Asiakkaamme kertovat

Katso mitä asiakkamme kertovat

Olemme toteuttaneet laadukkaita treeniratkaisuja koti- ja yritysasiakkaillemme jo vuodesta 2001 lähtien. Ratkaisumme voidaan räätälöidä kaiken kokoisille kodeille ja yrityksille ja olemme mukana projektissa aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon asti. Kuten asiakkaammekin, me uskomme ihmisten aktivoimiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen kestävien ja laadukkaiden ratkaisujen avulla.

Elegant equipment – active office CORP – Naava

“Technogymin kuntoiluvälineet on suunniteltu osaksi muuntojoustavaa sisustustamme ja laitteet sopivat erinomaisesti muun toimiston tyyliin, joten niitä on kiva pitää esillä ja helposti saatavilla.”

Eeva Niemelä
Head of customer experience & service design
Lue Lisää
Employee activation – gym – corporate Martela

“Työpaikan kuntosali on ollut henkilöstön toivelistalla ja on hienoa, että meillä on nyt sellainen. Mahdollisuus liikuntaan ennen tai jälkeen työpäivän on arvostettu etu. Monelle voi olla kynnyskysymys lähteä erikseen liikenteeseen ja kuntosalille, joten sitä kautta työpaikan yhteydessä oleva sali madaltaa kynnystä liikuntaan.”

Ville Taipale
CEO, Martela Group
Qicraft – Menestys syntyy asiakaskokemukesta – Corporate

“Eerikkilän tehtävä on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja menestymään. Menestys syntyy asiakaskokemuksesta. Kumppaneilla ja välineillä on keskeinen rooli asiakaskokemuksen synnyttämisessä. Maailmanluokan asiakaskokemus syntyy ainoastaan maailmanluokan kumppaneilla ja laitteilla, siksi olemme valinneet kumppaniksemme Qicraftin ja Technogymin laitteet. ”

Petri Jakonen
Toimitusjohtaja, Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
Lue Lisää
Yhteistyö – uusia ratkaisuja – kuntokeskus

“Qicraft on ollut apunamme luomassa uusia ratkaisuja, joilla parantaa liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä. Olemme toteuttaneet laajalti digitaalisia ratkaisuja, joiden uskomme olevan olennainen osa tulevaisuuden liikuntakeskusta. Qicraftin kanssa yhteistyö on mukavaa, saumatonta ja ammattimaista. Apua saa aina nopeasti kun sitä tarvitsee. ”

Aino-Kaisa Komulainen-Määttä
Yrittäjä, King4Fit
Lue Lisää
Live Stream – luotettavuus

“Luotettava alusta tuoda asiakkaille Live Stream –tunnit tarjolle, sillä yhteys on toiminut moitteetta. Asiakkaillemme toiminta näyttäytyy hyvin ammattimaisena. Eräs kosmopoliitti asiakkaamme on jopa verrannut virtuaalipalveluitamme kansainvälisesti yhdeksi parhaista.”

Joonas Pinomaa
Yrittäjä, Ole.Fit Espoo
Lue Lisää
Biocircuit – myynnin kasvu – kuntokeskus

“Onnistuimme Easyfit Kaaressa saamaan reilusti uusia asiakkaita ja nostamaan asiakkuuden keskihintaa investoimalla Biocircuit kiertoharjoittelulaitteistoon. Uusi harjoittelukonsepti mahdollisti premium-tasoisen asiakkuuden myymisen. Ensimmäisten kolmen kuukauden aikana Easyfit Kaari myi 150 premium-asiakkuutta, joista 11 % oli täysin uusia asiakkaita.”

Maarit Koskinen
Yrittäjä, Easyfit Kaari
Lue Lisää
Employee engagement – CORP gym – ODA

“Moderni kuntosalimme on erinomainen lisäetuus työpaikalla, jonka avulla työntekijät säästävät aikaa ja rahaa, kun he voivat treenata työpäivän yhteydessä. Näemme työpaikan kuntosalin toimivan meillä yhtenä osana työntekijöiden sitouttamisessa.”

Daniela Nyström, ODA Suomi
HR-vastaava
Lue Lisää
asiakkaamme-kertovat-qicraft-finland