SkillX tunnit

Lisää energiabuustia ja päästä sisäinen urheilijasi valloilleen? Se onnistuu suorituskyvyn maksimointiin sunnitellun konseptin avulla. Sykkeen nousu on taattu. SKillX tarjoaa uniikkeja treenielämyksiä, joita on helppo kohdentaa erilaisten treenaajien tarpeisiin. 

Tutustu SkillX tuntikonseptiin

SkillX on Technogymin vauhdikas tuntikonsepti, joka yhdistelee voima- ja cardioharjoittelua samalla tunnilla. Autamme sinua ylittämään asiakkaidesi odotukset ainutlaatuisen tuntikonseptin avulla. Millainen tila ja budjetti sinulla on käytettävissäsi?

 

Millainen on SkillX-tunti?

Vauhdikkaat SkillX-tunnit tuovat treeniin sopivasti haastetta, puhumattakaan yhdessä treenaamisen ilosta. Tuntien varaaminen on asiakkaille helppoa ja omaa harjoitusdataa voi seurata kätevästi tunnin jälkeen.

Tunnit erilaisille asiakasryhmille

POWER

Voimaharjoitteluun keskittyä tunti, jossa harjoitellaan muun muassa räjähtävää voimaa.

AGILITY

Tunti keskittyy koordinaation kehittämiseen nopeiden vaihtojen ja erilaisten asentojen avulla. Tunti haastaa myös aivoja, kun on liikkeet vaihtuvat nopeasti.

SPEED

Tunnilla keskitytään parantamaan kiihtyvyyttä, askellusta, liikenopeutta ja kestävyyttä käyttämällä kohdennettuja harjoituksia ja niihin sopivia laitteita.

STAMINA

Tunnilla keskitytään useiden lihasryhmien harjoittamiseen samanaikaisesti, joko tasaisella tahdilla tai intervalleissa. Tunti puskee treenaajaan pois omalta mukavuusalueelta ja mahdollistaa nopean kehittymisen.

Laitteet

Skill Line laitesarja on suunniteltu vastaamaan urheilijan ja tavoitteellisen harjoittelijan toiveisiin. Sarjan tuotteet eivät ole pelkästään cardiolaitteita, vaan ne ovat toiminnallisen harjoittelun välineitä, joilla pystyy seuraamaan kehitystään. Yhdistämällä Skill-sarjan ​​kuntolaitteita voimaharjoitteluvälineisiin voit tarjota huippuluokan ryhmätuntielämyksiä asiakkaillesi.

Skillmill

Laiteella voi harjoittaa maksiminopeutta ja viedä itsensä äärirajoille. Kuinka nopeasti pääset eteenpäin? Kestävyyden kehittäminen käy helposti ja juoksumatolla voi myös hyödyntää erilaisia ​​ketteryyttä kehittäviä harjoituksia. 

Skillbike

Markkinoiden ainoa kuntopyörä, jossa on oikea vaihdejärjestelmä. Se lisää ulkopyöräilyn tuntua, mutta ennen kaikkea mahdollistaa maantie- ja maastopyöräilystä tutun mäkiharjoittelun. Kehitetty yhteistyössä ammattiurheilijoiden kanssa.

Skillrow

Soutulaite haastaa sekä voimaa että aerobista kuntoa. Skillrow on ensimmäinen soutulaite, joka on varustettu ylimääräisellä POWER-valinnalla, mikä mahdollistaa entistä kovemman ja kovemman vastuksen.

Skilltools

Täydellinen setti välineitä toiminnalliseen harjoitteluun. Yhdistä Skilltools Skill-sarjan kuntoilulaitteisiin niin saat tunneille uusia elementtejä.

Skillup

Technogym Skillup on suunniteltu harjoittamaan koko kehoa, erityisesti ylävartalon lihasryhmiä, simuloiden hiihtoliikettä. Uusi Skillup-ergometri tullaan näkemään Pariisin 2024 olympialaisten harjoitustiloissa, jotka Technogym varustaa olympiaurheilijoiden käyttöön.

Asiakkaat kertovat

Miten se toimii käytännössä?

Step 1

Valitse tunti

Technogym tekee tuntien rakentamisen helpoksi ohjaajille, sillä ohjaaja voi valita valmiista ryhmätunneista, jotka sisältävät esimerkiksi musiikin. Tunteja voi käyttää sellaisenaan tai muokata halutessaan mywellness-sovelluksessa.

Step 2

Helpot tuntivaraukset

Asiakkaat voivat varata tunnin helposti oman mobiililaitteen kautta. He voivat varata myös halaumansa paikan tai juoksumaton. Tunnin alkaessa ohjaaja valitsee tunnin Unity Self-kioskista.

Step 3

Helppo kirjautuminen

Kun osallistujat saapuvat tunnille, he pystyvät kirjautumaan helposti Teambeatsin kautta Unity Self -kioskiin.

Step 4

Vaihda asetuksia lennosta

Video-opastetut harjoitukset näkyvät suurella näytöllä yhdessä ajastimen ja sykkeen kanssa, koko tunnin ajan. Ohjaaja voi keskittyä oikean tekniikan opastamiseen ja treenaajien motivointiin.

