Referenssit - Hotellit

Ylellinen hotellin kuntosali hemmottelee hotellivieraita

KuvaHimlafoto

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Ylellinen kuntosali tuo luksusta hotellin vieraille

Grand Hôtel on tuttu maamerkki Tukholman keskustassa, tarjoten upeat näkymät vanhankaupungin ja kuninkaanlinnan suuntaan. Grand Hôtel on yksi Ruotsin kuninkaallisista hovihankkijoista ja sen vieraina on nähty monia merkkihenkilöitä aina sen avaamisesta, vuodesta 1874 lähtien.  Hotelli päätti nostaa asiakkaidensa vierailukokemuksen huippuunsa päivittämällä kuntosalin Technogymin laiteratkaisuilla.

hotellin kuntosali grand hotel

Ylellinen hotellin kuntosali

Hotellista löytyy täysin varusteltu kuntosali, jossa vieraat voivat treenata uusimmilla Technogym kuntoilulaitteilla. Asiakkaiden avuksi on valjastettu useita Ruotsin parhaiten koulutettuja personal trainereita. Jotta treenikokemus olisi täydellinen ja kaikkia aisteja hemmotteleva, voi juoksumatoltakin ihailla Tukholman kaupunkinäkymiä.

ylellinen hotellin kuntosali

Monipuoliset kuntoilulaitteet

Grand Hôtel on hiljattain vaihtanut suositun Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness-kuntokeskuksen laitteet Technogymin Excite Live-sarjan tuotteisiin. Laitteet antavat käyttäjälleen uudenlaisen treenikokemuksen Technogym LIVE-sovelluksen avulla. Treenaaja pääsee valitsemaan itselleen sopivan tunnin laajasta videokirjastosta, josta löytyy niin ohjattuja, kuin tallennettujakin tunteja ja harjoituksia, sekä virtuaalisia ulkoilureittejä. Harjoituksessa voi myös hyödyntää virtuaalista valmentajaa. Asiakas voi myös treenata omaa suosikkisarjaansa katsellen, tai muita viihdesisältöjä hyödyntäen.

Kuntosali – luksusta asiakkaille– Hotel

“Meille on tärkeää, että kuntoilulaitteet ovat laadultaan huippuluokkaa. Valitsimme Technogymin, koska tiesimme sen tuotteiden olevan tunnettuja laadustaan ja muotoilustaan. Edelläkävijyys digitaalisissa ratkaisuissa oli sekin meille tärkeää. Tunnetun brändin laitteilla treenaaminen luo myös turvallisuuden tunnetta kansainvälisille vieraillemme.”

Anneli Falk
SPA & FITNESS MANAGER, GRAND HÔTEL NORDIC SPA & FITNESS
Lue Lisää
ylellinen hotellin kuntosali

Cardiolaitteilla harjoittelu on sekä tehokasta että motivoivaa, sillä samalla voi katsoa vaikka lempisarjaansa.

Kuntosalilta löytyy myös Skill Line-sarjan laitteita, kuten Skillrun ja Skillrow.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää

Hyvät puitteet toiminnalliseen harjoitteluun

Hotelli halusi panostaa kattaviin ratkaisuihin toiminnallisen harjoittelun suhteen, ja kuntosalilla voi hyödyntää treenissää esimerkiksi käsipainoja, palloja, tankoja tai Technogym Bench treenipenkkiä. Technogym Bench oli kompakti ratkaisu kuntosalille, sillä se mahdollistaa yli 200 harjoitusta mukana tulevien välineiden avulla. Piilotetujen pyörien ansiosta treenipenkkiä on myös helppo siirtää tarvittaessa.

 

ylellinen hotellin kuntosali

Technogym Benchin aniosta kuntosalille mahtuu useampi asiakas samaan aikaan, sillä toiminnallinen harjoittelu onnistuu pienessä tilassa.

Kuntosalilla on myös oma jooga- ja pilatesstudio. Kinesis Personal, jolla voi tehdä yli 200 erilaista voimaharjoitusta vain yhden neliömetrin alueella.

ylellinen hotellin kuntosali

Kinesis Personalilla harjoittelu onnistuu hyvin hiljaisuutta vaativassa tilassa, tehoista tinkimättä.

ylellinen hotellin kuntosali

Joogasalin sisääntuloaula kylpee upeassa auringonvalossa.

Harjoittelun jälkeen asiakkat voivat nauttia hyvin ansaitun drinkin tai välipalan Fitness-baarissa, jossa on tarjolla terveellisiä juomia ja ruokaa.

ylellinen hotellin kuntosali

Kuntokeskuksessa asiakkaat voivat myös ottaa lepohetken ja nauttia kahvia treenin jälkeen.

Haluaisitko tietää lisää erilaisista kuntoiluratkaisuista hotelleihin?

Qicraftilla ja Technogymilla on pitkä kokemus räätälöityjen ratkaisujen toteuttamisesta hotellin kaiken kokoisille ja tasoisille kuntosaleille, myös pienemmällä budjetilla.

Olemme mukana toteutuksessa aina suunnittelusta, konsultoinnista, 3D -luonnoksista ja yhteistyöstä arkkitehtien kanssa lähtien. Kauttamme saat myös kuntoilulaitteiden rahoituksen, toimituksen, laitteiden säännöllisenen huollon ja paljon muuta. Ota yhteyttä meihin niin käydään läpi tarpeenne ja tavoitteenne.