Qicraft

Qicraft

Qicraft – Activating people

Qicraft on italialaisen Technogym-tuotemerkin yksinoikeutettu jälleenmyyjä ja maahantuoja sekä Pohjoismaiden johtava kuntosaliratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja.

Qicraftin missio, ”Activating people”, ohjaa kaikkea tekemistämme. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme investoimaan kannattavaan liiketoimintaan ja tuottamaan parhaat tulokset liikunta- ja hyvinvointipalveluissa.

Nimi Qicraft heijastaa markkinoita, joilla toimimme, ja omia tavoitteitamme: Qi tarkoittaa energiaa ja liikettä, Craft tarkoittaa laatua ja osaamista.

Kokonaisvaltainen kumppani

Pyrimme kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan kaikessa, mitä teemme. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa keskittyen osaamiseen, asiakasarvoon, laatuun ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Tarjoamme korkealaatuisia harjoitteluvälineitä ja -palveluita, innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja ja vahvaa asiantuntemusta. Asiakassegmenttejämme ovat kuntokeskukset, yritykset, terveyden huollon ja fysioterapian laitokset, hotellit ja kylpylät, sekä yksityisasiakkaat. Pitkällä kokemuksella ja laajalla tietämyksellä hyvinvoinnista, tavoitteemme on saada ihmiset noudattamaan terveellisiä elämätapoja ja pysymään aktiivisena.

Laatupolitiikka ja ISO sertifikaatti

Qicraft on todistetusti laadukas ja luotettava kumppani. Siitä takeena ISO9001 sertifikaatti jo vuodesta 2013.

Laatu on tärkeä osa toimintaamme

Missio, ajattelutapa ja arvot

Missiomme, ajattelutapamme ja arvomme heijastavat kaikkea, mitä teemme.

”We create a healthier world through physical activity” – Activating People

Ajattelutapamme ”Mindset”:

  • One step ahead is key
  • Responsibility is initiative and ownership
  • A masterpiece is made of details
  • Change is necessary
  • Execution is vital

Arvomme:

  • Performance
  • Attitude
  • Responsibility
  • Team Spirit

Arvot luovat yhdessä: Take P.A.R.T.

Qicraft on Technogymin virallinen maahantuoja

Tarjoamme korkeinta mahdollista laatua kuntoiluun, Qicraft on italialaisen Technogymin virallinen maahantuoja Suomessa. Technogym on olympialaisten virallinen laitetoimittaja: Tokyo 2021 (2020), Sydney 2000, Ateena 2004, Torino 2006, Peking 2008, Lontoo 2012, Rio de Janeiro 2016, Pyeongchang 2018.

Qicraft toimittaa myös Wexerin virtuaaliratkaisuja sekä italialaisen Sidean kuntoilutuotteita.

Qicraftin on perustanut Håkon Bakkevig vuonna 2001. Farhard Jabbari on toiminut toimitusjohtajana vuodesta 2017. Qicraft Finland on osa Qicraft Groupia, johon kuuluu Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Estonia ja Qicraft Finance.

qicraft-qicraft-finland