Referenssit - Hotellit

Hotellien tyylikkäät wellness-ratkaisut maailmalta

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Hotellien elegantit ja uniikit wellness-ratkaisut

Technogymin Top Locations -konsepti tuo arkkitehtuurin, muotoilun, hyvinvoinnin ja kuntoilun yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu upeisiin kohteisiin, joissa Technogymin wellness-ratkaisut ovat olennainen osa vierailukokemusta. Näissä hotelleissa vieraille tarjotaan ainutlaatuinen hyvinvointia, liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja edistävä kokemus. Kohteiden ainutlaatuiset ominaisuudet ja lämmin ilmapiiri luovat täydelliset puitteet uniikin kokemuksen luomiseen.

Kaipaatko inspiraatiota seuraavaalle lomamatkalle? Oletko sisustussuunnittelija ja haluat löytää inspiraatiota uuteen projektiin? Kokosimme yhteen muutamia Technogymin suosituimpia kohteita ympäri maailman. Ihastu ja inspiroidu.

hotellin kuntosali qicraft technogym

Ikoninen kohde – Belmond Reid’s Palace, Madeira

Cavcorpin Le Bain valitsi Technogymin wellness-ratkaisut

Le Bain on kaarevilla parvekkeilla, ekslusiivisillä materiaalivalinnoilla, väreillä ja tekstuureilla somistettu veistoksellinen asuinrakennus. Cavcorp on onnistunut tuomaan Etelä-Ranskan hienostuneen rantaelämätunnelman subtrooppiseen Brisbaneen. 17. kerroksessa sijaitsevasta uima-altaasta on upeat näkymät Brisbanen taivaanrantaan, ikoniseen Story-siltaan ja Brisbane Riverille.

Le Bain by Cavcorpin tarjoamissa puitteissa on helppo virittäytyä lomatunnelmiin, sillä palveluihin kuuluu kaksi lämpötilaa säätelevää poreallasta, lämmitetty uima-allas ja Technogymin varustelema huippuluokan wellness-keskus.

hotellin kuntosali wellness

Cavcorpin johtaja Damien Cavallucci ylistää terveyden ja hyvinvoinnin viimeisimpiä suuntauksia. Hän haluaa keskittyä edistämään terveellisempiä elämäntapoja pidemmän ja onnellisemman elämän takaamiseksi. Kuntosali on suunniteltu tehokasta käyttöä varten, mutta valinnoissa on silti kiinnitetty huomiota esteettisyyteen, sillä sen halutaan miellyttävän myös visuaalisesti.

Kuntosalin vierestä löytyy 25-metrinen ulkouima-allas ja kokonaisvaltaista kokemusta varten luodussa Wellness-kokonaisuudessa keskitytään liikunnan lisäksi myös muotoiluun ja digitaalisiin palveluihin. Kuntosali on varustettu Technogymin cardio- ja voimaharjoittelulaitteilla joissa yhdistellään sekä Technogym Performance Skill Line-sarjaan kuuluvia laitteita (kuten Skillbike, Skillrow ja Skillrun,) että Antonio Citterion suunnittelemaa tyylikästä Personal Line-sarjaa. Technogym-kuntosalilaitteiden digitaaliset ratkaisut tarjoaaat käyttäjilleen täydellisen ja ainutlaatuisen kokemuksen.

hotellin kuntosali

Ylellinen Ritz-Carlton, Perthissä – luonnonmateriaaleja, muotoilua ja uusinta teknologiaa

Maailman toisella puolella Australiassa, Swan-joen rannalla sijaitsevassa Perthissä, voi vierailla ylellisessä Ritz-Carlton-hotellissa. Hotellista on upeat näkymät kaupungin horisonttiin, myös ylellisestä spa-keskuksesta ja Technogym-kuntosalilta voi tähyillä alas joelle. Sisustussuunnittelijat ovat keskittyneet valinnoissaan luonnonmateriaaleihin luodessaan hotellivieraille parhaan mahdollisen hyvinvointikokemuksen.

