Technogym kuntopyörä

Kuntopyörä on erittäin suosittu kuntosalilaite kuntosaleilla ja myös muissa kuntoilutiloissa. Ne ovat hauska ja tehokas tapa päästä hyvään kuntoon ja myös ylläpitää sitä. Kuntopyörät sopivat täydellisesti aerobisen kunnon kehittämiseen eritasoisille käyttäjille, joten niitä voidaan käyttää tehokkaasti myös kuntosaleilla ja erilaisissa yrityksissä.

Mukautuva kuntopyörä

Technogym kuntopyörissä on ainutlaatuinen muotoilu. Voit helposti käyttää montaa eri pyöräilyasentoa ja mukailla niin maantiepyöräilyä, kaupunkipyöräilyä ja kilpapyöräilyä. Recline kuntopyörissä on selkänoja, kun taas Bike-mallissa pyöräilyasento on pystympi.

 

Kuntopyörän näytöltä harjoitusohjelmia ja viihdettä

Erilaiset näyttövaihtoehdot tuovat lisäominaisuuksia harjoitteluun. 

UNITY ™ 3.0.: Käyttöliittymä antaa käyttäjälle rajattoman pääsyn Android-yhteensopiviin sovelluksiin. Käyttäjä muodostaa yhteyden laitteeseen Wi-i:n tai Bluetoothin kautta ja tallentaa harjoitukset henkilökohtaiselle mywellness® Cloud -tilille. 

  

LED: Tyylikäs, selkeä LED-näyttö, jonka avulla käyttäjä voi keskittyä pelkästään harjoitteluun. Käyttäjä voi ottaa yhteyden QR-koodin tai NFC-unnisteen kautta ja tallentaa harjoitukset henkilökohtaiselle mywellness® Cloud -tilille.