Kotikuntosali

Kotikuntosali

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kotikuntosali vailla vertaa. Tarjoamme erittäin laadukkaita ratkaisuja kotikuntoiluun. Italialainen Techogym kotikuntosali on ykkösvalinta sinulle, joka haluat parasta.

Technogymin kuntolaitesarjoista löydät omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon ja  laadukkaita tuotteita kotona harjoitteluun. Meillä on useita hyviä vaihtoehtoja sinulle, joka rakastavat voimaharjoittelua, aerobisen kunnon kehittämistä tai liikkuvuusharjoittelua ja kehonhuoltoa.

Riippuen käytettävissä olevasta tilasta ja mieltymyksistäsi, voimme räätälöidä sinulle sopivan ratkaisun. Nappaa talteen vinkit kotikuntosalin varustamiseen!

Personal sarja designin ja sisustuksen ammattilaiselle

Personal-sarja on täydellinen yhdistelmä tyylikästä muotoilua, innovatiivista tekniikkaa ja voimakkuutta, mikä antaa sinulle ainutlaatuisen harjoituskokemuksen!

Tunnettu suunnittelija Antonio Citterio on luonut tyylikkään ulkoasun Personal-tuotesarjalle, jonka tuotteet ovat itsessään sisustuselementtejä. Citterio on maailmankuulu italialainen arkkitehti ja suunnittelija, joka on työskennellyt muun muassa luksusbrändin Hermés kanssa.

MyRun juoksuharrastajalle pieneenkin tilaan

Paras juoksumatto kotiin Technogym Myrun

MyRun juoksumatto kotiin vastaa vaativan juoksuharrastajan tarpeisiin kotikäytössä. Useita design-palkintoja (kuten Reddot award 2015) voittanut kompakti ja helppokäyttöinen juoksumatto haastaa liikunnallisesti.

Group cycle spinningpyörä on helposti säädettävä, vakaa ja hiljainen watti-pyörä


Group cycle spinning pyörä tarjoaa hyvän ajoasennon, vakaan  pyöräilykokemuksen. Magneettivastuksella  ja watti-näytöllä varustettu mekaaninen spinningpyörä on hiljainen. Se on helppo säätää itselle sopivaksi: sekä satula että tanko liikkuvat vertikaali- ja horisontaalisuunnassa.

Täydellinen cardio-valikoima Forma-sarjalta

Technogym Forma sarja

Technogymin Forma-sarja tarjoaa kestävät ja monipuoliset cardiolaitteet kotiin, hotelliin tai yrityksen kuntosalille. Sarjaan kuuluu juoksumatto, crosstrainer, kuntopyörä (istuttava ja pystymalli).

Skill-sarja vaativalle harrastajalle ja urheilijalle

Technogym kuntoilulaitteet urheilijalle

Technogymin Skill-sarjan tuotteet on kehitetty urheilijoiden kanssa ulkoasusta tinkimättä. Sporttinen, hieman maskuliininenkin ulkomuoto puhuttelee tositreenaajia. Kun vaadit parasta harjoitusmukavuutta, valitset Skillmillin, SkillRunin, SkillRown, SkillBiken tai SkillToolsin.

 

Tarvitsetko apua kotikuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa?

Me autamme sinua suunnittelussa tarpeidesi ja käytettävissä olevien tilojen pohjalta. Tehdään yhdessä kotikuntosali, mikä mahdollistaa juuri oikeanlaiset harjoitukset kotonasi ja on juuri sellainen, kuin olet aina haaveillut.

Olemme toteuttaneet useita kotisaleja ja autamme löytämään oikean ratkaisun jokaiseen tilaan. Meiltä löytyy paljon eri vaihtoehtoja monipuoliseen kotikuntoiluun, oli sinulla tilaa liikkumiseen sitten muutama neliö tai ison kotikuntokeskuksen verran.

Toimitamme kuntosalilaitteet ympäri Suomen,  ja meiltä saat myös laadukkaat asennus- ja huoltopalvelut luotettavasti.

Nappaa tästä vinkit kotikuntosalin varustamiseen!

Tutustu Technogym joulukampanjatuotteisiin ja kampanjahintoihin täällä

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Tuotteemme

MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin
Group Cycle

Tuotteemme

Run Personal
Cross Personal crosstrainer
Kinesis Personal

Tuotteemme

Jog Forma juoksumatto
Synchro Forma
Bike Forma

Technogym

Forma - Bike Forma

Tuotteemme

SKILLMILL
SKILLROW soutulaite
SKILLBIKE Sisäpyörä
technogym-kotikuntosali-on-huipputyyliks-ja-laadukas