Minkä tyylinen kotikuntosali sinulle sopii?

Huolella suunniteltu ja tyylikäs kotikuntosali on osa kodin sisustusta. Olipa tyylisuuntasi mikä tahansa, löydät unelmien kotikuntosalisi meiltä.

Avaimet käteen-kotikuntosaliratkaisut

Löydä inspiraatiota esimerkkiratkaisuista tai keskustele tarpeistasi ja toiveistasi asiantuntijamme kanssa.
Suunnittelupalveluumme kuuluvat myös 3D-piirustukset, jotka auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan kotikuntosalin. Ammattilaisten avulla saat kaiken mahdollisen irti käytettävissä olevasta tilasta.

Designia arvostavan kotikuntosali

Design ja toiminnallisuus yhdistyvät italialaisen suunnittelijan Antonio Citterion suunnittelemissa eleganteissa kuntoilulaitteissa. Elegantissa kotikuntoilutilassa onnistuu sekä cardiotreeni, että voima- ja toiminnallinen harjoittelu.

Aktiiviurheilijan kotikuntosali

Suorituskyvyn kasvattaminen onnistuu parhaiten laadukkailla ja kestävillä laitevalinnoilla. Suorituskykyä maksimoivat laitteet on kehitetty yhteistyössä olympiaurheilijoiden kanssa.

Kuntoilu osana kodin sisustusta

Kompakti minikuntosali on mahdollista sijoittaa luonnolliseksi osaksi kodin muita, pieniäkin tiloja. 

Toiveissa räätälöity kotikuntosali?

Anna meidän suunnitella toiveidesi mukainen kotikuntosali. Varaa konsultaatio asiantuntijamme kanssa, niin pääset kertomaan millaisesta kotikuntosalista haaveilet.

Näin toteutamme unelmiesi kotikuntosalin

1. Suunnittelu

Luomme räätälöidyn pohjaratkaisun uudelle kotikuntosalillesi – toiveitasi kuunnellen.

2. Tilaus

Tarkista valintasi, jonka jälkeen teemme tilauksen ja aikataulutamme toimituksen.

3. Toimitus

Oma huoltotiimimme toimittaa ja asentaa laitteet kotikuntosalillesi.

All-in-one kotikuntosalit

Kinesis

Design-kuntoilulaite toiminnalliseen harjoitteluun. Kolmiulotteiset, kehon luonnollisia liikeratoja kunnioittavat liikkeet. 

Unica

Kompakti ja monipuolinen ”minikuntosali”, joka vie tilaa vain 1.5 m² ja mahdollistaa jopa 25 erilaista harjoitusta. 

Power Personal

Tyylikäs ja monipuolinen kyykkyräkki, joka mahdollistaa yli 300 harjoitusta käsipainoilla, tangolla tai oman kehon painolla. 

Ratkaisut kaiken kokoisiin tiloihin

Omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa aina. Kotikuntoiluvälineisiin sijoittaminen on tehokas keino säännöllisen liikunnan ylläpitämiseen. Saat kauttamme kaikki kotikuntosalin suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvät palvelut.

Toteutamme kotiisi tyylikkään kotikuntosalin

Lähetä meille viesti alla olevan lomakkeen kautta ja kerro meille toiveistasi kotikuntoilun suhteen. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja pääset kertomaan lisää kotikuntosalisuunnitelmistasi.

mink-tyylinen-kotikuntosali-sinulle-sopii