Referenssit - Kotikuntosalit

Kotikuntosali tuo sujuvuutta Janni Hussin arkeen

KuvaVeera Kurittu

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kotikuntosali pitää liikkeessä ja säästää aikaa

Juontajana ja yrittäjänä toimiva Janni Hussi on tuttu kasvo sekä television, että radion puolelta. Jannin ääni onkin tuttu Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta, mutta kiireisellä yrittäjällä on myös monta muutakin rautaa tulessa. Kiireinen arki kysyy rautaista kuntoa ja myös panostuksia omaan hyvinvointiin. Siksi Jannin uudesta kodista löytyykin ikioma kotikuntosali, jonka avulla liikunta on helpompi pitää säännöllisenä osana arkea.  

Kun uuden kodin rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, Janni päätti, että uudesta kodista tulisi löytyä ikioma kotikuntosali. Sen avulla treenin saisi pidettyä säännöllisenä, vaikka kiireet painaisivat päälle. Kotikuntosali rakentui yhdessä Technogymin kanssa ja projektissa otettiin tilan lisäksi huomioon ennen kaikkea kuntoilulle asetetut tarpeet. Uuden kodin suunnitteluvaihe onkin Jannin mukaan optimaalinen lähtökohta kotikuntosalin suunnittelulle, kun kuntoilutilan saa istutettua suunnitelmiin heti alusta lähtien.

Jannin kotikuntosalille valikoituivat monipuolinen Rack Personal, Bench Personal, Dual adjustable pulley, Technogym Bike-kuntopyörä, MyRun-juoksumatto, kahvakuulat ja käsipainot.

Jannin vinkit kotikuntosalia pohtivalle

  • Ole realistinen tilan suhteen – kotikuntosali ei saisi olla liian täynnä laitteita. Ahtaat tilat rajoittavat treenivaihtoehtoja. 
  • Mieti, millaisesta treenistä pidät – vapaat painot ja rackit mahdollistavat monipuolisemmat treenit.
  • Panosta laadukkaisiin laitteisiin, joita on oikeasti hyvä käyttää päivästä toiseen
Kotitreenissäkin on tärkeää, että välineet ovat laadukkaita.

Kotikuntosali auttaa oman hyvinvoinnin tukemisessa

Janni on monessa mukana ja uusimpana aluevaltauksena mainittakoon esimerkiksi rallikartturin tehtävät. Hektisessä arjessa korostuvat taidot oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen, jotta arkeen saa lisää virtaa ja jaksamista. 

”Liikunnassa kuuntelen omaa kehoa ja sovitan treenit sen mukaan. Jos on tiukka viikko muutoin, en lähde tekemään kovaa punttitreeniä vaan otan rauhallisemmin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi joogaharjoituksia tai kävelylenkkejä koiran kanssa”, Janni kertoo.

Kiireisinä päivinä Janni saattaa tehdä lyhyemmän, puolen tunnin kotitreenin silloin kun aikataulusta löytyy sopiva rako. Aiemmin vastaavassa tilanteessa onnistui enintään pieni kävelylenkki ja kuntosalitreenit oli helppo jättää väliin ajanpuutteen vuoksi. Nyt Janni voi tehdä tehokkaan puolen tunnin kiertoharjoittelun kotikuntosalilla, kun ainoa siirtymä kuntosalille on kävellä rappuset alas kuntoilutilaan.

Kotikuntoilu tuo Janni Hussille lisää virtaa arkeen.

”En voi riittävästi korostaa säännöllisen liikunnan kokonaisvaltaista merkitystä itselleni, se kun vaikuttaa positiivisesti oikeastaan kaikkeen niin kokonaisvaltaisesti. Liikuntatuokio voi olla myös pieni terapiahetki itselle ja parantaahan se toki myös fyysistä kuntoa. Kun itse voi hyvin, on myös parempi ystävä ja puoliso.”

Kotikuntosali tekee treenaamisesta vaivattomampaa – ja säästää aikaa

Kun arki on kovin kiireistä, jää liikunta helposti väliin. Janni kokee, että juuri kotikuntosalin tuoma vaivattomuus kuntoilun ja arjen yhteensovittamisessa ovat sen tuomia suurimpia hyötyjä. Janni hyödyntää kotikuntosalia monipuolisesti ja treenin valinta menee täysin arjen mukaan.

