Kuntosaliratkaisut terveydenhuoltoon

HELPPOA

Vastaamme ratkaisun toteutuksesta aina suunnittelusta elinkaaripalveluihin saakka.

 

TULOKSELLISTA

Luo jäsenpohjaiseen ansaintamalliin perustuvaa liiketoimintaa. Kutsumme tätä potilaasta jäseneksi-malliksi.

ENNUSTETTAVAA

Leasing-rahoituksen avulla ennakoit kulusi ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi paremmin.

Tehokkaat ratkaisut kaiken kokoisille klinikoille

Minkä kokoinen tila sinulla on käytettävissäsi?

50 m2

Onko käytössäsi vain vähän tilaa? Pienessäkin tilassa on mahdollista tarjota sekä kunto- että voimaharjoittelua. 

150 m2

Keskisuuren klinikan kuntosali mahdollistaa sekä kuntoutujien että kuntoilevien asiakkaiden palvelemisen samassa tilassa. 

300 m2

Suuremman klinikan tarjontaan voi lisätä kuntoutuksen ja kuntoilun lisäksi myös ryhmäliikuntatunteja. 

Smartclinic Biocircuit

Itseohjautuva kiertoharjoittelukonsepti on tehokas erottautumistekijä, joka tuo tehokkuutta tilankäyttöön.

Kuvat ovat esimerkkejä. Räätälöimme ratkaisut tilan koon ja tavoitteiden mukaan. 

Potilaasta jäseneksi

Liike on tulevaisuuden lääke, sillä aktiivisuus luo hyvinvointia. Kahdeksan kymmenestä aikuisesta on fyysisesti passiivisia eivätkä täytä terveysviranomaisten suosituksia kohtalaisesta liikunnasta. Passiiviseen elämäntapaan liittyvät terveydenhuollon kustannukset tulevat nousemaan väestön ikääntyessä. Terveydenhuollon yrityksen on tärkeää kannustaa asiakkaita myös ennaltaehkäisevään liikuntaan.

 

Autamme terveydenhuollon yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa tähän konseptiin perustuen. Kun asiakkaille tarjotaan mahdollisuus harjoitella tutusssa ja turvallisessa ympäristössä ammattilaisten seurannassa, syntyy yritykselle uudenlaista tulovirtaa ja liiketoiminnan kannattavuus paranee. 

 

Asiakkaamme kertovat

Inspiraatiota

Tarjoamalla asiakkaillesi kuntoilumahdollisuuden tiloissasi myös hoitojakson jälkeen, luot entistäkin kestävämpää liiketoimintaa. Potilaat ja jäsenet saavat harjoitella tutussa ympäristössä ja harjoittelu ammattilaisten seurannassa on turvallista. Katso alta esimerkkitoteutuksia terveydenhuollon kuntosaleista.

Tarvitsetko apua toimintaasi sopivan ratkaisun löytämiseen?

Joachimilla on pitkä kokemus eri tyyppisten hyvinvointiratkaisujen toteuttamisesta terveydenhuollon tarpeisiin. 

Joachim Bartholdi

ACCOUNT MANAGER

”Valmennuksen ammattilaisena sytyn erityisesti motivoivien ja innostavien treenikokemusten luomisesta. Haluan olla mukana sekä edistämässä kansanterveyttä, että auttamassa terveydenhuollon yrityksiä pyörittämään liiketoimintaansa mahdollisimman taloudellisesti.”

Tutustu sisältöihimme

liikunta kuntoutuksen jälkeen qicraft technogym

Kuntoutuksen jälkeinen harjoittelu

Onnistuimme yhdessä – Potilaasta jäseneksi Fysioterapiakeskus Fysio3 halusi tarjota potilailleen kattavammat harjoittelumahdollisuudet ja samalla edistää kestävää liiketoimintaa. Qicraft sai kunnian varustaa keskuksen uusilla Technogym-laitteilla ja

LUE LISÄÄ »

