Artikkeli

Vinkkejä kotikuntosalin varustamiseen

TekstiElisa Aunola

KuvaQicraft Norway, Technogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Haluatko harjoitella säännöllisemmin? Kaipaatko ohjeita tai vinkkejä kotikuntosalin varustamiseen ja kotona kuntoiluun? Mietitkö, kuinka paljon kotikuntosali tai kuntoilutila kotiin tulisi maksamaan? Pohditko, kuinka paljon tilaa tarvitset kodin kuntosalille tai millaisia välineitä kodin kuntosalille tulisi hankkia?

Kotikuntosali ei vaadi paljon tilaa, jos se on varustettu oikein. Kuntoilun tavoite ja omat mieltymyksesi määrittelevät tarvitsemasi välineet ja laitteet.

Kotikuntosali helpottaa arkea ja laskee kynnystä liikuntaan ryhtymiseen

Välineet ratkaisevat – varsinkin kuntoilussa! Nautitpa sitten juoksemisesta, pyöräilystä tai soudusta, kannattaa valita laitteet, joilla harjoittelu on miellyttävää. Esimerkiksi kotikuntosalilaitteen melutasoon ja harjoitustuntumaan kannattaa kiinnittää huomiota ostovaiheessa.

Aiheeseen liittyvä tuote
Group Cycle

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle

Lue lisää

Esimerkiksi Technogymin Myrun juoksumatto, Group cycle kuntopyörä ja Skillrow-soutulaite ovat markkinoiden hiljaisimpia. Ne ovat myös hyvin vakaita ja jykeviä käytössä, eivätkä liiku paikaltaan kovankaan harjoituksen aikana. Ne voidaan asettaa suoraan lattialle, sillä laitteiden alla on silikonitassut, jotka pitävät ne paikallaan.

Lue tästä, millaisen unelmien kotikuntosalin Pia Seeberg toteutti kotiinsa

Kuntosalilaitteen helppo asentaminen käyttökuntoon

Technogym kuntolaitteen asentaminen käyttökuntoon ei myöskään ole kynnyskysymys. Useimmiten asennamme laitteet sinulle valmiiksi käyttökuntoon, jotta voit täysillä nauttia harjoittelusta heti. Poikkeuksena MyRun juoksumatto, jonka asentaminen käy 5 minuutissa.

 

Kaunis kotikuntosali sisustuksesta välittävälle

Hyvät, laadukkaat laitteet ja välineet, joilla on ilo harjoitella, innostavat treeniin. Ei haittaa, vaikka kotikuntosali olisi kaunis ja jopa tyylikäs – parempi niin! Kun liikuntatilaan on panostettu myös visuaalisesti, se kutsuu kuntoilemaan. Kotikuntosalin ei tarvitse olla bunkkeri.

Useat Technogymin kuntosalilaitteet ovat saaneet jopa design-palkintoja, kuten Skillbike kuntopyörä.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Sisäpyörä

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE Sisäpyörä

Lue lisää
Technogym design kotikuntosali Personal kuntoilulaitteilla

Technogymin Personal-sarja on kokonaisuudessaan visualistin valinta. Technogym kuntoilulaitteet ovat italialaista designia ja sopivat vaikka olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen osaksi sisustusta.

Aiheeseen liittyvä tuote
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Lue lisää
Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Älykäs kuntosalilaite ohjaa kotona kuntoilua

Juoksumatto kotiin

Kotona kuntoilun haasteena on usein varmistaa, että harjoitukset ovat laadukkaita ja motivoivia niin, että haluat jatkaa harjoittelua. Myrun juoksumatto tarjoaa sinulle teknisen palautteen juoksutyylistäsi, mikä auttaa tekemään juoksusta tehokasta, estämään loukkaantumisia ja auttaa sinua jaksamaan paremmin kuin aloittaessasi.

Älykkäät kuntolaitteet voivat nostaa harjoittelun uudelle tasolle. Myrun juoksumatto auttaa sinua suunnittelemaan oman harjoitteluohjelmasi samalla kun varmistat harjoituksen laadun. Voit luoda Myrunilla itsellesi harjoitusohjelman, joka tähtää vaikkapa puolimaratonille.

Sen lisäksi, että Myrun suunnittelee sinulle erilaiset sisällöt jakson harjoituskerroille, se lisää harjoituskerrat kalenteriisi varmistaaksesi, että noudatat juoksuohjelmaasi.

Lue tästä, kuinka Myrun auttaa tekemään juoksusta mukavampaa.

Nappaa tästä talteen vinkit juoksuharjoitteluun.

Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää

Kisailua ja henkilökohtaista valmennusta virtuaalisesti

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soutulaite

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW soutulaite

Lue lisää

Tiesitkö, että voit saada henkilökohtaista valmennusta ja valmiita harjoitusohjelmia myös soutuun? Technogymin Skillrow soutulaitteen applikaatio tarjoaa video-ohjattuja harjoituksia sekä ohjelmoituja harjoituksia, joiden tulokset tallentuvat soutulaitteelta Mywellness-tilillesi bluetooth-yhteydellä. Pystyt seuraamaan kehittymistäsi ja asettamaan itsellesi tavoitteita.

Jos olet kilpailuhenkinen, voit haastaa itseäsi muita Skillrow-käyttäjiä vastaan ympärimaailmaa vaihtuvat haasteet sekä virtuaaliset kilpailut puhelimen ruudulla eivät jätä kylmäksi, vaan pakottavat laittamaan peliin kaikki, mitä on annettavana. Startti tapahtuu, kun sinä olet valmis ja maaliin pääsee vain kovasti kiskomalla. Sweat it!

Nappaa tästä vinkit soutuharjoitteluun.

Soudun suosio harjoittelumuotona on nousussa – Lue lisää tästä.

Treenisovelluksesta lisävauhtia kotikuntoiluun

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym app

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Technogym app

Lue lisää

Uusi Technogym App treenisovellus on kätevä apu kotikuntoiluun. Puhelimeen ladattavasta sovelluksesta saa päivittäin vaihtuvat henkilökohtaisesti räätälöidyt harjoitukset, sekä vinkkejä terveellisten elämäntapojen noudattamiseen. Technogym Coach on uusi digitaalinen henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa saavuttamaan harjoittelutavoitteet nopeammin. Sovelluksen monipuolinen sisältö tekee kuntoilusta hauskaa ja koukuttavaa!

Lue lisää Technogym App treenisovelluksesta. 

 

 

 

Yhä useammat ihmiset haluavat kuntosalin kotiin, sillä kotona kuntoilu on nopeaa ja vaivatonta, kun liikuntatuokion voi aloittaa silloin, kun itselle sopii. Riippumatta siitä, mikä on lähtötasosi tai tavoitteesi kuntoilun suhteen, jatkuvuus ja säännönmukaisuus ovat avain onnistuneiden tulosten saavuttamiseksi.

Kun haluat saavuttaa liikunnalliset tavoitteesi ja yllläpitää terveellisiä elämäntapoja, Technogymin kuntoiluvälineet auttavat sinua tekemään sen. Autamme sinua luomaan kotiisi kuntosalin tai kuntoilutilan, jossa liikunta on sekä tehokasta että hauskaa.

Lue tästä Technogymin kotikuntoilun laitesarjoista.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info