Kuntosalilaitteiden rahoitus

Kuntosalilaitteiden rahoitus

Ota meihin yhteyttä
Sari Hatakka

Sari Hatakka

Rahoituskonsultti

+358 (0)50 501 1309

Kuntosalilaitteiden vuokraus- ja leasingrahoitus

Kuntosalilaitteet on mahdollista hankkia leasingrahoitusratkaisulla, jolloin asiakkaan ei tarvitse sijoittaa pääomaansa laitteisiin. Kuntosalilaitteiden rahoitus eli leasing on käytännössä vuokrasopimus, jolla asiakas saa käyttöoikeuden hankittaviin laitteisiin. Laitteet voidaan vuokrata 2-5 vuodeksi.

Miksi kuntosalilaitteet kannattaa vuokrata ostamisen sijaan?

  • Ilman käteistä. Laitevuokran avulla vuokrasopimusten menot voidaan kirjata kuluksi eikä taseeseen. Tämä suojaa omaa pääomaa, jota voidaan sen sijaan käyttää oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen.
  • Laitevakuudellinen vaihtoehto. Et tarvitse  hankintaa varten muita vakuuksia.
  • Kiinteät kk-erät koko vuokrakauden. Vuokrasopimus antaa sinulle asiakkaana enemmän ennustettavuutta kustannusten suhteen vuokra-aikana.
  • Helppoa. Saat kaikki palvelut samalla istumalla: laitehankinta kiinteään kk-erään, ylläpito ja palvelut samasta osoitteesta. Ei ylimääräisiä hallinnointikuluja, yksi taho ja koko organisaation tuki vastaamassa päivittäiseen tarpeeseenne.

Kuka voi vuokrata kuntosalilaitteita?

Kuntosalilaitteiden rahoitus on mahdollista kaikille yrityksille sekä jukiselle sektorille ja yhdistyksille. Myös uusille yrityksille. Yritysten on oltava rekisteröitynä kaupparekisterissä.

Mitä tapahtuu vuokra-ajan päätyttyä?

  • Voit jatkaa vuokrasopimusta tai päivittää laitekantaa.
  • Voit pyytää laitteiden lunastusmahdollisuutta markkinahintaan.
  • Voit palauttaa laitteet Qicraftille.

Qicraft Finance – Oma rahoitusyhtiö

Qicraft Finance on Qicraftin oma rahoitusyhtiö, joka hallinnoi Qicraftin tuotteiden, palveluiden ja teknologiaratkaisujen rahoitusta. Qicraft Finance rahoitusratkaisujen avulla tarjoamme sinulle asiakkaana ennustettavuutta investointiesi suhteen.

Qicraftilta saat Technogymin tuotteita, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Sen vuoksi voimme tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan. Samalla voidaan sopia myös ylläpitohuollosta ja laitevakuutuksista.

Qicraft Finance -rahoituspalvelut tarjoavat mahdollisuuden laitevuokraan, operatiiviseen rahoitukseen, Sale- and Leaseback- sopimuksiin, teknologiaturvaan, laitteistojen elinkaaren hallintaan ja täydellisiin käyttösopimuksiin, jolloin maksut perustuvat toteutuneeseen käyttöön. Pyrimme mukauttamaan rahoitusratkaisujamme sinun yrityksesi tarpeiden ja likviditeetin mukaan.

Ota meihin yhteyttä
Sari Hatakka

Sari Hatakka

Rahoituskonsultti

+358 (0)50 501 1309
kuntosalilaitteiden-rahoitus-leasing-vuokra-qicraft-finland