Huolto, korjaukset ja varaosat

Huolto, korjaukset ja varaosat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Kuntosalilaitteiden huolto, asennukset ja korjaukset ammattitaidolla.

Kun kyselysi koskee teknistä tukea, virheilmoitusta tai varaosatilausta, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevilta sivuilta  löytyvien lomakkeiden kautta. Alta löydät myös lomakkeen muille kyselyille (huoltosopimukset ja palvelut).

Yksityisasiakkaana saat lisätietoa suosituimpien Technogym-kotikuntoilutuotteiden käytöstä myös täältä.

 

Ota meihin yhteyttä
After Sales

After Sales

Tekninen tuki ja huoltokutsut

+358 (0)20 789 0910

Technogym kuntosalilaitteiden huolto, asennus, korjaukset ja varaosat

Technogymin huoltotiimi

Ammattitaitoiset huoltoteknikkomme auttavat asiakkaitamme ympäri Suomen. Korjaus-, huolto- ja logistiikkakysymyksiäsi koordinoiva tiimi työskentelee pääkonttorissamme Vantaan Aviapoliksessa. Teknikkomme suorittavat säännöllisesti ylläpitöhuoltoja sekä tarvittaessa korjaushuoltoja asiakkaidemme kuntolaitteille.

Asiantuntevaa apua myös Support remote-etätuen avulla

Asiakkaanamme saat halutessasi apua ongelmatilanteisiin myös etänä. Palvelun myötä saat apua nopeammin ja kustannustehokkaammin, kun matkakulut jäävät pois. Etätuen veloitus on jokaista alkavaa puolta tuntia kohden. Voit varata ajan etätukea varten täyttämällä vikailmoitus-lomakkeen. Varmista että puhelinnumerosi on täytetty oikein, sillä saat linkin etätukeen tekstiviestitse.

Asiakastyytyväisyys ennen kaikkea

Mittarimme TTR (Time To Repair)

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisessa tavalle. Mittaamme onnistumistamme Time To Repair-luvun (TTR) avulla. TTR laskee aikaa vikailmoituksen vastaanottamisesta vian ratkaisuun. TTR-tavoitteemme on 5 päivää.

Qicraft suosittelee valtuutettujen huoltoteknikoiden käyttämistä laitteiston kokoamisessa sekä huollossa. Näin varmistetaan laitteiden laadukas toiminta.

Alan ainoa ISO9001 laatustandardin haltija

Qicraft on todistetusti laadukas ja luotettava kumppani. Siitä takeena ISO9001 laatustandardi jo vuodesta 2013.

Qicraftin huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä korjaushuoltoja että ohjelmistopäivityksiä Technogymin kuntosalilaitteisiin, Suoritamme säännöllisiä ylläpitohuoltoja ja takuukorjauksia. Huoltotiimi Suomessa koostuu teknikoista ja palvelukeskuksesta, josta hoidetaan logistiikkaa, asennusten ja huoltojen aikatauluja sekä varaosia.

Qicraft suosittelee, että laitteet on asennetaan ja huolletaan valtuutetun teknikon toimesta laadunvarmistamiseksi ennen laitteiden käyttöönottoa.

Gå til
technogym-kuntosalilaite-huolto-korjaukset-ja-varaosat