Yhteistyökumppanit

Technogym on tehnyt yhteistyötä maailman parhaiden urheilijoiden ja urheilujoukkueiden kanssa jo vuosikymmenien ajan.  Samalla Technogym osallistaa huippu-urheilijat mukaan tuotekehitykseensä.  

 

Technogym-laitteiden ja ratkaisujen maahantuojana myös Qicraft haluaa rakentaa pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Meillä on laaja kokemus verkostojen rakentamisesta sekä tapahtumien järjestämisestä ja toteuttamisesta. Autamme eri aloja edustavia yritysasiakkaitamme kuntoiluratkaisujen suunnittelussa sekä liiketoiminnan kehittämisessä. Teemme yhteistyötä myös alan konsulttien kanssa.

Olympialaiset 2018

Formula 1

Technogym on ollut pitkään Formula 1 -tiimien Ferrarin ja McLarenin virallinen kumppani. Formula 1 -kuskeilta vaaditaan huippuluokan kestävyyttä, voimaa ja tasapainoa. Urheilijat treenaavat näihin tarpeisiin suunnitteluilla Technogym-kuntoilulaitteilla varustetuilla kuntosaleilla. 

technogym olympialaisten laitetoimittaja

Olympialaiset

Technogym on valittu sekä olympia- että paralympiakisojen viralliseksi kuntoiluvälinetoimittajaksi jo kahdeksan kertaa:  Sydney 2000, Ateena 2004, Torino 2006, Peking 2008, Lontoo 2012, Rio 2016, Pjöngjang 2018, Tokio 2020.

Jalkapallo

Technogym tekee yhteistyötä maailman tunnetuimpien ja arvostetuimpien, jalkapalloseurojen kanssa. Italian ja Brasilian maajoukkueiden, Juventuksen, Interin ja Milanon riveissä pelaavat jalkapalloilijat harjoittelevat Technogymin välineillä kuntosaleillaan, yhdessä valmentajien kanssa. 

rafael nadal technogym

Tennis

Tunnetuin Technogymin yhteistyökumppani tenniksen saralla on Rafael Nadal, joka harjoittelee Technogym-kuntoilulaitteilla Fitness Academyn kuntokeskuksissa Manacorissa. Pitkäaikainen kumppanuus mahdollistaa Nadalille treenin Technogymin uusimpien kuntoilulaiteratkaisujen kanssa. Technogym on myös sponsoroinut monia suuria tennisturnauksia. Pohjoismaissa norjalainen tennistähti Casper Ruud harjoittelee Technogymin Skillrun-juoksumatolla.

Golf

Technogym on saanut kunnian olla mukana auttamassa golf-pelaajien eliittiä saavuttamaan tavoitteensa, sillä PGA TOUR on valinnut Technogymin huippugolfaajien kuntoilulaitteiden ja niihin liittyvien ratkaisujen toimittajaksi. Yksi yhteistyökumppaneista on Marco Simone Golf, joka isännöi Ryder Cup 2023 -tapahtumaa.

golf technogym
pyöräily technogym

Pyöräily

Technogymin tarina pyöräilymaailmassa alkoi historiallisessa MG Technogym -tiimissä 90-luvun alussa. Tarina jatkuu edelleen, sillä yritys on Jumbo Visman virallinen toimittaja. Tiimi valitsi Technogymin kuntoilulaitteet ja -teknologiset ratkaisut pyöräiljöidensä harjoitteluun. Technogymin sponsoroi myös useita maailman suurimpia pyöräilykilpailuja, kuten 34 ° Dolomites-Enel Marathonia.

Erimover on Qicraft Finlandin pääyhteistyökumppani

Teemme yhteistyötä Suomen suurimman hyvinvointi- ja liikuntapalveluita tarjoavan Erimoverin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa yritysasiakkaillemme (kuntokeskukset, hotellit ja muut yritykset) kokonaisvaltainen palveluratkaisu liittyen elämyksellisten liikuntapalveluiden tuottamiseen.

yhteistykumppanit-technogym-qicraft