Referenssit - Yritykset

UNITY tuo lisäarvoa asukkailleen kuntoilutilojen avulla

KuvaUnity

UNITY yhdistää kodin, työn, liikunnan ja yhteisöllisyyden saman katon alle

UNITY suunnittelee moderneja studio- ja loft-huoneistoja sekä työtiloja, jotka tehostavat työskentelyä ja parantavat elämää. Myös kuntoiluratkaisut kuuluvat olennaisena osana UNITYn palveluihin ja yritys on valinnut kumppanikseen Technogymin. Näin UNITY voi luoda lisäarvoa asiakkailleen kuntoilutilojen avulla.

Elämäntapamme, tarpeemme ja odotuksemme muuttuvat yhä nopeammin. Moni työssä käyvä kaipaa älykkäämpiä ja joustavampia ratkaisuja arjen ja työn yhteensovittamiseen. Pohjoismaiden ensimmäisen mikro-asumisen konseptin lanseerannut UNITY yhdistää asumisen, työn ja liikunnan inspiroivassa ja samanhenkisessä yhteisössä.

unity technogym

UNITYn toimipaikkoja löytyy Ruotsin lisäksi Tanskasta ja palvelut rantautuvat pian myös Suomeen.

unity technogym

Arkea, työntekoa ja hyvinvointia yhteisössä samanhenkisten ihmisten kanssa

UNITYn tilat on suunniteltu toiminnallisiksi tiloiksi, jossa asukkailla on pääsy kaikkiin talon tiloihin. Tilasuunnittelun avulla varmistetaan, että kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi yhteisöön. UNITYn sisustuksessa yhdistyy UNITYn pohjoismainen alkuperä, skandinaavinen muotoiluperinne ja brittiläisen Tom Dixonin kansainvälinen muotoilu. UNITY toimii jäsenyysperiaatteella.

”UNITY:lla saa käyttöönsä täysin kalustettuja älykkäitä yksiöitä joustavilla tarvitsemalleen ajanjaksolle. Asukas voi olla talossa niin kauan kuin haluaa, päivän, kuukauden tai pidempäänkin. Mukana on myös joustavia yhteistyötiloja, joista löytyy kaikki tarvittava työn ja työprojektien suorittamiseen. Panostamme sisustussuunnitteluun ja ensiluokkaisen suunnittelukokemuksen varmistamiseksi teemme yhteistyötä Tom Dixon designstudion kanssa. Lisäksi toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kaikessa toiminnassamme”, kertoo UNITYn markkinointi- ja viestintäpäällikkö Olivia Vestergaard.

unity technogym

Kuntosalin Technogym-laiteratkaisut tuovat lisäarvoa asukkaiden arkeen

UNITY näkee liikunnan osana päivittäistä arkea ja terveellisten elämäntapojen noudattamista halutaan helpottaa. Jokaisesta UNITY-toimipisteestä löytyy laadukas kuntosali. Kuntosalin haluttiin olevan tila, jossa asukkaat haluavat viettää aikaa. Siksi laadusta ei haluttu tinkiä ja kumppaniksi valittiin Technogym.

Kuntoiluratkaisutoimittajan valinnassa painotettiin erityisesti laatua ja ympäristösertifiointia. Myös Euroopassa sijaitseva tuotanto oli tärkeä kriteeri. Kumppanivalinnalla haluttiin varmistaa asiakkaille korkealuokkaisimmat laitteet ja ratkaisut, jotka mahdollistavat myös paikasta riippumattoman harjoittelun.

technogym unity unity technogym

Miten asiakkaat ovat ottaneet kuntosalin vastaan?

Asiakkaamme arvostavat joustavuutta ja mukavuutta, kun kaikki tarvittava löytyy saman katon alta. Ilmainen pääsy laadukkaalle kuntosalille on koettu arkea helpottavaksi tekijäksi ja liikunta on helpompi pitää säännöllisenä. Kuntosalia voi käyttää juuri silloin, kun se asiakkaalle parhaiten sopii. Esimerkiksi työpalaverienkin välissä on helppo käydä tekemässä pieni treeni jos kaipaa lisäenergiaa loppupäivään.

UNITY on valinnut sekä aloittelijoille, kokeneille kuntoilijoille kuin urheilijoillekin sopivat treenivälineet. Lisäksi oli tärkeää pystyä tarjoamaan laaja valikoima toiminnallisia harjoituksia. Kuntosali koostuu muun muassa Excite Live-sarjan kardiolaitteista, Selection 700:n voimaharjoittelulaitteista, Skillrow-soutulaitteesta, Skillbike-pyörästä ja Half Rack-kyykkyräkistä.

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi nostamaan toimitilojesi arvoa laadukkaiden kuntoiluratkaisujen avulla? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.