Kinesis One on JUST:n kuntoutuksen sydän

Kinesis One tuo monipuolisuutta potilaiden kuntoutukseen Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus JUST:in kuntoutusyksikköön on toteutettu monipuolinen ja kattava kuntosali kuntoutukseen ja terapiaan. Toiminnassa hyödynnetään Technogymin laiteratkaisuja,

LUE LISÄÄ »
liikunta kuntoutuksen jälkeen technogym qicraft

Moni jatkaa liikuntaa kuntoutuksen jälkeen

Miten saada asiakas siirtymään itsenäisen liikuntaharrastuksen pariin kuntoutuksen jälkeen? Fysio3 on löytänyt Qicraftin avulla ratkaisun, jonka avulla kuntoutujia saadaan aktivoitua liikunnan pariin. Huomattavan moni aikuisväestöstä

LUE LISÄÄ »

Kuntoilulaitteet terveydenhuoltoon

biostrength rev sarja

Biostrength REV

Biostrength REV vie valmennustyön uudelle tasolle, tarjoten ammattilaiselle useita erilaisia testejä ja kuormitustyyppejä. Huipputeknologiaa hyödyntävä laitesarja tuo lisää tarkkuutta kuntouttavaan, sekä urheilijan suorituskyvyn maksimointiin suunnattuun voimaharjoitteluun. Harjoituksen tehokkuutta voi tarkastella myös erikseen, yksittäisen raajan tarkkuudella. Laitteiden säädöt tapahtuvat automaattisesti jokaisen käyttäjän profiilin mukaan. 

Voimaharjoittelulaitteet

Technogymin Selection MED on ideaalinen ratkaisu kuntoutukseen. Sarjasta löytyy lääketieteellisesti sertifioidut laitteet niin kuntoutukseen kuin voimaharjoitteluun.

Cardiolaitteet

Juoksumatto Run 1000 MED ja Bike MED mahdollistavat cardioharjoittelun erityyppisille potilaille. Laite voidaan liittää useisiin ulkoisiin laitteisiin, kuten EKG.

Säädettävät taljalaitteet

Esimerkiksi Ercolina MED:iä voidaan käyttää koko kehon moniin eri harjoituksiin. Monitoimilaite on kehitetty erityisesti kuntoutukseen liittyvään harjoitteluun. 

Miksi valita Qicraft

Ideasta toteutukseen

Autamme sinua luomaan kuntoutukseen ja harjoitteluun sopivan monipuolisen harjoittelualueen käytettävissäsi olevan tilan mukaan.

Potilaasta jäseneksi

Autamme sinua luomaan räätälöidyn harjoituskonseptin asiakkaillesi. Tämä sisältää mm. tilasuunnitelman, kuntoiluvälineet, konsultoinnin, rahoituksen ja huollon.

Approved medical device, MD

Technogymilla on oma tuotesarja lääketieteellisesti sertifioituja kuntoilulaitteita.

Exercise is medicine

Maailmanlaajuinen aloite, jonka tavoitteena on tehdä liikunnasta entistä tärkeämpi osa sairauksien ehkäisyä ja hoitoa kansainvälisessä terveydenhuoltojärjestelmässä.

Laatu

Technogym-laitteet ovat ammattitason kuntoiluvälineitä, joiden käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa.

ISO - sertifioitu

Laatu on osa kaikkea toimintaamme, aina ratkaisun suunnittelusta laitteiden huoltopalveluihin.

Kestävä kehitys

Technogymin kuntoisalilaitteet ja -ratkaisut valmistetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Elinkaari

Laitteet on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Vastaamme laitteiston kierrosta.

Tutustu Technogymiin

Technogym on maailman johtava kuntosalilaitteiden ja niihin liittyvien digitaalisten ratkaisujen tuottaja. Technogym-tuotteiden koko suunnittelu-, tuotekehitys- ja valmistusprosessi tapahtuu Technogym Villagen Wellness Valleyssa Italiassa.

 

Päivittäin yli 50 miljoonaa ihmistä treenaa Technogym-kuntoilulaitteilla, joita löytyy jo yli 180 miljoonasta paikasta ympäri maailmaa.

 

fysioterapian-kuntosali