Huolto

Huolto, korjaukset ja varaosat

Qicraft Service – alan ainoa ISO9001 laatustandardin haltija

Ota meihin yhteyttä
Qicraft logo

Huolto

Tekninen tuki ja huoltokutsut

+358 (0)20 789 0910

Qicraft on todistetusti laadukas ja luotettava kumppani. Siitä takeena ISO9001 ISO9001 laatustandardi jo vuodesta 2013. Qicraftilla on oma huoltotiimi, jonka teknikot toimivat koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat säännöllisesti ylläpitöhuoltoja sekä tarvittaessa korjaushuoltoja asiakkaidemme kuntolaitteille.

Huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä korjaushuoltoja että ohjelmistopäivityksiä,

säännöllisiä ylläpitohuoltoja ja takuukorjauksia. Huoltotiimi Suomessa koostuu teknikoista ja palvelukeskuksesta, josta hoidetaan logistiikkaa, asennusten ja huoltojen aikatauluja sekä varaosia.

Qicraft suosittelee, että laitteet on asennetaan ja huolletaan valtuutetun teknikon toimesta laadunvarmistamiseksi ennen laitteiden käyttöönottoa.

Oletko kiinnostunut huoltosopimuksesta?

Mittaamme asiakaistyytyväisyyttä

Meille on tärkeää, että ylläpidämme korkeatasoista palvelua, jotta sinä asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi valitessasi meidät laitetoimittajaksi. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä kansainvälisellä asiakastyytyväisyysmittarilla; Net Promotor Scorella.

Jokaisen asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelukäynnin jälkeen asiakkaamme saavat tekstiviestillä asiakastyytyväisyyttä mittaavaan viestin. Viestiin vastataan asteikolla 0-10. (0= en suosittelisi palvelua, 10=suosittelisin palvelua). Vastaaminen on maksutonta. Tämä käytäntö auttaa meitä palvelemaan jatkossa teitä vieläkin paremmin.

Mittaamme  myös asiakaspysyvyyttä. Huollon asiakaspysyvyys on 96%.

Technogym laitteiden etätuki

Internetiin kytkettyjä Technogym laitteita voimme huoltaa ja päivittää myös etätuen kautta. Tietokoneen etätukea varten tarvitsee koneelle olla asennettu TeamViewer.

TeamViewer etätuki