Technogym vision: The Wellness Lifestyle

Technogym on maailman johtava kuntoilulaitteiden ja niihin liittyvien digitaalisten ratkaisujen valmistaja. Technogym tarjoaa kuntoilulaitteet ja ratkaisut sekä yksityiskoteihin, että työpaikoille, terveyssektorille, hotelleihin ja kuntokeskuksiin.

 

Technogymin ekosysteemi koostuu laitteista ja niihin yhdistetyistä  digitaalisista palveluista, on-demand-harjoittelusta ja sovelluksista. Nämä yhdessä mahdollistavat yksilöllisen treenikokemuksen jokaiselle käyttäjälle milloin tahansa ja missä tahansa: kotona, kuntosalilla tai tien päällä.

 

Yli 55 miljoonaa ihmistä harjoittelee Technogym-laitteilla yli 85 000:lla kuntosalilla ja 500 000:ssa yksityiskodissa maailmanlaajuisesti. Technogym on valittu useiden olympialaisten viralliseksi laitetoimittajaksi, mukaan lukien vuoden 2024 Pariisin olympialaiset.

80000

Kuntokeskus

10000

Työpaikan kuntosali

16000

Hotelli

12000

Terveydenhuolto

50000

Koti

Technogym Story

Kaikki alkoi pienessä italialaisessa autotallissa vuonna 1983. Technogymin tarina on kertomus sinnikkyydestä, uskosta omaan tekemiseen ja innovaatioihin, sekä intohimosta treenikokemusta parantaviin yksityiskohtiin.

Technogym Village

Technogymin pääkonttori  ja tehdas sijaitsevat Italian Cesenassa. ”The Wellness Lifestyle” ajatus on läsnä kaikessa toiminnassa, aina ympäristöä kunnoittavista periaatteista jokapäiväisen hyvinvoinnin tukemiseen saakka. 

Technogymin yhteistyökumppanit

Technogym on auttanut urheilijoita parantamaan suorituskykyään jo vuosikymmenten ajan, yhdistelemällä edistynyttä teknologiaa ja fyysistä harjoittelua. Technogym tekee yhteistyötä monen huippu-urheilijan ja urheiluseuran kanssa ja yritys on ollut myös kahdeksien olympialaisten virallinen laitetoimittaja.

Technogym Design

Technogymin ulkomuodoltaan elegantit laiteratkaisut edustavat huippuluokan muotoilua, jossa pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu.

technogym-innovatiivinen-tyyliks-ja-laadukas