Step 5

Harjoitusdatan seuranta

Osallistujat voivat seurata harjoitusdataansa ja edistymistään heti mywellness-sovelluksessa. Ohjaajalla on pääsy samaan dataan, joka auttaa osallistujien kannustamisessa parempiin suorituksiin. 

Teambeats

Riippumatta siitä, kutsutko tuntia HIIT-, Crossfit- tai Bootcamp-nimellä, hallinnoit tunteja sykeohjatun TEAM BEATS -järjestelmän avulla.

Teambeats mahdollistaa:

 

– Helpot tuntivaraukset ja kirjautumiset saavuttaessa

– Harjoitusten näyttämisen suurelta näytöltä

– Oman sykkeen seurannan

– Osallistujien ohjaamiseen keskittymisen tunnin aikana

Mikä tekee SkillX-tunneista ainutlaatuisia?

VAIHTELU

Technogym julkaisee neljä erilaista ohjelmaa joka viikko, jonka ansiosta voit tarjota asiakkaillesi mahdollisimman monipuolisen valikoiman ryhmätunteja.

mitattavia tuloksia

Sykettä mitataan koko tunnin ajan. Osallistujat voivat seurata omaa sykettään tunnin aikana ja pitkällä aikavälillä kehitystä on helppo seurata mywellness-sovelluksen kautta.

monipuolista suorituskykyä

Jokainen ryhmätunti keskittyy tietyn taidon kehittämiseen. Tunteja on helppo erilaistaa eri asiakasryhmille ja osallistujien on helppo valita itselleen sopiva tunti.

teknologia

Markkinoiden innovatiivisin teknologia, jonka avulla on helppo luoda elämyksellisiä ja mieleenpainuvia treenikokemuksia.

Tutustu asiakasreferensseihin

malarö träningsverk premium kuntokeskus

Premium kuntokeskus Mälarö Träningsverk

Premium-kuntokeskus täynnä elämyksiä Kun Steenhouwerin perhe päätti laajentaa ja modernisoida nykyistä kuntosaliaan, he tekivät sen täysillä ja lopputuloksena oli premium-kuntokeskus. Sen lisäksi, että he päivittivät

LUE LISÄÄ »
skillrow soutustudio varkaus

Elämyksellinen soutustudio houkuttelee asiakkaita

Elämyksillä lisää asiakkaita kuntokeskukseen Kuntokeskus joutuu kilpailemaan ihmisten vapaa-ajasta, ja siksi tarjonnan pitää olla elämyksellistä ja koukuttavaa. Tästä syystä Fit Varkaus sijoitti Skillrow soutustudioon, jossa

LUE LISÄÄ »
skillrun juoksutunnit malkars

Skillrun juoksutunnit suosiossa Ruotsissa

Ruotsin Kalmarissa sijaitseva Malkarsin harjoituskeskus otti suuren harppauksen eteenpäin palvelutarjonnassaan, kun se alkoi tarjota asiakaskunnalleen laadukkaita Skillrun juoksutunteja. Investointi 16 Skillrun juoksumattoon on kannattanut, sillä

LUE LISÄÄ »
skillbike studio rauma moveus

Pyöräilyharrastajan unelma Skillbike Studio Raumalla

”Jos pystyt kääntämään oman intohimosi liiketoiminnaksi, olet vahvoilla.” Tällä visiolla raumalainen Arto Tarvainen lähti kehittämään bisnesideaansa Suomen ensimmäisestä Skillbike Studiosta. Arto itse on innokas pyöräilyharrastaja, ja

LUE LISÄÄ »

SkillX-tunnit sitouttavat OMT Lehmuksen asiakkaita

OMT Lehmus sitouttaa asiakkaita toimintaansa tarjoamalla kohdennetumpia ryhmäliikuntaelämyksiä jokaiseen makuun.  Toiminnallisen harjoittelun suosion kasvaessa Lehmus päätyi valitsemaan Technogymin SkillX-tuntikonseptin, koska valmiiksi suunnitellut tunnit tarjoavat hyvin variaatioita eri asiakasryhmille. Valmiiksi suunnitellut SkillX-ryhmäliikuntatunnit tehostavat tuntien suunnittelua ja säästävät myös ohjaajien aikaa. 

 

“Halusimme selkeän, valmiiksi konseptoidun ratkaisun, joka ei ole riippuvainen ohjaajasta, vaan joka on tasalaatuinen ja aina inspiroiva viikosta toiseen”,

Jyrki Hankaniemi, OMT LEHMUS

skillx lehmus

Luo omat boutique- ja ryhmätuntikonseptit

Haluatko luoda omia ryhmätuntikonsepteja? Ehkäpä oman Skillbike-tai Skillrow-studion? Yhdistelemällä eri laitteita voit luoda oman näköisesi tuntikokonaisuuden. Laitteita voi käyttää myös esimerkiksi pienemmillä HIIT-ryhmätunneilla.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Qicraftin ja Technogymin avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mieleenpainuvampia treenikokemuksia. Kuntokeskustemme on pystyttävä vastaamaan treenaajien odotuksiin niin laitteiden käyttökokemuksen kuin tuntikonseptienkin suhteen. Yhteistyön ansiosta olemme onnistuneet tässä. 

  • Tom Erik Oxholm
  • Omistaja, Family Sports Club Akropolis Åssiden
technogym-tuntikonseptit-skillx-tunnit