Tilaa varaosia

Tilaa varaosia

Varaosatilaus Technogym kuntosalilaitteisiin

Täältä voit tilata varaosia Technogym kuntosalilaitteisiin. Alkuperäisillä varaosilla varmistetat, että Technogym-kuntosalilaitteesi säilyvät yhtä laadukkaina kuin tehtaalta lähtiessään. Jokaiselle Qicraftilta ostetulle Technogym-varaosalle on myönnetty 12 kuukauden takuu. Kaikki varaosat tulevat suoraan Technogymilta ja ne valmistetaan vaatimuksemme mukaan. Varaosien toimivuus, turvallisuus ja käyttöikä on testattu perusteellisesti.

Täytä lomake, jos haluat ilmoittaa virheestä tai tilata palvelua, niin otamme sinuun yhteyttä.

Voit liittää mukaan laitteen sarjanumeron sekä kuvan tarvittavasta varaosasta.

Tärkeää tietoa takuista: Technogymin cardio- ja voimaharjoittelulaitteilla on erilaiset sähkövaatimukset. Jos nämä vaatimukset eivät täyty, tuotetakuu voi raueta osittain tai kokonaan. Kysy tarvittaessa lisätietoja huolto@qicraft.fi

Jos lomake ei tule näkyviin, lähetä sähköpostia osoitteeseen: huolto@qicraft.fi

Virheiden ilmoittamiseksi tarvitsemme Technogym-laitteesi sarjanumeron. Jos et ole varma,  missä sarjanumero on, klikkaa tästä.

Tiesitkö, että tarjoamme palvelusopimuksia kaikille tuotteillemme?

Riippumatta laitevalikoimasi koosta, solmimalla huoltosopimuksen voit varmistaa, että kalustosi pysyvät samanlaatuisina kuin tehtaalta lähtiessä. Huoltosopimuksen avulla varmistat laitteiden kunnon jo ennen mahdollisten ongelmien ilmaantumista. Huoltosopimus takaa myös edullisemmat hinnat varaosille. Lue lisää huoltosopimuksesta.

tilaa-varaosia-technogym-kuntosalilaitteisiin