Sitouttavat ja motivoivat tuntikonseptit ryhmäliikuntaan

Millaisia ​​treenikokemuksia asiakkaasi kaipaavat? Miten luot ryhmätunnista sellaisen treenielämyksen, jota asiakkaasi odottavat innolla? Technogymin tuntikonseptien avulla sitoutat ja motivoit sekä olemassa olevat, että uudet asiakkaat kuntokeskukseesi, sillä ryhmätunnit on suunniteltu ylittämään treenaajien odotukset. Tuntikonsepteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa, jonka avulla tuotat helposti lisäarvoa harjoituskokemukseen.

Mitä Technogymin ryhmäliikunnan tuntikonseptit ovat?

Tuntikonsepteissa yhdistellään huippuluokan laitteita ja edistynyttä digitaalista teknologiaa. Tuntikonseptien avulla tarjoat asiakkaillesi ainutlaatuisia treenikokemuksia, jotka innostavat ja motivoivat myös henkilökohtaisella tasolla. Tuntikonseptit ovat lisensoituja ja valmiiksia suunniteltuja avaimet käteen -ratkaisuja.

Ryhmäliikuntatunteja voidaan toteuttaa kuntokeskuksissa shop-in-shop ratkaisuilla: Perinteisen kuntosalin rinnalla toimii yksi tai useampi eri lajeihin tai liikuntamuotoihin keskuttynyt studio. Asiakas voi valita, minkä tyyppiset konseptit hänen liikuntatottumuksiin sopivat ja ostaa ne lisäpalveluna kuntosalijäsenyytensä kylkeen. Kuntokeskukselle tämä mahdollistaa lisäansiot syvällisesti mietityn palvelun kautta. Digitaalisuus on usein vahvasti läsnä.

Tutustu Technogymin tuntikonsepteihin

Technogym tarjoaa valmiiksi suunnitellut tuntikonseptit, joita voi myös muokata haluamallaan tavalla.

Alla voit tutustua erilaisiin tuntikonsepteihin.

Biocircuit

Tehokasta kiertoharjoittelua

Skillrun

Skillrun-tunnit

SkillX

Räätälöidyt bootcamp ja HIIT tunnit.

Skillbike

Sisäpyöräilytunnit

Teambeat

Train on the beat

Group Cycle

Spinningtunnit

Skillrow

Soututunnit

Säästä ohjaajien aikaa

Technogymin lanseeraaman Format Experience-alustan avulla saat valmiit ryhmätunnit kuntokeskuksesi käyttöön. Ohjaajien ei enää tarvitse käyttää aikaa oppituntien suunnitteluun ja rakentamiseen – Technogym tekee sen heidän puolestaan. Tunteja voi käyttää sellaisenaan tai muokata haluamallaan tavalla.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä

Qicraft on ollut apunamme luomassa uusia ratkaisuja, joilla parantaa liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä. Olemme toteuttaneet laajalti digitaalisia ratkaisuja, joiden uskomme olevan olennainen osa tulevaisuuden liikuntakeskusta. Qicraftin kanssa yhteistyö on mukavaa, saumatonta ja ammattimaista. Apua saa aina nopeasti kun sitä tarvitsee.

  • Aino-Kaisa Komulainen-Määttä
  • Kuntosaliyrittäjä
technogym-tuntikonseptit-ryhmliikuntaan