Fysioterapian kuntosali

Fysioterapian kuntosali

Ota meihin yhteyttä
Tiina Taivainen

Tiina Taivainen

Health Specialist

+358 40 7090 505

Kuntosaliratkaisut terveydenhuollon tarpeisiin

Technogymiltä löydät toimivat ratkaisut terveydenhuoltoon. Toimimme niin vaativan kuntoutuksen toimialueella kuin perusterveydenhuollossa.

Laitevalikoimamme sopii seniorikuntoutuksesta aina toispuolihalvauksen kuntouttamiseen kattaen laitevalikoiman lisäksi MyWellnessCloud teknologiapalvelut kuntoutuksen tueksi. Panostamme erityisesti kuntoutuksen turvallisuuteen, helppouteen sekä mielekkyyteen.
Ratkaisut_terveydenhuoltoon_fysioterapia
Fysioterapia
Technogymin Kinesis sarjan vapaanliikeradan ratkaisut mahdollistavat asiakaspolun kuntoutuksesta aktiiviliikkujaksi. Kinesis ratkaisu mahdollistaa kokonaisvaltaisen harjoittelun pienessä tilassa. Laite sopii niin pyörätuolihenkilölle kuin seniorille.

Seniorikuntoutus
Seniorikäyttöön suunnatut laiteratkaisut tekevät harjoittelusta helppoa ja turvallista. Laitteisiin pääsy ja poistuminen on vaivatonta ja käyttö yksinkertaista. Biomekaaniset liikeradat ja pieni vastuksen porrastus mahdollistavat harjoittelun kuntoutukset varhaisessa vaiheessa.

Julkisen sektorin kuntosaliratkaisut
Qicraftilla on pitkä kokemus julkisen sektorin liikuntapaikkojen laitetoimittajana. Julkiselle sektorille ominaista on kuntosalilaitteiden suuri käyttöaste sekä kirjava käyttäjäkunta, joka asettaa suuret vaatimukset laitteille. Technogymin laadukkaita ja helppokäyttöisiä kuntosalilaitteita löydät niin uimahalleista kuin kouluista.

Kuntosalilaitteet terveydenhuoltoon

Tutustu myös ideoihin kuntoutuslaitoksen tai fysioterapiayksikön erikokoisten kuntosalien toteuttamisesta.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle eri mahdollisuuksista enemmän.

Kuntoutustarkoitukseen sopivat suosikkituotteet

Kinesis One
BIOCIRCUIT kiertoharjoittelu
BIOCIRCUIT FREE

Referenssitarinoita asiakkailtamme

 

fysioterapian-kuntosali-parhaat-technogym-ratkaisut