Biocircuit - tehokasta kiertoharjoittelua

BIOCIRCUIT kiertoharjoittelu auttaa saavuttamaan liikunnalle asetetut  tavoitteet nopeasti ja tehokkaasti. Automaattinen ohjelmointi tuo harjoitteluun uutta intoa, kun aikaa kulu säätöihin tai odotteluun. Biocircuit tekee sekä liikunnan aloittamisesta, että sen jatkamisesta helppoa.

Kaksi erilaista vaihtoehtoa

Kaksi erilaista Biocircuit-formaattia. Valitse itsellesi sopiva harjoitus tarpeesi mukaan.

Biocircuit voimaa ja kestävyyttä 30 min

Biocircuit voima 22 min.

Uuden ohjelman luominen on helppoa

Sisäänkirjautuminen

Ensimmäisellä kerralla asiakkaalle luodaan henkilökohtainen ohjelma, jossa määritetään laitekohtaisesti laitteiden säädöt, liikeradat ja kuorma, sekä valitaan asiakkaalle sopiva harjoitusohjelma. Jatkossa asiakas voi tulla harjoittelemaan itsenäisesti ja ohjatusti.

Cardio-asetukset

Ohjaaja käy läpi kaikki kuntolaitteet uuden käyttäjän kanssa. Ohjaaja määrittelee tarvittavat asetukset, kuten nopeuden ja kaltevuuden, huomioiden asiakkaan taustat ja tavoitteet. Seuraavalla kerralla laitteet säätyvät asiakkaan profiilin mukaan.

Voimaharjoitteluasetukset

Laitteille määritellään käyttäjälle optimaaliset voimaharjoitteluasetukset ja sopiva kuormitus jatkoharjoitteluun. Jatkossa käyttäjän tarvitsee keskittyä vain ohjelmoitujen harjoitusten suorittamiseen, eikä aikaa kulu säätöjen vaihtamiseen.

Biocircuit kiertoharjoittelu on helppoa ja sujuvaa

Sisään kirjautuminen

Käyttäjä kirjautuu sisään Biocircuit Kioskiin, jolloin ohjaajan kanssa luotu harjoitus lähtee käyntiin ja käyttäjä voi siirtyä ensimmäiseen laitteeseen.

Harjoittelun aloitus

Harjoitus on helppo aloittaa samantien jokaisella laitteella ilman erillistä kirjautumista. Laitteiden vastus, nopeus ja kaltevuus ovat valmiiksi määriteltyjä. 

Automaattiset säädöt

Laitteet tunnistavat käyttäjän ja profiiliin tallennetut esiasetukset säätyvät automaattisesti. Vastusta voi myös halutessaan säätää itse.

Opastus ja seuranta

Kiertoharjoitus päättyy kahden kierroksen jälkeen ja tulokset tallentuvat Mywellness-sovellukseen. Oman kehityksen seuranta on helppoa.

Biocircuitissa käytettävät voimaharjoittelulaitteet

Biocircuitissa käytettäviä voimaharjoittelulaitteita voidaan käyttää myös erillisinä tai itsenäisinä laitteina.

Biocircuitissa käytettävät cardio-laitteet

Voit valita kiertoharjoitteluun juoksumaton, kuntopyörän tai crosstrainerin, tai niiden yhdistelmän.

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu referensseihimme

Mikä tekee Biocircuitista ainutlaatuisen?

Henkilökohtaisempi treenikokemus

Jokainen käyttäjä saa henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman, jossa asetukset ja vastus määritellään ennalta käyttäjän tason ja tarpeiden mukaan. Tehokas harjoittelu onnistuu 30 minuutissa tai jopa lyhyemmässä ajassa.

Helppoa, turvallista ja sujuvaa

Laitteiden asetukset on määritetty ennalta, varmistaen käyttäjälle optimaalisen ja ergonomisen asennon ja sopivan vastuksen. Siirtyminen laitteesta toiseen on sujuvaa koko kiertoharjoituksen ajan - aikaa ei kulu asetusten säätämiseen.

erotu kilpailijoistasi

Biocircuitilla tarjoat tehokkaan ja nopean tavan koko kehon monipuoliseen treeniin. Kiertoharjoittelutunteja voi järjestää pitkin päivää, silloin kun se käyttäjille parhaiten sopii. Ajansäästö on arvostettu etu.

kannattavaa liiketoimintaa

Biocircuitin avulla kuntokeskus voi kasvattaa asiakaspysyvyyttä ja houkutella mukaan myös uusia asiakkaita. Valmis ja helppokäyttöinen konsepti tuo mahdollisuuden erilaistaa jäsenyyspaketteja. Biocircuit voi olla uusi lisäpalvelu tarjontaan, joka tukee koko liiketoimintaa. Työpaikalta löytyvä Biocircuit taas helpottaa työntekijöiden arkea, kun kuntoilu voi yhdistää työpäivään.

OTA YHTEYTTÄ

Qicraft on ollut apunamme luomassa uusia ratkaisuja, joilla parantaa liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä. Olemme toteuttaneet laajalti digitaalisia ratkaisuja, joiden uskomme olevan olennainen osa tulevaisuuden liikuntakeskusta. Qicraftin kanssa yhteistyö on mukavaa, saumatonta ja ammattimaista. Apua saa aina nopeasti kun sitä tarvitsee.

  • Aino-Kaisa Komulainen-Määttä
    • Kuntosaliyrittäjä
     
technogym-biocircuit