Referenssit

Silver Life palvelutalo panostaa asukkaidensa hyvinvointiin

KuvaQicraft Sweden

Palvelutalo, jossa keskitytään terveyden ylläpitämiseen

Ruotsin Gradingessa sijaitseva, elokuussa 2019 avattu Silver Life palvelutalo panostaa vahvasti asukkaidensa hyvinvointiin ja terveyden ylläpitämiseen. Asuntola käsittää  136 senioriasuntoa ja 54 asuntoa omaisille, joille tarjotaan erittäin kattavat hyvinvointi- ja terveyspalvelut. Terveyden edistäminen maksaa itsensä takaisin hyvinvoivina, pitkäikäisinä asiakkaina.

Tutkimukset osoittavat, että dementian riski pienenee jopa 30% säännöllisen liikunnan ja terveellisen ruokavalion ansiosta. Silver Lifessa panostamme ennaltaehkäiseviin toimiin, jotka auttavat pitämään asiakkaamme terveempinä.

Daniel Hansson, Silver Life

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Silver Lifessa seurataan asukkaiden liikuntasuorituksia ja niiden tuomia tuloksia

Koska Silver Life halusi alusta asti panostaa asukkaidensa liikuntamahdollisuuksiin, se valitsi ammattimaisen ja luotettavan kumppanin liikuntavälineiden toimittajaksi ja päätyi Qicraftiin.

Silver Life palvelutalolle oli tärkeää panostaa tyylikkyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen, jotta kuntoilu olisi asiakkaille kiinnostavaa ja motivoivaa. Silver Lifen valitsemat laitteet mahdollistavat asiakkaiden kunnon testaamisen, sekä liikuntasuoritusten ja edistymisen seurannan. Seurannan avulla voidaan varmistaa, että liikunnalle asetetut tavoitteet saavutetaan.

Aiheeseen liittyvä tuote
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Lue lisää

Silver Lifen toiminta-ajatus perustuu siihen, että ihmisellä on seniorivuosinaan oltava mahdollisuus valita miellyttävä tapa asua. Sellainen, joka tarjoaa huolenpitoa ja tukea, silloin kuin sitä tarvitaan. Silver Life on paikka, jossa hopeavuosiaan viettävä seniori saa turvallisen ja terveyttä edistävän asumismuodon. Mitä pidempään asiakas kykenee itse vaikuttamaan hyvinvointiinsa, sitä pidempi ja parempi hänen loppuelämästään voi tulla.

 

Fyysinen aktiivisuus lisää myös sosiaalista yhteenkuuluvuutta palvelutalossa

Top yläraajaergometri senioritalon kuntosalilla

Silver Lifen kuntolaitteiden suosikiksi on noussut ylävartalon vahvistamiseen tarkoitettu Top Excite käsipyörä, johon pääsee myös pyörätuolilla.

Silver Life hoivakodissa halutaan luoda yhdessäolon kulttuuri fyysisen toiminnan ympärille. Tutkimukset osoittavat, että hyvä lihaskunto on yhteydessä hyvään vanhuuteen. Ihminen haluaa pärjätä omillaan ja siihen hyvä kunto on ehdoton edellytys.

Joissain tutkimuksissa on tuotu esiin, että vanhukset pelkäävät enemmän menettää ajokorttinsa kuin kuolemaa. Pelko kiteyttää ajatuksen, että itsenäisyyden menettäminen on vahvin pelko vanhenemisessa. Siksi fyysinen aktiviivisuus on erittäin tärkeää”, sanoo Silver Lifen Daniel Hansson.

 

 

Aiheeseen liittyvä tuote

Technogym

Lue lisää
Aiheeseen liittyvä tuote

Technogym

Lue lisää