Qicraft webinaarit

Qicraft webinaarit

Tervetuloa Qicraft webinaariin!

Qicraft webinaarit – tervetuloa oppimaan uutta kuntokeskusalalta

Qicraft webinaarit tarjoavat näkökulmia, ideoita ja työkaluja kuntokeskuksen arkeen ja kehittämiseen. Tälle sivulle olemme koonneet alustavan aikataulun tulevista webinaareista sekä tallenteet jo pidetyistä webinaareista.

 

WEBINAARIT, TALLENTEET

26.8.2021

Näin konseptoit ja myyt palvelusi yrityksilleqicraft webinar corporate services

Tässä webinaarissa käymme läpi keinoja konseptoida kuntokeskuksen tai valmennusyrityksen palveluita yrityksille. Kun sinä ymmärrät asiakasta ja tämän tarpeita, pystyt luomaan houkuttelevia ratkaisuja tämän tarpeisiin ja osaat myös perustella, miten palvelusi auttaa yritystä saavuttamaan omat tavoitteet.

Katso tallenne tästä 

 


3.6.2021

qicraft webinar exceptional spinning experience group cycle class

Miten spinning nostetaan uudeksi vetonaulaksi syksyn sesonkiin

Ensi syksynä spinning kokee muodonmuutoksen, kun sisäpyöräilytunnit konseptoidaan aivan uudella tavalla. Uudet mukaansatempaavat ja koukuttavat spinning-tunnit mahdollistavat kuntokeskukselle uusien asiakkaiden houkuttelun ja olemassa olevien asiakkaiden odotusten ylittämisen.

Halusitpa sitten toteuttaa spinning-tunnit omien huippuohjaajiesi vetämänä tai virtuaalisesti, löydät keinot siihen webinaaristamme.

Katso tallenne tästä

 


6.5.2021

Sitouta asiakkaat palveluihisi myös kesäkaudella

Tässä webinaarissa käymme läpi, kuinka pidät yhteyttä asiakkaisiin kesäkaudella ja myyt palveluitasi myös uusille asiakkaille – vasten kesää.

 

Kato tallenne täällä

 


8.4.2021

Kunka tehdä liikunnasta liiketoimintaa digitaalisissa kanavissa?qicraft webinar live stream

Tarve tuoda liikuntapalvelut tarjolle sinne, missä asiakkaat treenaavat, on edelleen akuutti. Miksi et tarjoaisi osaamistasi ja resurssejasi asiakkaillesi digitaalisten kanavien kautta?

Tässä webinaarissa käymme läpi, millaisia mahdollisuuksia Live Stream ja virtuaalitunnit tuovat liiketoiminnallesi. Käymme asiaa läpi käytännön esimerkkien kautta – kuulet, miten muut ovat siinä onnistuneet.

Webinaarin kesto noin 20 min.

Katso tallenne täältä

 


25.3.2021

Motivoi asiakasta haasteilla qicraft webinaari haasta asiakkaasi ja motivoi heitä

Miten sitoutat ja motivoit asiakastasi liikkumaan?

Tässä webinaarissa käymme läpi, miten helposti voit luoda motivoivia treenihaasteita asiakkaillesi, vaikka he eivät pääsisi harjoittelemaan kuntosalille.

Webinaarin kesto noin 20 min.

Katso webinaarin tallenne tästä >

 


3.3.2021

Keinoja kuntosalin operaatioihin poikkeusaikana

Tässä webinaarissa käymme läpi, miten kuntosali voi organisoida operatiivisia toimintojaa poikkeusaikoina. Toimien tavoitteena on varmistaa yhteydenpito asiakkaaseen, tarjota tälle kuntosalin palveluita etänä ja hallita kuntosalin asiakasmäärää.

Webinaarin kesto noin 30 min

Katso webinaarin tallenne tästä >


 

18.2.2021expert webinar mywellness coach

Valmenna asiakasta etänä

Tässä webinaarissa käymme läpi, kuinka tarjoat asiakkaillesi henkilökohtaista tukea ja motivaatiota harjoitteluun hyödyntäen digitaalisuutta. Näytämme, kuinka seuraat asiakkaan harjoittelua ja edistymistä, ja kuinka valmennat häntä, vaikka välillänne olisi etäisyyttä.

