Technogym sisustussuunnittelu

Technogym sisustussuunnittelu

Personal Line - Technogymin eksklusiivinen high-end laitesarja kotikuntosalille

Technogymin Home Wellness -konsepti on suunniteltu edistämään henkilökohtaista hyvinvointiasi ja terveellisempää elämäntapaa.

Filosofiamme on yhdistää kunkin tuotteen paras muotoilu, omistautuminen yksityiskohtiin ja tyylikkyys. Haluamme täydentää kodin sisustusta ja luoda tiloja, jotka parantavat fyysistä ja henkistä tasapainoa.

Personal Line on sarja ylellisiä huippuluokan tuotteita. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä tunnetun arkkitehdin ja suunnittelijan Antonio Citterion kanssa, joka on työskennellyt tunnettujen tuotemerkkien, kuten Iittala, Hermés ja Vitra møbler kanssa.

Personal Line on täydellinen yhdistelmä tyylikästä muotoilua, huippuluokan teknologiaa ja voimaa. Laitteet tuovat kotiin poikkeuksellisen henkilökohtaisen harjoittelukokemuksen.

Cross Personal – Tyylikäs harmonia designin ja liikkeen välillä

Bike Personal – Taideteos ja uusin lisäys Personal-perheeseen

Aiheeseen liittyvä tuote
Bike Personal

TechnogymPersonal Line - Bike Personal

Lue lisää

Bike Personal, eksklusiivisin kuntopyörä, jossa Technogymin tekniikka ja innovaatio yhdistyvät Antonio Citterion ikoniseen tyyliin. Pyörällä on tyylikkäät linjat sekä ylellinen ja kompakti muotoilu. Ainutlaatuiset ja ammattitaidolla valmistetut materiaalit, mikrokiillotettu teräs ja alumiini, tuovat tyyliä jokaiseen kotiin.

Bike Personal on yksi harvoista markkinoilla olevista kotikuntoilulaitteista, jota voidaan verrata jopa taideteokseen. Se istuu täydellisesti jokaisen kodin tai hyvinvointitilan sisustukseen.

Bike Personal – lanseerattiin lokakuussa 2019

Kinesis Personalensiluokkainen kuntolaite sekä muotoilultaan että monipuolisuudeltaan

Aiheeseen liittyvä tuote
Kinesis Personal

TechnogymPersonal Line - Kinesis Personal

Lue lisää

Kinesis Personal on huippuluokan kuntolaite niin kotiin, hotellin kuntosalille kuin erilaisiin hyvinvointitiloihin. Monipuolinen laite ei ole pelkästään ensiluokkainen, vaan myös ergonominen. Yhdellä kosketusnäytön kosketuksella käyttäjä voi hallita harjoittelun vastustasoa välillä 0-20, ja tehdä yli 200 harjoitusta yhdellä ja samalla laitteella.


Power Personal
– kaikki mitä tarvitset tulevaisuuden voimaharjoittelua varten

Aiheeseen liittyvä tuote
Power Rack Personal

TechnogymPersonal Line - Power Rack Personal

Lue lisää

Power Personal on markkinoiden tyylikkäin rack, jossa saa harjoitettua monipuolisesti koko kehon voimaharjoituksia. Power Personal koostuu penkistä ja telineestä ja yksikön jokainen osa on huolellisesti suunniteltu korkealuokkaisia materiaaleja käyttäen. Tyylikkään alumiinisen ulkomuodon lisäksi Power Personalin suunittelussa on keskitytty turvallisuuteen, ergonomiaan ja käyttäjäystävällisyyteen.

Run Personal – huippuluokan teknologia ja vankka juoksupinta

Aiheeseen liittyvä tuote
Run Personal

TechnogymPersonal Line - Run Personal

Lue lisää

Technogym Run Personal juoksumatto tarjoaa designia ja luksusta kuntoilun ystävälle. Antonio Citterion suunnittelema juoksumatto soveltuu kotiin, hotelliin, toimistoon tai muuhun tilaan, jossa kuntoilulaitteen halutaan olevan myös sisustuselementti.

Siinä on 19 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, joka tarjoaa lukemattomia viihdevaihtoehtoja. Näyttö on karkaistua lasia, mikä tekee siitä erittäin tukevan ja luo ainutlaatuisen tunteen harjoitteluun.

Technogymin Run Personal juoksumatossa ei tingitä laadusta tai kotona kuntoilun tasosta.

 

Cross Personal – Jokaisen huoneen katseenvangitsija

Aiheeseen liittyvä tuote
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Lue lisää

Silmiinpistävän kaunis muotoilu, innovatiivinen teknologia ja monipuoliset viihdevaihtoehdot. Cross Personal on elliptinen crosstrainer, joka antaa käyttäjälleen uskomattoman harjoittelukokemuksen joka kerta. Ainutlaatuinen ja ylellinen muotoilu erottaa tämän markkinoinde muista cross trainereista. Sen tyylikäs muotoilu tekee siitä todellisen katseenvangitsijan niin kotona, huippuluokan kuntosalilla kuin hotellin kuntosalilla.

 

Technogymin Cross Personal – voiko kauniimpaa cross traineria olla?

 

Recline Personaltodellinen tyylin ja ergonomian mestariteos

Aiheeseen liittyvä tuote
Recline Personal

TechnogymPersonal Line - Recline Personal

Lue lisää

Ergonominen, käyttäjäystävällinen ja erinomaisella biomekaniikalla varustettu Recline Personal on mestariteos, jonka avulla voi treenata ilman tarpeetonta rasitusta selälle ja nivelille. Recline Personal on kallistettava kuntopyörä, joka antaa käyttäjleen mahdollisuuden pysyä kunnossa lähtötasosta riippumatta.  Näytön tarkka sijainti on tarkkaan suunniteltu, jotta oikean asennon ylläpitäminen olisi mahdollisimman helppoa, vähentäen pään ja silmien liikkeen minimiin. Pyörän säädettävä istuin on Vitra-designbrändin suunnittelemä.

Technogym Recline Personal – ergonominen mestariteos

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

 

technogym-sisustussuunnittelu