”Lihaskuntoharjoittelussa suosikkitreeni on usein sen mukaan, mikä osa kehosta on kulloinkin vahva. Mutta kun kuntosali löytyy kotoa, niin myös muiden kehon osien vahvistamiseen on helpompi tarttua, vaikkei aina niin huvittaisikaan. Omat treenimieltymykset menevät myös kausittain: toisinaan innostun treenaamaan eniten spinningiä ja hetken päästä koukutunkin intervallitreenistä juoksumatolla. Kunnes taas tiukka punttitreeni maistuukin taas enemmän,” Janni kuvailee.

Jannin tavoitteet liikunnan suhteen keskittyvät nykyään paljolti moottoriurheilun puolelle, jossa keholta vaaditaan sekä voimaa, että peruskestävyyttä.

janni hussi kotikuntosali kuntopyörä spinning

Pyörätreeni käy näppärästi kun Technogym Biken iso näyttö tuo spinningtunnin suoraan pyörälle. Technogym Live-sovelluksen sisällöistä löytyy myös live-tunteja suoraan kuuluisilta pyöräilystudioilta.

Home gym – time saving – Hussi

“Jos kiireisen päivän jälkeen pitäisi vielä lähteä ajamaan erikseen kuntokeskukseen, menisi siihen kokonaisuudessan enemmän aikaa. Lisäksi hektisen työpäivän jälkeen on usein houkuttavampi ajatus jäädä sohvalle, mutta pienen henkien taiston jälkeen huomaankin käveleväni rappusia alas omalle kotikuntosalille. Lyhyemmällä matkalla ei ennätä muuttaa mieltänsä!”

Janni Hussi
Juontaja ja yrittäjä
janni hussi kotikuntosali

Päätös treeniin lähtemisestä on paljon helpompi tehdä, kun kotoa löytyy oma kuntosali.

Laadulla on väliä kotitreenissäkin

Kuntoiluvälineissä Janni arvostaa laatua, eikä kotitreeni ole tähän poikkeus. Janni halusi kotikuntosalilleen laitteet, jotka eivät Jannin sanoin ”nitise ja natise, heilu tai huoju”. Jos laitteilla ei olisi mukava harjoitella tai niitä saisi olla koko ajan korjaamassa, ei niillä huvita enää treenata. Janni tarkentaa, että yhtä lailla myös kotikuntoilulaitteiden tulisi toimia moitteettomasti, eikä ”vähän sinne päin”.

 

Home gym – quality and design – Hussi

“Technogym oli ennestään tuttu kuntosalipuolelta, mutta mielsin sen enemmän juuri high end-kuntokeskuksiin. Yllätyin kun huomasin, miten laajasti ratkaisuja on saatavilla myös kotiin. Tästä innostuneena sain ajatuksen kotikuntosalista, sillä yhtä lailla kotitreenissä haluan panostaa laadukkaisiin ja kestäviin välineisiin. Arvostan myös laitteiden designia, niiden ulkomuoto on silmää miellyttävä ja oikeasti sopii sisustukseen.”

Janni Hussi
Juontaja ja yrittäjä
Lue Lisää

Avaimet käteen-toteutus varmisti laadukkaan lopputuloksen

Janni antaa kiitosta hyvin sujuneesta palveluprosessista:

”Kerroin käytännössä toiveeni ja tarpeeni, sekä miten haluan treenata. Sen jälkeen minulle ehdotettiin erilaisia vaihtoehtoja, joista sitten yhdessä valittiin tarpeisiin sopivin ratkaisu. Myös tilasuunnittelu kuului pakettiin ja tätä arvostin kovasti, sillä tilaa ja laitteiden kokoa sekä käyttöä olisi aika vaikea hahmottaa. Kaikki on helppoa, kun asialla ovat ammattilaiset.”

janni hussi kotikuntosali

Uuden kodin rakentaminen on ihanteellinen ajankohta kotikuntosalin suunnittelulle. Technogymin asiantuntijan avulla saadaan käytettävissä olevasta tilasta kaikki hyöty irti.

Technogymin valikoimasta löytyy ratkaisuja kaiken tyylisille kotikuntosaleille – kotikuntoilun asiantuntijamme auttavat sopivien ratkaisujen löytämisessä. Olemme mukana projektissa aina suunnittelusta kotikuntosalin asennukseen saakka.