Laiteratkaisujen ainutlaatuinen teknologia teki Technogymistä oikean valinnan hotellin kuntosalille. Vieraat saavat täydellisen harjoittelukokemuksen, sillä kuntosali tarjoaa markkinoiden edistyneimmät laitteet, joissa ei tingitä käyttäjäystävällisyydestä. Excite-sarjan cardio- ja voimaharjoittelulaitteet olivat osuva valinta, sillä nyt hotellivieraat voivat treenatessaan katsoa vaikkapa lempisarjaansa.

hotellin kuntosali

The Collectionin eksklusiiviset kohteet ja Technogym Wellness

Aiheeseen liittyvä tuote
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Lue lisää

The Collection-groupin ainutlaatuiset huvilat, villat ja hotellit sijaitsevat suosituissa matkakohteissa. Koska vieraille haluttiin tarjota ainutlaatuisia kokemuksia myös kuntoilun osalta, valittiin wellness-kumppaniksi Technogym.

Lontoossa, Pariisissa, Saint Barthissa ja Saint Jean Cap Ferratissa olevissa kohteissa voi ihastua Technogymin Personal Line-sarjaan, joka tuo luksuksen tuntua hotellivieraiden kuntoiluun. Personal Line-sarjan laitteet ovat oikeita suunnittelun helmiä, jotka ovat samalla teknologisesti edistyneitä että käyttäjäystävällisiä. Siksi ne olivatkin The Collection-hotellien valinta. Personal Line on kehitetty yhteistyössä tunnetun suunnittelijan Antonio Citterion kanssa.

hotellin kuntosali

Technogymin pitkä kokemus tekee siitä ihanteellisen kumppanin wellness-tilojen ja -ratkaisujen toteuttamiseen premium-vieraille. Ratkaisut tekevät hotellista houkuttelevamman ja lisäävät hotellissa treenaamista arvostavien hotellivieraiden asiakasuskollisuutta.

Aktiiviloma viiden tähden hotellissa – tehokkuutta ja hyvinvointia

Aiheeseen liittyvä tuote
ARTIS Synchro

TechnogymARTIS - ARTIS Synchro

Lue lisää

Upea ympäristö ja mielenrauhaa tuovat näkymät yhdistettynä huippuluokan palveluihin. Grove Hotel tarjoaa poikkeuksellisen hyvinvointi- ja rentoutumiskokemuksen yksityisessä maaseudulla sijaitsevassa lomakeskuksessa.

Keskuksesta löytyy puutarhan, uima-altaiden ja tenniskenttien lisäksi myös nykytaidetta. Viehättävä maisema luo täydellisen rauhaisan tunnelman palveluista tinkimättä.

hotellin kuntosali wellness

Technogymin kanssa yhteistyössä suunnitellut treeniratkaisut ovat olennainen osa The Grove-hotellin vierailijakokemusta. Investoinnin kautta pidämme huolta, että pysymme Iso-Britannian edistyneimpien hotellien joukossa. Tämä näkyy tuloksissa, sillä luksusjäsenyyksien määrän kasvu on ollut 5 % ja henkilökohtaisten treenipalveluiden myynnin sekä positiivisen palautteen määrän kasvu on ollut yli 20 %. Technogymin uudet laitteet ovat myös auttaneet meitä parantamaan kuntoutustarjontaamme.

Jamie Pagan, The Grove-hotellin kylpylän johtaja

The Grove -hotellin modernissa kuntokeskuksessa voi tehdä kaiken tasoista liikuntaa hyödyntäen mm. Artis-sarjan cardio- ja voimaharjoittelulaitteita, jotka edustavat ensiluokkaista suunnittelua sekä teknologian että liitettävyyden suhteen. Artis-sarjaa täydentää SKILL LINE-sarja, jonka cardio-laitteet takaavat maksimaalisen suorituskyvyn. Nämä kaksi tuotesarjaa ovat lisänneet sekä treeni- ja PT-palveluiden hyödyntämistä, että parantaneet treenikokemusta.

Uusien Skill Line- ja Artis-sarjan laitteiden käyttöönotto on sitouttanut asiakkaita paremmin keskukseen. Laitteiden älykkyys näkyy myös tilan käytössä ja olemmekin onnistuneet luomaan erittäin tilavan, kolmeen osaan jaetun kuntoilualueen.

Jamie Pagan, The Grove-hotellin kylpylän johtaja

 

technogym top locations

Tutustu Technogym Top Locations-hotelleihin.