Referenssit - Kotikuntosalit

Kuntoilutilojen toteutus yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa

KuvaVeera Kurittu

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kuntoilutilat mukautuvat osaksi sisustusta

Kuntoilutila voi olla kaunis. Tämä konkretisoitui sisustussuunnittelijana vuosia työskennenneelle Maarit Vuorelle, kun hän suunnitteli neljää omakotitaloa Naantalin Luonnonmaalle keväällä 2022. Asunto Oy Lounakallion kodit ovat ekologisia ja rakenteeltaan terveellisen asumisen mahdollistavia koteja, joissa kestävien materiaalien suosiminen näkyy myös kuntoilutiloissa.

myrun juoksumatto kotikuntoilu

”Tutustuin italialaisen Technogymin tyylikkäisiin kuntoilulaitteisiin ja tulin siihen tulokseen, että nämähän voi sijoittaa jopa kodin parhaalle paikalle. Niin kauniita ne olivat”, kertaa Southwest Housesin toimitusjohtajana ja sisustussuunnittelijana toimiva Maarit Vuori.

Maaritilla oli tuolloin työn alla Asuntomessuille valmistuvat talot, jotka sijaitsivat yhdellä messujen upeimmista maisemista. Suuret ikkunapinnat, luontoon aukeavat maisemat ja avarat huoneet mahdollistivat kutsuvat kuntoilutilat aivan asuintilojen yhteyteen.

”Vaikka kotikuntoilu on tullut yhä luontevammaksi osaksi arkea, kuntoilutilat sijoitetaan usein erikseen muista asuintiloista, esimerkiksi kellariin tai autotalliin. Kuntoilu on kuitenkin mahdollista integroida osaksi kodin oleskelutiloja silloin, kun kotiin valitaan riittävän laadukkaat ja ulkomuodoltaan tyylikkäät laitteet. Elegantti design yhdistettynä hiljaiseen käyntiääneen tuokin aivan uusia mahdollisuuksia laitteiden sijoitteluun kotona”, huomauttaa Vuori.

asuntomessut technogym qicraft kotikuntoilu

Kuntoilutilahaaveet mukaan jo kodin suunnitteluvaiheessa

Kun uuden kodin suunnittelussa hyödynnetään sisustussuunnittelijan palveluita myös kuntoilutilojen suunnittelussa, tulee kokonaisuudesta harmoninen ja silmää miellyttävä. Sisustussuunnittelija tai -arkkitehti harvemmin kuitenkaan osaa huomioida kaikkia kuntoilulaitteiden sijoitteluun liittyviä yksityiskohtia, joten tällöin yhteistyö kuntoilulaitetoimittajan kanssa on erittäin tärkeää.

Sisustuksen ammattilainen osaa löytää visuaalisesti sopivat ratkaisut kotiin, mutta kuntoilutilojen suunnittelussa tarvitaan myös asiakkaan tarpeiden tunnistamista. Siinä Technogymin edustaja on tärkeässä roolissa: minkälaiset ratkaisut palvelevat ketäkin asiakasta ja millainen budjetti asiakkaalla on käytettävissä. Olin ilahtunut siitä monipuolisuudesta, jota Technogymillä oli tarjota. Valikoimista löytyy eri hintaisia ratkaisuja erilaisiin budjetteihin. Myös se, että ratkaisuja löytyy pieniinkin tiloihin, yllätti minut.

Maarit Vuori

”Parhaaseen tulokseen pääsemme kahden ammattilaisen yhteistyöllä. Sisustussuunnittelija tai -arkkitehti pitää huolta tilan visuaalisesta ilmeestä ja me Technogymin edustajat varmistamme, että sijoittelussa huomioidaan laitteiden ja harjoittelun vaatimukset, ja että tila toimii treenissä”, summaa Lounakallion kuntoiluratkaisut suunnittelut Home Wellness Specialist Elisa Aunola Qicraftilta.

Elegance – interior design – HOME/ARCHITECT

“Laadukkaan kotikuntoilun voi toteuttaa myös visuaalisin kriteerein näyttäväksi osaksi kokonaisuutta. Kauniit laitteet suorastaan kutsuvat kuntoilemaan.”

Maarit Vuori
Sisustussuunnittelija, Southwest Houses

Lounakallion Technogym-kuntoilutilat huomioitiin myös Huvila ja Huussi-ohjelman erikoisjaksossa.

Technogymin Home wellness-konsepti

Italialainen Technogym on laadukkaiden ja muotoilupalkintojakin saaneiden kuntoilulaitteiden valmistaja, joiden tuotteissa yhdistyvät elegantti muotoilu sekä käyttäjäkokemusta parantavat yksityiskohdat. Johtoajatuksena on ihmisten aktivointi ja terveellisen arjen mahdollistaminen myös kotona. Tyylikkäät laiteratkaisut myös täydentävät kodin sisustusta ja niiden avulla luodaan tiloja, jotka parantavat sekä fyysistä, että henkistä hyvinvointia.

Designia arvostavassa kodissa valinta osuu usein Technogymin laitteiden osalta Personal Line-sarjaan. Ylellisen ulkomuodon omaavat laitteet on kehitetty yhteistyössä tunnetun arkkitehdin ja suunnittelijan Antonio Citterion kanssa. Citterio on tehnyt yhteistyötä tunnettujen brändien, kuten Iittala, Hermés ja Vitra møblerin kanssa. Personal Line on tehokas yhdistelmä tyylikästä muotoilua ja huippuluokan teknologiaa ja voimaa. Laitteet tuovat kotiin poikkeuksellisen henkilökohtaisen harjoittelukokemuksen.

Aiheeseen liittyvä tuote
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Lue lisää