Qicraft_Finland_TechnogymVillage

Qicraft

Qicraft on johtava kuntosalilaitteiden ja niihin liittyvien hyvinvointipalveluiden yhteistyökumppani Pohjoismaissa sekä Virossa. Tavoitteena on auttaa asiakkaita investoimaan kannattavaan liiketoimintaan ja tuottaa parhaat ja toimivat palvelut terveyden, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin parissa.

Nimi Qicraft kuvastaa markkinoita, joilla toimimme ja mitä tavoitteita meillä on: Qi tarkoittaa energiaa ja liikettä, Craft tarkoittaa laatua ja osaamista.

Pyrimme kokonaisvaltaiseen näkemykseen kaikesta mitä teemme. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaisiimme ja kumppaneihin, jotka keskittyvät osaamiseen, asiakkaiden arvoon, laatuun ja tulevaisuuden tarpeisiin.
Tarjoamme korkealaatuisten, innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen ja vahvan osaamisen tuotteita ja palvelua. Qicraft tarjoaa ratkaisuja laajasti eri segmenteille: liikuntakeskukset ja kuntosalit, kuntoutus, yritysliikunta, hotellit, kylpylät, urheiluseurat ja urheilutalot sekä kotikuntoilu. Pitkällä kokemuksella ja laajalla osaamisella hyvinvointiin pyrimme saamaan enemmän ihmisiä terveelliseen ja tasapainoiseen elämään.

Laatupolitiikka ja ISO-sertifikaatti
Qicraft Finlandin laatupolitiikka varmistaa, että tarjontamme vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja tukee asiakkaidemme liiketoimintaa laadukkaiden ratkaisujen avulla. Qicraft Finland on ISO9001 sertifioitu.

Missio ja arvot
Missio – ”Activating people”
Arvomme:
PERFORMANCE
ATTITUDE
RESPONSIBILITY
TEAM SPIRIT
Yhdessä ne luovat ytimen – TAKE PART

Qicraft on Technogymin yksinoikeutettu korkeakalaatuisten ja sertifioitujen kuntosalilaitteiden maahantuoja ja myyjä Pohjoismaissa sekä Virossa. Technogym on Rion 2016 olympialaisten laitetoimittaja yksinoikeudella, kuten se oli Sydneyn olympialaisissa 2000, Ateenassa 2004, Torinossa 2006, Pekingissä 2008 ja Lontoossa 2012.

Qicraftin on perustanut Håkon Bakkevig vuonna 2001. Qicraft Finland on osa Qicraft Groupia, johon kuuluu Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Estonia ja Qicraft Finance.