Kuntoiluvälineet kotiin - toteutamme kotiisi tyylikkään kotikuntosalin

Etsitkö toimivaa ratkaisua kotikuntoiluun?

Jos haluat panostaa omaan hyvinvointiisi ja lisätä säännöllistä kuntoilua, voi kotikuntoiluvälineisiin sijoittaminen olla toimiva ratkaisu.

Kotoa löytyvät treenivälinet helpottavat liikuntaan ryhtymistä kiireisessä arjessa. Kotikuntosali voi olla pieni tai suuri, sekä mitä tahansa siltä väliltä. Autamme sinua löytämään sopivat kuntoiluratkaisut kotiisi, jotka auttavat sinua pysymään liikkeessä.

Qicraft kautta saat

Kauttamme saat maksuttoman konsultaation, jossa asiantuntijamme kartoittaa ja suunnittelee tavoitteisiisi ja kotiisi sopivan kuntosaliratkaisun.

Technogym-kuntoilulaitteilla on yli 35 vuoden historia yhteistyöstä huippu-urheilijoiden ja parhaiden suunnittelijoiden kanssa.

Laitteisiin tutustumisen

Koska kotikuntosali on ennen kaikkea investointi omaan hyvinvointiin, tulisi laitteilla olla mukava treenata. Voit testata laitteita showroomillamme.

Pieni vai suuri tila?

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita ja tyylikkäitä kotikuntosaleja kaiken kokoisiin koteihin.

Tutustu kotikuntoilun asiantuntijaan

Kotikuntoilun asiantuntijamme Elisa Aunola auttaa sinua löytämään tavoitteisiisi sopivat välineet innostavaan liikkumiseen kotioloissa. Kun kotikuntosali on laadukas ja tyylikäs, se motivoi jatkamaan harjoittelua myös alkuinnostuksen jälkeen. Kotikuntosalin suunnittelu alkaa aina asiakkaan liikuntataustan, tavoitteiden ja budjetin kartoituksella. Näin jokaiselle löytyy paras mahdollinen ratkaisu kotikuntoiluun.

 

Meiltä saat kaikki kotikuntosalin suunnitteluun ja toteutukseen tarvittavat palvelut, aina visualisoinneista laitetoimitukseen, asennukseen ja ylläpitoon saakka. Mikään koti ei ole liian pieni tai liian suuri kotikuntoiluun, joten löydämme ratkaisun jokaiselle.

Elisa Aunola

Ratkaisut kaiken kokoisiin tiloihin.

Millainen tila kotonasi on käytettävissä kuntoiluun?

10 m2

10 neliön kotitoimisto antaa monia mahdollisuuksia myös kuntoiluun. Jos pidät juoksemisesta, kenties MyRun-juoksumatto saa paikan kotitoimistostasi?

20 m2

Kodin keskikokoiset huoneet antavat hyvin liikkumavaraa sekä cardio- että voimaharjoitteluvälineiden sijoittelun suhteen. Täällä teet monipuolisenkin treenin.

40 m2

Jos kotoasi löytyy runsaasti tilaa, saat enemmän vaihtoehtoja treenivälineiden suhteen. Tila voi olla erillinen huone, kellaritila tai vaikkapa autotalli.

Mitä sinun tulisi huomioda kun pohdit kotikuntosalin hankkimista?

Tila: Minkä kokoinen tila kotonasi on käytettävissä kuntoiluun?

 

Tavoitteet: Millaisia tavoitteita sinulla kuntoilulle? Haluatko lisää voimaa? Haluatko pudottaa painoa? Tulla paremmaksi juoksijaksi tai ylipäätään parantaa hyvinvointiasi?

 

Käyttäjät: Ketkä kaikki käyttäisivät kotikuntosalia? Oletko sen ainoa käyttäjä vai löytyykö kotoa muita käyttäjiä?

 

Budjetti: Minkä verran haluat sijoittaa kotikuntosaliin? Haluatko hankkia edullisempia ja kenties enemmän huoltoa vaativia laitteita vai panostatko laadukkaisiin ja huoltovapaampiin laitteisiin?

Minkä tyylinen kotikuntosali sinulle sopii?