Webinaarin kesto noin 20 min.

Katso webinaarin tallenne tästä


21.1.2021expert webinar mywellness prescribe

Tehosta personal training palveluiden myyntiä ja toteutusta

Tässä webinaarissa käymme läpi, kuinka autat asiakkaitasi saavuttamaan tuloksia ja myyt enemmän. Saat vinkkejä, joiden avulla pystyt motivoimaan asiakastasi harjoittelussa, tehostat työtäsi ja myyt palveluitasi suunnitelmallisesti.

Webinaarin kesto noin 30 min.

Katso webinaarin tallenne tästä


 

10.12.2020

Haasta asiakkaasi WODeilla (Workout of the Day) Qicraft-webinar-challenge-with-WOD

Pidä asiakkaat aktiivisina ja tarjoa heille haastetta vaihtuvilla treeneillä. Tässä webinaarissa käydään läpi, kuinka helposti luot päivittäin vaihtuvat treenit eri kohderyhmille. Niiden avulla asiakkaiden treenimotivaatio pysyy korkealla, harjoittelipa tämä kotona tai kuntosalilla.

Webinaarin kesto 20 min

Katso tallenne tästä

 


19.11.2020

Onnistu virtuaalituntien tuottamisessa ja myymisessävirtuaalitunti mywellness technogym

Ihmiset hakevat taas enenevässä määrin digitaalista treenisisältöä ja tietoa, miten voisivat itsenäisesti pitää yllä hyvinvointiaan kotioloissa. Miksi et tarjoaisi osaamistasi ja ohjattuja tuntejasi heille sinne, missä he ovat?
Virtuaalitunnit ja Live Streamit tavoittavat asiakkaasi puhelinsovelluksen välityksellä.

Tässä webinaarissa saat parhaat vinkit onnistumiseen live- ja virtuaalituntien tuottamiseen ja myymiseen – markkinointia unohtamatta.

Webinaarin kesto 20 min.

Katso webinaaritallenne tästä


kuntosalin oma sovellus
22.10.2020

Liikunta-alan yrityksen oma sovellus – mitä se vaatii?

Opi, kuinka helposti saat oman, ammattimaisesti tehdyn liikuntasovelluksen yrityksellesi. Sovellus on mahdollista luoda valmiista Mywellness-sovelluksesta tai voit saada brändätyn sovelluksen omalla nimelläsi App Store ja Google Play -sovelluskauppoihin.

Tässä 20 minuutin mittaisessa webinaarissa, kuinka kuntosalin sovellus tehdään ja mitä se vaatii.

Katso webinaaritallenne tästä 


 

Image by Technogym / Newsroom

03.09.2020 ja 18.08.2020 

Uusi Mywellness 5.0. – Tarjoa asiakkaillesi Live-tunteja ja tuntitallenteita

Näin luot ja tarjoat kuntokeskuksen omat ryhmäliikuntatunnit puhelinsovelluksen välityksella asiakkaillesi, missä he ikinä ovatkaan. Webinaarissa esitellään Mywellness App 5.0,helppokäyttöinen ja laadukas tapa tarjota Live-tunteja ja On-Demand tuntitallenteita asiakkaillesi.

Katso suomenkielinen webinaaritallenne 3.9.2020 tästä.

Katso englanninkielinen webinaaritallenne 18.8.2020 tästä.


Image by Technogym / Newsroom

18.03.2020 

Selätä koronaviruksen vaikutukset bisnekseesi – Asiakkaiden kuntoilun ohjaaminen etänä

Tässä webinaarissa käsitellään, kuinka säilytät kommunikaation asiakkaisiin, jos he eivät uskalla tulla kuntosalille. Webinaarissa opit, kuinka pystyt edelleen sitouttamaan ja motivoimaan asiakasta liikuntaharrastuksessa ja terveellisten elämäntapojen ylläpidossa.

Katso webinaaritallenne tästä.

qicraft-webinaarit