Referenssit - Kotikuntosalit

Technogym Bench tuo vaihtelua Anne Ramsayn treeniin

TekstiIda Saalsto

KuvaVeera Kurittu

Technogym Bench treenipenkki tuo helppoutta ja vaihtelua treeniin

Remppa vai muutto -ohjelmasta tuttu Anne Ramsay elää kiinteistönvälittäjän kiireistä arkea, jossa omaa suorituskykyä on maksimoitava jatkuvasti. Hektisen arjen pyörteissä auttaa, kun treeni on ajasta ja paikasta riippumatonta, eikä vaadi aina erikseen kuntosalille lähtemistä. Anne on tykästynyt Technogym Bench treenipenkin tuomiin mahdollisuuksiin kotitreenissä.

tecjhnogym bench treenipenkki toi joustavuutta anne ramsayn arkiliikuntaan

Liikunnan rooli korostuu kiireisessä arjessa

Liikunnalla on aina ollut keskeinen rooli Annen elämässä ja arjessa. Anne treenaa kuntosalilla noin kolme kertaa viikossa, ja arkeen kuuluu myös viikoittainen tanssitunti ja tenniksen pelaaminen. Sään suosiessa Anne on myös intohimoinen lenkkeilijä.

”Ihan lapsesta saakka minulle on ollut todella tärkeä liikkua jollain tavoin ihan joka päivä. Jos en liiku tarpeeksi usein, tulen huonolle tuulelle, väsyn enkä jaksa arjessani. Liikunnan ansiosta saan pidettyä ajatukset kasassa erittäin hektisessä arjessakin ja saan tarpeellisen tauon työntekoon. Näin jaksan pitkätkin päivät”, Anne kertoo.

Kiireen yllättäessä Anne ei aina ehdi kuntosalille, jolloin hän kuntoilee kotona Technogym Benchillä. Kotitreenit eivät olleet aiemmin tuttu asia, sillä kuntosalitreeniin tottuneelle ajatus rankasta treenistä kotona tuntui mahdottomalta. Viime vuonna vaihtoehdot olivat kuitenkin vähissä kuntosalien mennessä kiinni, joten kotitreenille oli annettava uusi mahdollisuus.

Oma taipaleeni Technogym Benchin kanssa alkoi viime vuonna, kun salille ei voinut hetkeen mennä ollenkaan. Olin juuri päässyt hyvään vauhtiin treenaamisen kanssa, ja minua harmitti valtavasti, että salit menivät kiinni. Technogym Bench kirjaimellisesti pelasti poikkeusajan treenini ja myös kaikki ystäväni halusivat varata ajan ”Annen penkille”.

Anne Ramsay

technogym bench tuo vaihtelua anne ramsayn kuntoiluun

Technogym Bench toi joustavuutta kuntoiluun

Technogym Bench on Annelle liikuntaympyrää täydentävä vaihtoehto, kun treeni ei ole enää aikaan tai paikkaan sidottu. Anne kertoo asenteensa muuttuneen muutenkin joustavammaksi jokapäiväisen liikunnan suhteen. Esimerkiksi piintynyt ajatus siitä, että treenin tulisi aina olla tunnin mittainen, lensi romukoppaan.

Anne muistuttaa, että pienempikin treenituokio riittää, kunhan vain liikkuu. Itselleen ei pitäisi tehdä turhia rajoituksia vaan kaikki aktiivisuus on hyvästä. Nykyään Anne saattaa lenkin päätteeksi tehdä vain muutaman liikkeen Technogym Benchillä.

”Käyn ensin lämmittelylenkillä, jonka jälkeen teen treenin kattoterassillani. Pidän siitä, että saan tehtyä kunnon treenin painoilla, sillä en tykkää treenata oman kehon painolla. Tykkään myös tehdä hyppyjä penkin päällä sekä vatsalihaksia. Kesällä huomasin jopa suosivani kotitreenejä, koska sain vietyä Technogym Benchin vaivatta terassilleni. Ulkona auringossa treenaaminen on parasta mitä tiedän”, Anne kertoo.

Anne nimeää suosikikseen HIIT-tyyppinen treenin painoilla, esimerkiksi kiertoharjoittelun tai tabatan. Tähän tarkoitukseen Technogym Bench on ollut nappivalinta.

Technogym Bench – kotitreeniä tyylillä – Ramsay

“Technogym Bench muutti ajatukseni kotitreenistä, kun huomasin että rankankin treenin voi tehdä kotona. Ulkomuodoltaan tyylikäs treenipenkki sai helposti paikan kotoani, vaikka olen todella tarkka kodin esteettisyyden ja harmonian suhteen. Kaikki mukana tulevat painot saa nätisti penkin sisälle, jolloin ne eivät jää lojumaan pitkin lattioita.”

Anne Ramsay
Kiinteistönvälittäjä
Lue Lisää

Kotikuntoilussa ei kannata tinkiä laadusta

Kuntoiluvälineissä Anne arvostaa eniten helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta, jotta treenin tekeminen on mahdollisimman sujuvaa. Tärkeä kriteeri on sekin, että kodin kuntoiluvälineet ovat tyylikkäitä ja kauniita. Anne haluaa kodin olevan tunnelmaltaan harmoninen ja esteettinen, jolloin myös kuntoiluvälineiden tulee olla kauniisti muotoiltuja. Kotikuntoiluvälineissä arvostan muotoilua ja tyyliä, sillä kodin esteettisyys ja harmonia ovat minulle tärkeitä.

Technogym Bench on Annen mukaan sekä toiminnallisuuksiltaan, että ulkonäöltään täydellinen paketti kotitreeniin. Treenipenkin alle piilotetut pyörät ovat helpottaneet penkin siirtämistä paikasta toiseen, esimerkiksi sisätilasta terassille.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Bench treenipenkki

TechnogymFree weights - Technogym Bench treenipenkki

Lue lisää