mywellness pro

Mywellness

Mywellness on Technogymin pilvessä toimiva valmennusohjelmisto ja kommunikaatiotyökalu kuntosalille, valmentajalle ja personal trainerille. Mywellness on harjoituskirjasto, josta kuntosalin ammattilainen voi antaa ja luoda asiakkailleen harjoitusohjelmia. Mywellness kokoaa asiakkaan harjoitustiedot, mikä auttaa valmentajaa/personal traineria pysymään selvillä, miten sen asiakkaat liikkuvat ja missä he tarvitsevat tukea. Mywellnessiin voi tallentaa myös asiakkaan terveys-, kehonkoostumus ja muut asiakkaan liikuntaharrastukseen liittyvät tiedot.

Mywellness toimii kuntokeskuksen asiakkaan liikuntaelämän CRM-järjestelmänä, joka auttaa asiakaspidossa ja palveluiden myynnissä. Mywellness-sovellus voidaan yhdistää muiden harjoitussovellusten kanssa, esimerkkinä Garmin, Polar, Fitbit ja Runkeeper.

Henkilökohtainen treenikokemus

Mywellness on asiakkaiden sitouttamisen työkalu, sillä kuntokeskus voi olla asiakkaaseen yhteydessä missä ja milloin vain. Mywellness tallentaa asiakkaan harjoittelun ja jakaa tälle keskuksen tarjoamat palvelut: räätälöidyt harjoitusohjelmat, treenit kotiin tai lomalle, linkityksen kuntosalin muihin palveluihin

Sitouta ja motivoi asiakkaitasi

Luo interaktiivisia ja sitouttavia haasteita, joilla motivoit ja innostat jäsenesi liikkumaan entistä enemmän. Yksilöiden ja tiimien haastaminen toimii hyvänä motivointikeinona liikkumaan kuntokeskuksessa. Parhaimmillaan haasteet auttavat asiakaspysyvyydessä ja auttavat saamaan lisää asiakkaita.

Innostavat ryhmäliikuntakokemukset

Tarjoa vertaansa vailla olevia treenikokemuksia. Hallitse ryhmäliikuntakalenteria ja varausjärjestelmää miltä tahansa laitteelta. Huomaat säästäväsi myös aikaa.

Analysoi ja paranna kannattavuutta

Mywellnessin analytiikka antaa kuntokeskukselle tietoa mm. asiakkaden käyttäytymisestä ja laitteiden käytöstä, mikä auttaa asiakaspidon ja tarvittavien toimenpiteiden suunnittelussa.

Palvele asiakkaitasi 24/7

Ole läsnä asiakkaillesi ympäri vuorokauden, myös kuntokeskuksen ulkopuolella. Pidä yhteyttä heihin Mywellness-sovelluksen ja verkkosivustosi sovellusten kautta, joiden avulla markkinoit ja myyt tuotteita tai palveluitasi.

Mywellness - eri vaihtoehdot

Paketit ovat suunniteltu erilaisten tarpeiden mukaan. Voit valita eri paketteihin myös lisäosia, jotta saat käyttöösi kaikki yrityksesi tarvitsemat hyödyt. Kaikki paketit sisältävät: Mywellness-sovelluksen, integraation Technogymin ekosysteemiin ja integraation yli 100 jäsenjärjestelmään sekä mahdollisuuden perustaa yleisiä koulutusohjelmia.

STARTER

PROGRAM

BOOST

GO HYBRID

Kaikkiin paketteihin kuuluvat sisällöt*

Yleiset treeniohjelmat ja workouts of the day

Henkilökohtaiset treeniohjelmat

Asiakasprofiilit

Intelligent dashboard

Haasteet / Challenges

Live stream ja On-demand tunnit

*) = kuntokeskuksen oma sovellus, kalenteri- ja varausjärjestelmä, integraatiot

Tutustu eri paketteihin

STARTER

Pidä huolta asiakkaistasi, varaa tunnit ja premium-palvelut sekä tarjoa yleisiä treeniohjelmia.

mywellness program

PROGRAM

Työkalut, joiden avulla voit tarjota asiakkaillesi entistä parepia ja motivoivampia treenikokemuksia.

mywellness boost

BOOST

Tarjoa räätälöityjä ohjelmia auttaaksesi asiakkaitasi saavuttamaan terveydelle ja kuntoilulle asetetut tavoitteet.

mywellness pro go hybrid

GO HYBRID

Täydellinen ratkaisu, jonka avulla tarjoat asiakkaillesi treenin ajasta ja paikasta riippumatta.

Tutustu lisäpalveluihin

mywellness

HAASTEET JA KILPAILUT

mywellness

VIRTUAALITUNNIT

mywellness

DATA- JA ANALYTIIKKA

mywellness

VARAUSJÄRJESTELMÄ

mywellness

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

mywellness

KUNTOSALIN OMA SOVELLUS

HAASTEET JA KILPAILUT

mywellness program

VIRTUAALITUNNIT

mywellness boost

DATA- JA ANALYTIIKKA

mywellness pro go hybrid

VARAUSJÄRJESTELMÄ

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme jäsenillemme kuntosalin käyttöoikeuden lisäksi myös henkilökohtaisen harjoitusohjelman, säännölliset testaukset ja personal trainerin palvelut. Tavoitteenamme on, että kuntosaliharjoittelun aloittaminen olisi kaikille mahdollisimman helppoa

  • Jyrki Kolmonen
  • Vocatum Pirkkala

Tutustu ryhmäliikuntatunteihin- Technogym tuntikonseptit

Technogym-tuntikonseptit yhdistävät huippuluokan laiteratkaisut edistyneen digitaalisen teknologian kanssa. Tuntikonseptit ovat valmiita avaimet käteen -ratkaisuja, joiden avulla säästät aikaa tuntien suunnittelussa ja tarjoat asiakkaillesi unohtumattomampia ja kohdennetumpia treenielämyksiä.

Technogym format experience

Technogym Virtual Experience Tour mahdollistaa tutustumisen eri treenimuotoihin- ja konsepteihin. Valitse sinua kiinnostava konsepti ja käy kurkkaamassa millaisista elementeistä Technogymin treenikokemus rakentuu.

technogym-my-wellness