kaikkien perheenjäsenten käytössä, joten kuntoilulle ei voinut pyhittää erillistä huonetta. Sekä Alexandra, että hänen kumppaninsa ovat kiinnostuneita sisustussuunnittelusta ja he toivoivat kotikuntosalin olevan harmoninen osa kodin muuta sisustustyyliä. Kotikuntosali toteutettiin olohuoneeseen, jossa se toimii tyylikkäänä katseenvangitsijana. 

Technogym – gym as part of interior – HOME

“Kotikuntosali motivoi minua treenaamaan lähes päivittäin. Liikuntainnostus tarttuu myös vieraillemme, kun he näkevät tyylikkäästi toteutetun kotikuntosalin olohuoneessa. Se voi todellakin olla osana sisustusta. Juuri tyylikäs muotoilu oli laitteiden korkean laadun ohella meille tärkeä kriteeri kotikuntosalilaitteiden valinnassa. Siksi päädyimme Technogymiin.”

Alexandra Järgren
Personal trainer
Lue Lisää

Kotikuntoilulaitteissa kannattaa panostaa laatuun

Kotikuntosali koostuu Skillbike-pyörästä ja Myrun-juoksumatosta. Alexandra taustoittaa laitevalintoja näin:"Voimaharjoittelun ohella pidämme aerobista liikuntaa tärkeänä osana arkea. Haasteena oli, että sen tyyppinen liikunta vaatii melko paljon aikaa. Kotikuntosali oli toimiva ratkaisu tähän, sillä nyt voimme tehdä pitkiä pyörä- tai juoksuharjoituksia iltaisin, lasten mentyä nukkumaan. Harva pienten lasten vanhempi pystyy lähtemään kotoa kuntosalille tai ulos liikkumaan. Kuntoiluvälineiden laatu oli meille erityisen tärkeä valintakriteeri, sillä pitkiä suorituksia tehdessä laitteen tulee olla hyvä ja helppo käyttää. Jos laite ei tunnu hyvältä, sillä ei halua harjoitella kovin kauaa tai kovin usein. Arvostamme myös Technogymin laitteisiin yhdistettäviä digitaalisia ratkaisuja ja sisältöjä, joiden myötä pidemmätkin harjoitteet sujuvat jouhevammin. Fiiliksestä riippuen voi tehdä ohjatun treenin, lenkkeillä virtuaalisia ulkoilureittejä pitkin tai katsoa Netflixiä."

Hiljaiset laitteet – kotitreeni ei häiritse naapureita

Kerrostalossa asuvan on huomioitava muut talon asukkaat. Käyttömukavuuden lisäksi kannaattaakin kiinnittää huomiota kuntoilulaitteiden käyntiääneen, jonka tulisi olla mahdollisimman hiljainen. MyRun on markkinoiden hiljaisin juoksumatto ja myös kuntopyörä on tämän suhteen varma valinta.
Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää
Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Sisäpyörä

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE Sisäpyörä

Lue lisää

Haaveiletko kotikuntosalista? Autamme mielellämme kodin kuntoiluratkaisujen valinnassa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tavoitteisiisi sopiva kotikuntosali!