Tapahtumat

Olemme mukana Stockholm Furniture fair-messuilla 7.-11.2.2023

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Wellness meets design – tutustu kauniisiin, italialaisiin kuntoiluratkaisuihin Tukholman huonekalumessuilla

Stockholm Furniture & Light Fair on skandinaavisen muotoilun kohtaamispaikka ja messuille odotetaan perinteisesti ammattilaisvieraita yli 100 maasta. Tukholman huonekalumessut tarjoavat messujen aikana sisällöltään runsaan ohjelman luentoja ja inspiroivia muotoilu- sekä arkkitehtuurikeskusteluja. Tänä vuonna messuilla voi kohdata 400 näytteilleasettajaa 31:stä maasta. Nyt messuvierailla on mahdollisuus tutustua myös Technogymin tyylikkäisiin kuntoiluratkaisuihin.

Tule käymään Technogymin osastolla C14:12

Osastollamme voit tutustua sekä elegantteihin kuntoilulaiteratkaisuihin, että wellness-suunnittelun asiantuntijoihimme. Messuilla ja osastollamme kuulet lisää Technogymin pitkäaikaisesta yhteistyöstä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Toteutamme aktiivisuuteen kannustavia, kauniita tiloja niin yksityiskoteihin, kuin julkisiin tiloihin.

Tervetuloa tutustumaan Technogymin ratkaisuihin osastollamme C14:12.

 

 

Tapaa Christian Brugnoli osastollamme torstaina 9.2 klo 11-12 ja klo 13-15

Mr. Cristian Brugnoli, Architecture & Interior Design Director at Technogym

Technogymin arkkitehtuuri- ja sisustussuunnittelutoiminnasta vastaava Cristianin Brugnoli vierailee osastollamme torstaina 9.2. Cristianilla on pitkä kokemus italialaisten luksushuonekalubrändien kanssa työskentelystä, keskittyen yhteistyöhön arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Hän on työskennellyt italialaisten ja kansainvälisten arkkitehtien, kuten Patricia Urquiolan, Ron Aradin, Ross Lovegroven, Marco Pivan ja Carlo Colombon, kanssa.

Tervetuloa kuuntelemaan Cristian Brugnolin esitystä lavalla K11 – torstai 9.2 klo 14:00

The future of wellness design

Kasvava kiinnostus henkistä ja fyysistä hyvinvointia kohtaan vaikuttaa yhä enemmän suoraan myös tilasuunnitteluun. Valo, materiaalit, ilmanvaihto ja viheralueet nousevat avainasemaan. Cristian puhuu hyvinvointisuunnittelun uusista trendeistä sekä arkkitehtuurin ja muotoilun tärkeästä roolista terveyden ja hyvinvoinnin parantamisessa niin yksityisissä, kuin julkisissakin tiloissa.

Technogym on tullut tunnetuksi kuntoilualan yrityksenä, mutta harva tietää yrityksen voittaneen tuotteillaan yli 50 designpalkintoa.

Tehcnogymille myönnettyjä muotoilupalkintoja ovat muun muassa Compasso d’Oro, Reddot, iF, ADI ja IDEA.

Cross Personal on Technogymin Personal Line- sarjan helmi – suunnittelijana italialainen Antonio Citterio.

 

Nähdään messuilla!