Technogym Village

Technogym

Wellness-yritys Technogym on maailman johtava kuntosalilaitteiden ja niihin liittyvien ratkaisujen suunnittelija ja valmistaja. Technogymin tuoteratkaisuja on käytössä laajasti eri kuntosaleilla sekä kuntokeskuksissa niin yrityksillä, hotelleilla ja kylpylöissä, kuin huippu-urheilussa sekä kotikuntoilun parissa.
Technogym edustaa ”Wellness” -filosofiaa, mikä tarkoittaa tasapainoista elämäntyyliä säännöllisen liikunnan, terveellisen ruokavalion ja positiivisen asenteen kautta. Yritys on perustettu vuonna 1983 Wellness-visionääri Nerio Alessandrin autotallissa Cesenassa Italiassa, jossa hän on työskennellyt innovatiivisia ratkaisuja liikuntaan ja hyvinvointiin kehittäen, yli 30 vuoden ajan. Tavoitteena on ollut tehdä ihmisistä ympäri maailmaa terveempiä, parempi kuntoisia ja onnellisempia.

Yritys on kasvanut maailman johtavaksi laadukkaiden kuntosalituotteiden valmistajaksi, joka tunnetaan innovatiivisesta ja tyylikkäästä suunnittelustaan ​​sekä huipputeknologiasta.

Technogym työllistää yli 2 200 työntekijää ja sillä on14 tytäryritystä Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Australiassa. Technogym vie 90% tuotannostaan ​​yli 100 eri maahan. Joka päivä yli 35 miljoonaa ihmistä harjoittelee yli 65 000 harjoittelupaikassa ja 100 000:ssa yksityisessä kodissa Technogym-laitteilla.
Technogym on valittu olympialaisten viralliseksi laitetoimittajaksi viimeisten kuuden vuoden aikana sekä olympialaisiin että paraolympialaisiin.

Kiinnostus huipputeknisiin ratkaisuihin on johtanut useat huippu-urheilijat ja joukkueet valitsemaan Technogymin yhteistyökumppaniksi kuten Rafael Nadal, Ferrari (Formula 1), Juventus, Chelsea FC ja Paris Saint-German.

Katso lisää www.technogym.com