Wellness_pallot

Technogym jumppapallo

Jumppapallo vailla vertaa. Uskotteko koskaan, että aktiivinen elämä voisi kulkea käsi kädessä tyylin kanssa? Techogymin Active Sitting Ball on tyylikäs ja mielenkiintoinen lisä kotiisi tai toimistoosi. Se on työtuoli ja harjoitteluväline, mikä auttaa vahvistamaan lihaksia, lisäämään tasapainoa ja parantamaan joustavuutta, koordinaatiokykyä ja ryhtiä.

Pallo on tehty korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat täydellisen vakauden ja pehmeyden harjoitusten aikana. Innovatiivinen seoskoostumus on myös antibakteerinen, joka takaa turvallisuuden harjoituksissa ja laadun, joka kestää aikaa. Pallon kangaspäällinen on irroitettava, jonka voi pestä erikseen. Pallossa oleva kantokahva on kätevä kuljetukseen ja siitä on helppo myös ripustaa pallo, jos se tarvitsee siirtää esim. siivouksen ajaksi pois tieltä.

Eksklusiivista muotoilua

Wellness Ball ™ -Active Sitting on korkealaatuinen tuote, joka lisää tyylikkään kosketuksen jokaiseen kotiin ja toimistoon. Pallo soveltuu niin työtuoliksi kuin harjoitteluvälineeksi. Se on monipuolinen työpaikalla ja soveltuu myös taukotiloihin.

Turvallinen  käyttää

Pallon alaosa on valmistettu erittäin tiheästä materiaalista, mikä lisää vakautta ja estää sen liikkumasta itsekseen, mikä lisää turvallisuutta. Alaosassa on erikoismateriaalia liukastumisen estämiseksi.

technogym-jumppapallo-vatsalihaksille-ja-sellle-qicraft-finland