Technogym App

Treenisovellus, jonka avulla saavutat tavoitteesi nopeammin. Lataa Technogym App-treenisovellus ja saavuta treenitavoitteesi nopeammin

Harjoittele missä vain, milloin vain. Treenaa joko kuntoiluvälineillä tai kehonpainolla. Tee harjoitukset kotona, kuntosalilla, toimistossa, ulkona tai matkalla. 

Technogym App tuo käyttöösi monipuoliset treenisisällöt ja runsaasti inspiroivia sisältöjä ja vinkkejä hyvinvointiin.

Tutustu asiakkaidemme kotikuntosaleihin

kotikuntosali voi olla luonnollinen osa sisustusta

Kotikuntoilu osana sisustusta

Kotikuntoilu osana kodin sisustusta Kotikuntoilun voi integroida luontevaksi osaksi kotia Juoksijan kotikuntoilutila Kuntoilutilassa voi olla esimerkiksi: Technogym MyRun juoksumattoTechnogym Bench treenipenkki, jossa painot säilytetään kätevästi

Lue lisää »
qicraft toteutti tyylikkään technogym kunoitlulaitteilla varustetun kotikuntosalin kaupunkikotiin

Tyylikäs kotikuntosali täydentää kodin

Tyylikäs kotikuntosali on kaupunkikodin helmi Tampereen aitiopaikalla sijaitseva kerrostalo kätkee sisäänsä elegantin kaupunkikodin, jonka tyylikäs kotikuntosali luo upeat puitteet treenille. Kotikuntosalin suunnittelun lähtökohtana oli säännöllisen

Lue lisää »

Lue vinkit kotikuntoiluun

kuntopyörän valinta

Kuntopyörän valintaopas

Millainen tarve, sellainen kuntopyörä Kuntopyörä on yksi suosituimmista kuntoilulaitteista. Pyörämalleja ja -vaihtoehtoja on kuitenkin paljon, joista pitäisi löytää omaan tarpeeseen sopiva. Olemme koonneet tähän artikkeliin

Lue lisää »
vinkkejä kotikuntosali varustaminen technogym

Vinkkejä kotikuntosalin varustamiseen

Haluatko harjoitella säännöllisemmin? Kaipaatko ohjeita tai vinkkejä kotikuntosalin varustamiseen ja kotona kuntoiluun? Mietitkö, kuinka paljon kotikuntosali tai kuntoilutila kotiin tulisi maksamaan? Pohditko, kuinka paljon tilaa

Lue lisää »

Asiakkaamme kertovat

technogym village

Technogym

Technogym on maailman johtava kuntosalilaitteiden ja niihin liittyvien digitaalisten ratkaisujen tuottaja. Tuotteiden koko suunnittelu-, tuotekehitys- ja valmistusprosessi tapahtuu Technogym Villagen Wellness Valleyssa Italiassa. Technogym-tuotteet ovat helppokäyttöisiä, laadukkaita ja kestäviä. Technogym-kuntoilulaitteilla treenataan päivittäin jo yli 50 miljoonan ihmisen voimin ja laitteita löytyy yli 180 miljoonasta paikasta ympäri maailmaa.

Miksi Technogym on oikea valinta valinta kotikuntosalille?

Sisustusuunnittelu

Kotikuntosali suunnitellaan kodin muuhun sisustukseen sopivaksi, jolloin loppututuloksena on harmoninen hyvinvointitila.

Huippulaatu

Ainutlaatuinen treenikokemus syntyy laadukkaista ja helppokäyttöisistä laitteista, jotka voi yhdistää digitaalisiin treenisovelluksiin.

Luotettu toimija

Technogymillä pitkä historia yhteistyöstä huippu-urheilijoiden kanssa. Technogym on myös olympialaisten virallinen yhteistyökumppani.

Sujuvat toimitukset

Toimitamme laitteet kotiisi ja hoidamme asennuksen, sekä huolehdimme laitteiden huollosta.

Asiakaspalvelu

Varmistamme, että kuntoilulaitteesi ovat aina ajan tasalla uusimman teknologian suhteen. Saat apua ja opastusta aina kun sitä tarvitset.

kotikuntosali-autamme-sinua-tyylikkn-kotikuntosalin-toteuttamisessa