Kotikuntosali

Kotikuntosali

Kotikuntosali vailla vertaa. Tarjoamme erittäin laadukkaita ratkaisuja kotikuntoiluun. Italialainen Techogym kotikuntosali on ykkösvalinta sinulle, joka haluat parasta.

Personal sarja designin ja sisustuksen ammattilaiselle

Personal-sarja on täydellinen yhdistelmä tyylikästä muotoilua, innovatiivista tekniikkaa ja voimakkuutta, mikä antaa sinulle ainutlaatuisen harjoituskokemuksen!

Tunnettu suunnittelija Antonio Citterio on luonut tyylikkään ulkoasun Personal-tuotesarjalle, jonka tuotteet ovat itsessään sisustuselementtejä. Citterio on maailmankuulu italialainen arkkitehti ja suunnittelija, joka on työskennellyt muun muassa luksusbrändin Hermés kanssa.

MyRun juoksuharrastajalle pieneenkin tilaan

Paras juoksumatto kotiin Technogym Myrun

MyRun juoksumatto kotiin vastaa vaativan juoksuharrastajan tarpeisiin kotikäytössä. Useita design-palkintoja (kuten Reddot award 2015) voittanut kompakti ja helppokäyttöinen juoksumatto haastaa liikunnallisesti.

Täydellinen cardio-valikoima Forma-sarjalta

Technogym Forma sarja

Technogymin Forma-sarja tarjoaa kestävät ja monipuoliset cardiolaitteet kotiin, hotelliin tai yrityksen kuntosalille. Sarjaan kuuluu juoksumatto, crosstrainer, kuntopyörä (istuttava ja pystymalli).

Skill-sarja vaativalle harrastajalle ja urheilijalle

Technogym kuntoilulaitteet urheilijalle

Technogymin Skill-sarjan tuotteet on kehitetty urheilijoiden kanssa ulkoasusta tinkimättä. Sporttinen, hieman maskuliininenkin ulkomuoto puhuttelee tositreenaajia. Kun vaadit parasta harjoitusmukavuutta, valitset Skillmillin, SkillRunin, SkillRown, SkillBiken tai SkillToolsin.

 

Tarvitsetko apua kotikuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa?

Me autamme sinua suunnittelussa tarpeidesi ja käytettävissä olevien tilojen pohjalta. Tehdään yhdessä kotikuntosali, mikä mahdollistaa juuri oikeanlaiset harjoitukset kotonasi ja on juuri sellainen, kuin olet aina haaveillut.

Olemme toteuttaneet useita kotisaleja ja autamme löytämään oikean ratkaisun jokaiseen tilaan. Meiltä löytyy paljon eri vaihtoehtoja monipuoliseen kotikuntoiluun, oli sinulla tilaa liikkumiseen sitten muutama neliö tai ison kotikuntokeskuksen verran.

Toimitamme kuntosalilaitteet ympäri Suomen,  ja meiltä saat myös laadukkaat asennus- ja huoltopalvelut luotettavasti.

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967

Tuotteemme

Group Cycle spinningpyörä

Tuotteemme

Technogym Run Personal juoksumatto
Technogym Cross Personal

Tuotteemme

Tuotteemme

soutulaite
Technogym SKILLBIKE kuntopyörä