Technogym vision: The Wellness Lifestyle

Technogym on tarjonnut hyvinvointia ja aktiivisuutta tukevia ratkaisuja ihmisille jo yli 35 vuoden ajan. Technogymin edustama ”Wellness” -filosofia tähtää tasapainoisen elämäntyylin luomiseen säännöllisen liikunnan, terveellisen ruokavalion ja positiivisen asenteen kautta. Tänä päivänä Technogym-kuntoilulaitteita löytyy maailmanlaajuisesti sekä yksityskodeista, kuntokeskuksista, hotelleista, terveydenhuollon ja yritysten kuntoilutiloista. Päivittäin yli 50 miljoonaa ihmistä harjoittelee Technogym-kuntoilulaitteilla.

 

80000

Kuntokeskus

10000

Työpaikan kuntosali

16000

Hotelli

12000

Terveydenhuolto

50000

Koti

Technogym Story

Kaikki alkoi pienessä italialaisessa autotallissa vuonna 1983. Technogymin tarina on kertomus sinnikkyydestä, uskosta omaan tekemiseen ja innovaatioihin, sekä intohimosta treenikokemusta parantaviin yksityiskohtiin.

Technogym Village

Technogymin pääkonttori  ja tehdas sijaitsevat Italian Cesenassa. ”The Wellness Lifestyle” ajatus on läsnä kaikessa toiminnassa, aina ympäristöä kunnoittavista periaatteista jokapäiväisen hyvinvoinnin tukemiseen saakka. 

Technogymin yhteistyökumppanit

Technogym on auttanut urheilijoita parantamaan suorituskykyään jo vuosikymmenten ajan, yhdistelemällä edistynyttä teknologiaa ja fyysistä harjoittelua. Technogym tekee yhteistyötä monen huippu-urheilijan ja urheiluseuran kanssa ja yritys on ollut myös kahdeksien olympialaisten virallinen laitetoimittaja.

Technogym Design

Technogymin ulkomuodoltaan elegantit laiteratkaisut edustavat huippuluokan muotoilua, jossa pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu.

technogym-innovatiivinen-tyyliks-ja-laadukas