Referenssit - Kotikuntosalit

Laatutietoisten treenaajien ylellinen kotikuntosali

KuvaTanya Wallin

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Ylellinen kotikuntosali on osa sisustusta

Norjan Nesøyassa sijaitsevan huvilan kotikuntosali syntyi asukkaiden toiveesta yhdistää kuntoilulaitteet luontevaksi osaksi kodin sisustusta. Laatutietoisten asiakkaiden haaveena oli löytää kestävät ja toiminnallisuuksiltaan monipuoliset treenivälineet, jotka olisivat myös ilo silmälle. Haaveista tehtiin totta yhdessä kotikuntoiluasiantuntijan kanssa ja lopputuloksena on ylellinen kotikuntosali, joka mahdollistaa täyden treenin kotona.

Haluatko apua kotikuntosalin suunnitteluun? Ota yhteyttä asiantuntijaan.

ylellinen kotikuntosali tuo kotiin luksusta

Spa-tilan nurkkaukseen sijoitellut jalkaprässi, painot ja ikoninen UNICA-monitoimilaite pitävät asukkaat aktiivisina.

Kotikuntosali spa-tilan yhteyteen

Talon asukkaat ovat kiinnostuneita sisustuksesta ja kuntosalilaitteiden toivottiin olevan muotoilultaan tyylikkäitä, jotta kodin tunnelma olisi mahdollisimman harmoninen ja yhtenäinen. Pariskunta matkustaa paljon ja premium-hotelleista tutut Technogym-kuntoilulaitteet olivat herättäneet ajatuksen, josko kotikuntosalinkin voisi toteuttaa tyylillä. Technogymin laitteet olivat pariskunnan ykkösvalinta, eikä vähiten ulkomuotonsa ansiosta.

ylellinen kotikuntosali toteutettiin spa-tilan yhteyteen

Kotikuntosali helpottaa lapsiperheen arjessa

Perheeseen kuuluu pieniä lapsia ja vaimo Nicole harrastaa aktiivisesti potkunyrkkeilyä. Treenitunteja kertyy paljon ja kotikuntosali on lähestulkoon ainoa toimiva ratkaisu, joka mahdollistaa aktiivisen treenaamisen yhdistämisen lapsiperhearkeen. Kotoa löytyvät treenivälineet tarjoavat nopean ja helpon treenin, ilman paikasta toiseen siirtymistä.

Aiheeseen liittyvä tuote
Yksityinen: Excite Live Run juoksumatto

TechnogymExcite Live - Yksityinen: Excite Live Run juoksumatto

Lue lisää

”Excite Live Run -juoksumatto on ehdoton suosikkini. Olen testannut tätä aiemmin Dubain hotellissa. Pidän sen suuresta juoksupinnasta ja siitä, kuinka nopeasti sillä voi juosta. Toki integroitu ja iso näyttökin on hyvä juttu”, Nicole kertoo.

Nicole hyödyntää myös Technogym App-treenisovellusta, jonka saa liitettyä älypuhelimen kautta juoksumattoon. Treenit tallentuvat automaattisesti ja oman suosikkitunnin voi tehdä milloin tahansa, sekä omalla juoksumatolla, että myös matkoilla.

”Silloin kun haluan tehdä treenin ajattelematta mitään ylimääräistä, valitsen valmiin tunnin Technogymin sovelluksesta ja annan ohjaajan viedä. Käy kätevästi suoraan omalta juoksumatolta”, Nicole kertoo.

kotikuntosali on arjen helpotus

Nicole käyttää Run Excite-juoksumattoa kardiotreeniin. Technogym LIVE-sovellus tallentaa harjoitusdatan yhteen paikkaan ja kehitystä on helppo seurata.

Laadukkaat kuntoiluvälineet pitävät treeni-innon yllä

Juoksumatolla harjoittelun lisäksi asukkailla oli useita suosikkilaitteita, joita he toivoivat kotikuntosalilleen. Leg Press ja Shoulder Press olivat ensivalinnat. Lisäksi he halusivat pystyä tekemään koko kehon treenin tehokkaasti, joten kotikuntosalille valittiin myös ikoninen UNICA ja elegantti Kinesis Personal. Asukkaat halusivat myös hyödyntää henkilökohtaista ohjaajaa Kinesis Personalin käyttöönotossa. Näin varmistettiin harjoituksille oikeat liikeradat ja samalla vinkit laitteen maksimaaliseen hyödyntämiseen.

kinesis personal tuo luksuksen tuntua kotikuntosalille

Kinesis Personal on monitoimilaite, jonka avulla voi harjoittaa koko kehoa, keskittyen tehokkaasti syviin lihaksiin.

Pariskunnan mies kertoo olevansa positiivisesti yllättynyt siitä, miten paljon hän treenaa Kinesis Personalilla. Hän kuvaa kuntoilulaitetta varsin tehokkaaksi, sillä hän tekee sillä kovaakin treeniä. Alunperin hän arveli pääasiassa vaimonsa käyttävän laitetta, mutta lopulta hän on se, joka sillä eniten treenaa.