Hotellin kuntosali

Hotellin kuntosali

Qicraft tarjoaa räätälöityjä welness-ratkaisuja hotelleille ja kylpylöihin, jotka suunnittelevat kuntosalin tai liikuntatilojen rakentamista sekä muita wellness-alueita. Meillä on pitkä kokemus projektinhallinnasta ja suunnittelusta koko prosessin ajan.

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

 

Minkäkokoinen on hotellin kuntosali? Miten hotellin kuntosali varustellaan?

Hotellien kuntosalien koko vaihtelee paristakymmenestä neliöstä sataan neliöön tai jopa suurempaan. Yleensä hotellin kuntosalilla on erilaisia aerobisia laitteita sekä tilat vapaille painoille eli esimerkiksi käsipainoille. Tämän lisäksi erilaiset taljat, kyykkypaikat ja penkit sekä mahdollisesti erilaiset voimaharjoittelulaitteet täydentävät kuntosalin varustusta.

Me qicraftilla tunnemme matkailijan harjoittelutarpeet. Autamme kaiken kokoisten tilojen suunnittelussa 3D tilapiirustuksista, viihtyvyydestä rahoitukseen, laitteiden toimituksesta säännölliseen ylläpitoon asti. Saat kaiken tarvitsemasi palvelun avaimet käteen -ajatuksella.

 

Ota meihin yhteyttä
Sari Hatakka

Sari Hatakka

Finance Consultant

Hotellihuoneessa kuntoilu – Wellness-huone

Aktiivisen hyvinvoinnin tukeminen on hotellille erottautumistekijä ja ansaintamalli. Hotellin erityinen wellness-huone tarjoaa mahdollisuuden kuntoilla hotellihuoneessa. Wellness-huone sisältää paitsi laadukkaat ja tyylikkäät laitteet, myös ohjeet huoneessa tapahtuvaan harjoitteluun Mywellness-puhelinsovelluksen välityksellä.

kuntosali hotelli

Active meeting

Technogym Active Sitting Ball-pallotuoli aktivoi syvät lihakset töihin ja tekee istuma-asennosta ergonomisemman, sekä ehkäisee liian pitkäaikaisesta istumisesta aiheutuvia selkävaivoja. Se antaa myös mukavan wau-efektin, kun kokousvieraat huomaavat että tuoleillekin on tarjolla vaihtoehto.

Active Sitting Ball pallotuoli

Talk & Walk

Anna kokousvieraille mahdollisuus jalotteluun ja kehon aktivointiin. Asialistalla olevat asiat ja ryhmätyöt käyvät tehokkaammin, kun paikallaan istumisen sijaan tehdäänkin jotain muuta. Aivot saavat lisää happea ja ajatus kulkee paremmin. Fyysinen aktiivisuus lisää myös luovuutta ja parantaa muistia. Investointi Talk & Walk-ratkaisuihin voi nostaa yrityksesi kilpailukykyä.

 

Miten hotellin kuntosalin laitteet huolletaan? Miten ne pysyvät pitkäikäisinä?

Qicraftilla on oma huoltotiimi, mikä toimii koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat kuntolaitteiden asennukset, säännölliset huollot sekä tarvittaessa korjaushuollot. Huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä huolto- ja korjaustöitä että ohjelmistopäivityksiä. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme allekirjoittamaan huoltosopimuksen, mikä takaa korkean luotettavuuden ja selkeän huoltokustannusten budjetoinnin. Huoltosopimuksella varmistetaan, että laitteiden toiminta, turvallisuus ja esteettinen arvo säilytetään päivittäisestä käytöstä huolimatta.

Miten paljon hotellin kuntosalilaitteet maksavat? Millaisia rahoitusratkaisuja on hotellin kuntosalille tarjolla?

Hotellin ei tarvitse eikä kannatakaan sitoa pääomia kuntosalilaitteisiin. Kuntosalilaitteet voi liisata, tarkemmin sanottuna vuokrata. Laitevuokran avulla vuokrasopimusten menot voidaan kirjata kuluksi eikä taseeseen. Tämä suojaa omaa pääomaa, jota voidaan sen sijaan käyttää oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Vuokrasopimus antaa sinulle asiakkaana enemmän ennustettavuutta kustannusten suhteen vuokra-aikana. Qicraftin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Sen vuoksi voimme tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan.

hotellin-kuntosali-laadukas-ja-huoleton-technogym