Asiakkaamme kertovat

Katso mitä asiakkamme kertovat

Olemme toteuttaneet laadukkaita treeniratkaisuja koti- ja yritysasiakkaillemme jo vuodesta 2001 lähtien. Ratkaisumme voidaan räätälöidä kaiken kokoisille kodeille ja yrityksille ja olemme mukana projektissa aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon asti. Kuten asiakkaammekin, me uskomme ihmisten aktivoimiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen kestävien ja laadukkaiden ratkaisujen avulla.

 

Qicraft – Menestys syntyy asiakaskokemukesta – Corporate

“Eerikkilän tehtävä on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja menestymään. Menestys syntyy asiakaskokemuksesta. Kumppaneilla ja välineillä on keskeinen rooli asiakaskokemuksen synnyttämisessä. Maailmanluokan asiakaskokemus syntyy ainoastaan maailmanluokan kumppaneilla ja laitteilla, siksi olemme valinneet kumppaniksemme Qicraftin ja Technogymin laitteet. ”

Petri Jakonen
Toimitusjohtaja, Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
Lue Lisää
Yhteistyö – uusia ratkaisuja – kuntokeskus

“Qicraft on ollut apunamme luomassa uusia ratkaisuja, joilla parantaa liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä. Olemme toteuttaneet laajalti digitaalisia ratkaisuja, joiden uskomme olevan olennainen osa tulevaisuuden liikuntakeskusta. Qicraftin kanssa yhteistyö on mukavaa, saumatonta ja ammattimaista. Apua saa aina nopeasti kun sitä tarvitsee. ”

Aino-Kaisa Komulainen-Määttä
Yrittäjä, King4Fit
Lue Lisää
Live Stream – luotettavuus

“Luotettava alusta tuoda asiakkaille Live Stream –tunnit tarjolle, sillä yhteys on toiminut moitteetta. Asiakkaillemme toiminta näyttäytyy hyvin ammattimaisena. Eräs kosmopoliitti asiakkaamme on jopa verrannut virtuaalipalveluitamme kansainvälisesti yhdeksi parhaista.”

Joonas Pinomaa
Yrittäjä, Ole.Fit Espoo
Lue Lisää
Biocircuit – myynnin kasvu – kuntokeskus

“Onnistuimme Easyfit Kaaressa saamaan reilusti uusia asiakkaita ja nostamaan asiakkuuden keskihintaa investoimalla Biocircuit kiertoharjoittelulaitteistoon. Uusi harjoittelukonsepti mahdollisti premium-tasoisen asiakkuuden myymisen. Ensimmäisten kolmen kuukauden aikana Easyfit Kaari myi 150 premium-asiakkuutta, joista 11 % oli täysin uusia asiakkaita.”

Maarit Koskinen
Yrittäjä, Easyfit Kaari
Lue Lisää
asiakkaamme-kertovat-qicraft-finland