Referenssit - Kotikuntosalit

Tyylikäs kotikuntosali täydentää kodin

KuvaVeera Kurittu

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Tyylikäs kotikuntosali on kaupunkikodin helmi

Tampereen aitiopaikalla sijaitseva kerrostalo kätkee sisäänsä elegantin kaupunkikodin, jonka tyylikäs kotikuntosali luo upeat puitteet treenille. Kotikuntosalin suunnittelun lähtökohtana oli säännöllisen kuntoilun helpottaminen, kodin sisustustyylistä tinkimättä. Lopputuloksena on ylellisen kaunis kotikuntoilutila, jossa treeni-intoa on helppo pitää yllä katsellen samalla kaupungin yli ulottuvia maisemia.

Kotikuntosali madaltaa kynnystä kuntoiluun

Upouuden kerrostalokodin asukkaat etsivät ratkaisua säännöllisen kuntoilun helpottamiseen. Ajatus kotikuntosalista lähti kypsymään ulkomaanmatkalla, kun espanjalaisen tavaratalon näyttelytilassa oleva näyttävä ja tyylikäs Technogymin Kinesis Personal kiinnitti huomion.

tyylikäs kotikuntosali

Olisiko kodin kuntoilutila omiaan innostamaan sekä liikkumaan enemmän? Entä tuomaan muualla tapahtuvalle liikunnalle yhden lisävaihtoehdon? Jospa kotoa ei aina tarvitsisikaan lähteä erikseen muualle kuntoilemaan?

”Lihaskunnon merkitys kasvaa sitä mukaa kun tulee ikää. Lihaskasvu hidastuu ja sen ylläpitäminen, sekä yleensäkin hyvässä kunnossa pysyminen on entistä tärkeämpää.”

 

Kotikuntosalin suunnittelussa tarpeet ratkaisevat

Aiheeseen liittyvä tuote
Kinesis Personal

TechnogymPersonal Line - Kinesis Personal

Lue lisää

Koska tamperelaispariskunta halusi keskittyä liikkuvuuden parantamiseen, oli terveydenhuollosta tuttu Kinesis Personal ensimmäinen ehdoton toive kotisalille. Jotta laitteesta saataisiin kaikki mahdollinen irti, asukkaat aikovat hyödyntää myös fysioterapeutin opastusta harjoitteissa.

”Lämmittelyyn valittiin Personal Line-sarjan crosstrainer, sillä asukkaat kokivat että juoksu tai pyöräily hoituu mieluummin ulkoilmassa”, kertoo kuntosalin suunnitellut Qicraftin Home Wellness Specialist Elisa Aunola.

Pariskunnan Espanjassa Technogymin showroomilla näkemä Cross Personal vakuutti myös ulkomuotonsa puolesta, sillä se tulisi istumaan kodin sisustukseen saumattomasti. Italialainen design hallitsee tamperelaiskotia muuallakin kuin vain kuntoilutiloissa.

Voimaharjoitteluun valittiin myös Power Rack Personal, jossa molempien on helppo tehdä harjoitteita oman kuntotason ja tavoitteiden mukaisesti.

kotikuntosali madaltaa kynnystä kuntoiluun

 

Aiheeseen liittyvä tuote
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Lue lisää

 

Kotona kuntoilu pitää aktiivisena

Pariskunnasta toinen on rutinoitunut kuntosalilla kävijä ja muutama vuosi takaperin perheen lapset saivat toisenkin innostumaan voimaharjoittelusta. Kuntosaliharrastus jäi pysyväksi osaksi arkea ja mukaan otettiin säännölliset treenit personal trainerin kanssa.

kodin kuntoilutila auttaa säännöllisen liikunnan ylläpitämisessä

Monipuolisin laiteratkaisuin varustettu kotikuntosali innostaa liikkumaan säännöllisesti.

”Kotikuntosali pitää minut aktiivisena, joka on itselleni tärkeää myös terveyssyistä. Liikkumaan on helppo ryhtyä, kun kuntosali on valmiiksi kotona. Nykyään teen treenit personal trainerin kanssa kotona.”

Toinen asukkaista nauttii myös joogahetkistä, joita voi tehdä kuntosalin seinään sijoitetun TV:n kautta.

kotikuntosalin seinässä oleva näyttö auttaa ohjatuissa treeneissä

Ohjattuja treenejä on helppo seurata suurelta näytöltä. Treenatessa voi myös ihailla kaupungin ylle avautuvia maisemia.

Kotikuntosali on saanut myös säännöllisesti hoidossa olevien lastenlasten hyväksynnän, sillä ensimmäinen kysymys aamulla on ”Joko kuntosali on auki?”.

Joko kuntosali on auki?

Lapsenlapsi, 2 v.

Laitevalintoihin kannattaa panostaa

Kotikuntosalia harkitseville asukkaat vinkkaavat, että omia mieltymyksiä ja liikuntatottumuksia kannattaa kuunnella huolella. Jos tietää jo valmiiksi, että esimerkiksi pyöräily ei kuulu omiin suosikkilajeihin, ei kuntopyörän hankkimista silloin kannata edes ajatella.

”Valitse kotikuntosalillesi laitteet sen mukaan, millaisesta tekemisestä muutenkin pidät. Silloin jaksat innostua kuntoilusta paremmin.”

Laitevalinnoissa asukkaat suosittelevat myös huomioimaan omat henkilökohtaiset tarpeet ja rajoitteet. Esimerkiksi ikä tai kehon kankeus voivat tuoda omat haasteensa laitevalintoihin.

He muistuttavatkin, että kotikuntosaliin investoivan kannattaa hyödyntää ammattilaisen palveluita myös laitteiden hankinnan jälkeen. Personal trainer tai fysioterapeutti osaa neuvoa paikan päällä oikeaoppiset liikeradat.

kotikuntosalin valinnoissa on hyvä keskittyä laatuun

Technogymin laiteratkaisut olivat uuden kotikuntosalin omistajille jo ennestään tuttuja sekä kuntosalilta, että ulkomaan matkoilta. Ne nähtiin parhaaksi vaihtoehdoksi myös kotikuntosalille.

Laatu ja estetiikka yhdistyvät upeasti Technogymin laitteissa. Kotikuntosalin laitevalintoja ei suoraan sanoen tarvinnut kauaa pohtia.

kaunis ja tyylikäs kotikuntosali jatkaa kodin harmonista tunnelmaa.

Kaunis ja tyylikäs kotikuntosali istuu täydellisesti elegantin kaupunkikodin muuhun sisustukseen.

Millainen on sinun unelmiesi kotikuntosali? Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ja liikkumaan innostava kotikuntosali.