Artikkeli

Laatu on tärkeä osa toimintaamme

KuvaQicraft Sweden

ISO 9001 laatujärjestelmä – Mitä hyötyä siitä on?

Laatujärjestelmä saattaa kuulostaa byrokraattiselta, mutta sen hyödyt yrityksen toiminnalle ja asiakkaalle ovat selkeät. Me Qicraftilla olemme pitäneet kiinni laatujärjestelmästä jo vuodesta 2014.

Alan ainoana ISO9001-sertifioituna toimijana pystymme tarjoamaan luotettavaa ja oikea-aikaista palvelua asiakkaillemme. Käytännössä tämä näkyy toiminnassa selkeinä prosesseina ja laadukkaana lopputuloksena asiakkaalle.

 

Miten laatua mitataan?

Olemme työskennelleet sisäisten prosessien kehittämiseksi ja tärkeimpien laatumittareiden täyttämiseksi jo vuosia. ISO9001-sertifikaatti todistaa, että näissä tavoitteissa on pysytty.

Yksi tärkeimmistä mittareista on “First time fixing rate”, jonka tavoitteena on se, että kuntosalin raportoima vika saadaan korjattua ensimmäisellä huoltokäynnillä.  Kun viat saadaan korjattua nopeasti, se on kustannustehokasta kuntosalille ja tuo paremman asiakaskokemuksen kuntosalin asiakkaalle.

 

Laatujärjestelmämme auditoidaan, eli tarkastetaan, joka toinen vuosi. Tällä varmistamme, että palvelumme laatu pysyy aina korkeana.