Technogym sisustussuunnittelu

Technogym sisustussuunnittelu

Personal Line - Technogymin eksklusiivinen high-end laitesarja kotikuntosalille

Technogymin Home Wellness -konsepti on suunniteltu edistämään henkilökohtaista hyvinvointiasi ja terveellisempää elämäntapaa.

Filosofiamme on yhdistää kunkin tuotteen paras muotoilu, omistautuminen yksityiskohtiin ja tyylikkyys. Haluamme täydentää kodin sisustusta ja luoda tiloja, jotka parantavat fyysistä ja henkistä tasapainoa.

Personal Line on sarja ylellisiä huippuluokan tuotteita. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä tunnetun arkkitehdin ja suunnittelijan Antonio Citterion kanssa, joka on työskennellyt tunnettujen tuotemerkkien, kuten Iittala, Hermés ja Vitra møbler kanssa.

Personal Line on täydellinen yhdistelmä tyylikästä muotoilua, innovatiivista tekniikkaa ja erittäin voimakasta voimaa, joka tarjoaa poikkeuksellisen harjoittelukokemuksen kotiin, toisin kuin mikään muu markkinoilla.

Cross Personal – Tyylikäs harmonia designin ja liikkeen välillä

Bike Personal – Taideteos ja viimeisin lisäys Personal-perheeseen

Bike Personal, paras kuntopyörä, jossa Technogymin tekniikka ja innovaatio yhdistyvät Antonio Citterion ikoniseen tyyliin. Pyörällä on tyylikkäät linjat sekä ylellinen ja kompakti muotoilu. Ainutlaatuisia materiaaleja ovat mikrokiillotettu teräs ja alumiini, jotka on valmistettu korkeimmalla ammattitaidolla.

Yksi harvoista markkinoilla olevista kotikuntolaitteista, jota voidaan verrata taideteokseen. Täydellinen kaikkiin koteihin ja hyvinvointitiloihin.

Bike Personal – lanseerattiin lokakuussa 2019


Power Personal
– kaikki mitä tarvitset tuleivaisuuden voimaharjoittelua varten

Power Personal on markkinoiden tyylikkäin rack. Power Personal on voimayksikkö, jossa voit treenata koko vartaloasi voimaharjoituksilla, rinteillä ja neuleilla. Suorita kyykky, umpikuja ja penkkipuristimet tyylikkäästi tarkasti moitteettomassa rakenteessa. Power Personal koostuu penkistä ja telineestä. Jokainen osa huokuu hienostunutta muotoilua ja korkeimman luokan materiaaleja. Yksinomaisen alumiinisen muotoilun lisäksi Power Personal on kehitetty keskittyen turvallisuuteen, ergonomiaan ja käyttäjäystävällisyyteen. Ergonominen kromattu teräspalkki antaa sinun tehdä vetoja monikahvalla ja Bench Personal voidaan säätää yhdellä kädellä.

Run Personal – innovatiivinen teknologia ja vankka juoksupinta

Technogym Run Personal juoksumatto tarjoaa designia ja luksusta kuntoilun ystävälle. Antonio Citterion suunnittelema juoksumatto soveltuu kotiin, hotelliin, toimistoon tai muuhun tilaan, jossa kuntoilulaitteen halutaan olevan myös sisustuselementti.

Siinä on 19 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, joka tarjoaa lukemattomia viihdevaihtoehtoja. Näyttö on karkaistua lasia, mikä tekee siitä erittäin tukevan ja luo ainutlaatuisen tunteen harjoitteluun.

Technogymin Run Personal juoksumatossa ei tingitä laadusta tai kotona kuntoilun tasosta.

 

Cross Personal – Jokaisen huoneen katseenvangitsija

Silmiinpistävän kaunis muotoilu, innovatiivinen teknologia ja monipuoliset viihdevaihtoehdot. Cross Personal on elliptinen cross trainer, joka antaa sinulle uskomattoman harjoittelukokemuksen joka kerta. Ainutlaatuinen ja ylellinen muotoilu erottaa tämän cross trainerin muista markkinoilla olevista. Suunnittelu erottuu ja on katseenvangitsija niin kotona, huippuluokan kuntosalilla kuin hotellin kuntosalilla.

 

Technogymin Cross Personal – voiko kauniimpaa cross traineria olla?

 

Recline Personaltodellinen ergonominen mestariteos

Ergonominen, käyttäjäystävällinen ja erinomaisella biomekaniikalla varustettu Recline Personal on mestariteos, jonka avulla voit treenata ilman tarpeetonta rasitusta selälle ja nivelille. Recline Personal on kallistettava kuntopyörä, joka antaa sinulle mahdollisuuden pysyä kunnossa lähtötasosta riippumatta.  UNITY-näytön tarkka sijainti on tutkittu tieteellisesti ja biomekaanisesti, jotta voit ylläpitää oikeaa asentoa selässäsi ja kaulassasi, ja vähentää pään ja silmien liikkumista minimiin. Pyörän istuimen on suunnitellut Vitra-designbrändi, ja sitä voidaan säätää ja sen korkeutta voidaan säätää.

Technogym Recline Personal – ergonominen mestariteos

 

Kinesis Personalensiluokkainen muotoilu ja erittäin monipuolinen kuntoilulaite

Kinesis Personal on huippuluokan huonekalu niin kotiin, hotellin kuntosalille kuin erilaisille wellness-alueille. Monitoiminen harjoituslaite, joka ei ole pelkästään ensiluokkainen, vaan se on myös kehitetty keskittyen ergonomiaan ja maksimaaliseen liikkumisvapauteen. Yhdellä kosketusnäytön kosketuksella voit hallita harjoittelusi vastustasoa välillä 0-20, ja voit kouluttaa yli 200 harjoitusta yhdellä ja samalla laitteella.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

 

technogym-sisustussuunnittelu-qicraft-finland