Referenssit - Yritykset

Oda Suomi luo työhyvinvointia liikunnalla

KuvaVeera Kurittu

Oda Suomi rakentaa työhyvinvointia kuntoilun avulla

Oda Suomen Vantaan toimitilojen lähistössä ei ole kaupallisia kuntosaleja, joten treenin tekeminen työpaikalla helpottaa monen työntekijän arkea. Technogym-laitteilla varusteltu kuntosali on vakiokäytössä etenkin varastotehtävissä työskentelevien työntekijöiden parissa. Työpaikan kuntosali tarjoaa ODA:n työntekijöille hyvät mahdollisuudet oman työkyvyn ylläpitämiseen liikunnan avulla.

Liikunta työpaikalla tuo konkreettisia hyötyjä

Odalla koetaan jo nyt työntekijöiden kuntoilun tuovan monia näkyviä ja mitattavia hyötyjä työhön. Yksilötasolla liikunta tuo parempaa henkistä ja fyysistä jaksamista. Hyvän työkyvyn ylläpito tarkoittaa käytännössä tietenkin vähemmän sairauspoissaoloja ja työtapaturmia, sekä jatkossa sairauseläkkeitä. Yritystasolla kuntoilu mahdollistaa enemmän yhteistä tekemistä, jonka avulla rakennetaan samalla myös yrityskulttuuria.

Oda Suomi luo tyhyvinvointia liikunnan avulla

”Kuntosalitreeni tuo meille hyvää oloa ja energiaa päivään. Jaksaa laatikoitakin nostella paremmin! Ei treeni olisi näin säännöllistä, ellei sitä saisi tehtyä heti työpäivän päätteeksi. Säästyy aikaa, kun kuntosalille pääsee suoraan työpaikalla”, toteavat  varastotyöntekijöinä työskentelevät Jani, Heidi ja Nea.

Odan kuntosalilla panostetaan käyttäjäkokemukseen ja pitkäikäisiin laiteratkaisuihin

Oda Suomi halusi seurata Norjassa sijaitsevan emoyhtiönsä mallia työpaikan kuntosalin laiteratkaisuissa, joten kuntosali varusteltiin Technogymin ratkaisuilla. Norjasta saatiin alustava suunnitelma laitteista, jota hiottiin vielä paikallisesti henkilöstön toiveiden ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Sopivan maksuratkaisun löydyttyä Qicraft hoiti laitteiston toimituksen ja asennuksen.

Aiheeseen liittyvä tuote
Cable Stations 5 – Monipistetalja

TechnogymCable Stations - Cable Stations 5 – Monipistetalja

Lue lisää

Kuntosalilla onnistuu monipuolinen voimaharjoittelu Selection 700 painopakkalaitteiden, Olympic Flat Bench-harjoituspenkin Olympic half-rackin, Cable station 5-taljalaitteen ja vapaapainojen kanssa. Cardiotreenikin hoituu Excite Live-juoksumaton, Skillrow-soutulaitteen ja Group Cycle-pyörän avulla.

Employee engagement – CORP gym – ODA

“Moderni kuntosalimme on erinomainen lisäetuus työpaikalla, jonka avulla työntekijät säästävät aikaa ja rahaa, kun he voivat treenata työpäivän yhteydessä. Näemme työpaikan kuntosalin toimivan meillä yhtenä osana työntekijöiden sitouttamisessa.”

Daniela Nyström, ODA Suomi
HR-vastaava
Lue Lisää
oda suomi rakentaa työhyvinvointi liikunnalla

Treeni on helpompi pitää säännöllisenä kun kuntosalille pääsee heti työpäivän päätteeksi. Yhdessä liikkuminen rakentaa myös yhteisöllisyyttä.

Oda Suomi tarjoaa työntekijöilleen hyvät puitteet työpaikalla kuntoiluun

Kun iso osa yrityksen työntekijöistä toimii fyysisissä tehtävissä, tulee heidän työkykynsä ylläpitämisestä erittäin tärkeää. Liikunnan tukeminen on osa ODA:n hyvinvointipanostuksia.

henkilöstön liikuttaminen on tärkeä osa työhyvinvoinnin rakentamista

Juoksumattoharjoitteluun saa hyvin variaatiota erilaisten treenisisältöjen avulla, joita voi hyödyntää niissä olevan kiinteän näytön kautta.

Aiheeseen liittyvä tuote
Yksityinen: Excite Live Run juoksumatto

TechnogymExcite Live - Yksityinen: Excite Live Run juoksumatto

Lue lisää

Kirjautumalla Mywellness-sovellukseen cardio- ja voimaharjoittelulaitteissa olevan QR-koodin avulla treenaaja voi myös seurata omaa harjoitusdataansa.

Työpaikan kuntosali tukee hyvinvointistrategian toteutumista

Oda Suomi haluaa tulla tunnetuksi alan parhaimmasta ostokokemuksesta ja asiakaspalvelusta. Hyvinvoivat työntekijät ovat avainasemassa tämän tavoitteen saavuttamisessa. Kuntoilumahdollisuus työpaikan kuntosalilla auttaa osaltaan luomaan työhyvinvointia.

”Oman kuntosalin mahdollistaminen henkilöstöllemme oli alusta asti itsestäänselvyys, sillä kuntoilun avulla jokainen voi auttaa kehoaan tulemaan toimeen etenkin fyysisten työtehtävien monesti yksipuolisen kuormituksen kanssa”, kertoo HR-vastaava Daniela Nyström.

Kuntosalin käyttöaste korkeana myös jatkossa ja innostaa työntekijöitä vieläkin laajemmin mukaan. Suunnitelmissa onkin kuntosaliohjauksen järjestäminen matalalla kynnyksellä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat ideoita ja apua aktiivisen työympäristön toteuttamiseen.