Referenssit - Kotikuntosalit

Technogym Bench tuo vaihtelua Anne Ramsayn treeniin

KuvaVeera Kurittu

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Technogym Bench treenipenkki tuo helppoutta ja vaihtelua treeniin

Remppa vai muutto -ohjelmasta tuttu Anne Ramsay elää kiinteistönvälittäjän kiireistä arkea, jossa omaa suorituskykyä on maksimoitava jatkuvasti. Hektisen arjen pyörteissä auttaa, kun treeni on ajasta ja paikasta riippumatonta, eikä vaadi aina erikseen kuntosalille lähtemistä. Anne on tykästynyt Technogym Bench treenipenkin tuomiin mahdollisuuksiin kotitreenissä.

Technogym Bench toi joustavuutta kuntoiluun

Technogym Bench on Annelle liikuntaympyrää täydentävä vaihtoehto, kun treeni ei ole enää aikaan tai paikkaan sidottu. Anne kertoo asenteensa muuttuneen muutenkin joustavammaksi jokapäiväisen liikunnan suhteen. Esimerkiksi piintynyt ajatus siitä, että treenin tulisi aina olla tunnin mittainen, lensi romukoppaan.

”Käyn ensin lämmittelylenkillä, jonka jälkeen teen treenin kattoterassillani. Pidän siitä, että saan tehtyä kunnon treenin painoilla, sillä en tykkää treenata oman kehon painolla. Tykkään myös tehdä hyppyjä penkin päällä sekä vatsalihaksia. Kesällä huomasin jopa suosivani kotitreenejä, koska sain vietyä Technogym Benchin vaivatta terassilleni. Ulkona auringossa treenaaminen on parasta mitä tiedän”, Anne kertoo.

tecjhnogym bench treenipenkki toi joustavuutta anne ramsayn arkiliikuntaan

Anne nimeää suosikikseen HIIT-tyyppinen treenin painoilla, esimerkiksi kiertoharjoittelun tai tabatan. Tähän tarkoitukseen Technogym Bench on ollut nappivalinta.

Oma taipaleeni Technogym Benchin kanssa alkoi pandemian aikana, kun salille ei voinut hetkeen mennä ollenkaan. Olin juuri päässyt hyvään vauhtiin treenaamisen kanssa, ja minua harmitti valtavasti, että salit menivät kiinni. Technogym Bench kirjaimellisesti pelasti poikkeusajan treenini ja myös kaikki ystäväni halusivat varata ajan ”Annen penkille”.

Anne Ramsay

technogym bench tuo vaihtelua anne ramsayn kuntoiluun
Technogym Bench – kotitreeniä tyylillä – Ramsay

“Technogym Bench muutti ajatukseni kotitreenistä, kun huomasin että rankankin treenin voi tehdä kotona. Ulkomuodoltaan tyylikäs treenipenkki sai helposti paikan kotoani, vaikka olen todella tarkka kodin esteettisyyden ja harmonian suhteen. Kaikki mukana tulevat painot saa nätisti penkin sisälle, jolloin ne eivät jää lojumaan pitkin lattioita.”

Anne Ramsay
Kiinteistönvälittäjä
Lue Lisää

Kotikuntoilussa ei kannata tinkiä laadusta

Kuntoiluvälineissä Anne arvostaa eniten helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta, jotta treenin tekeminen on mahdollisimman sujuvaa. Tärkeä kriteeri on sekin, että kodin kuntoiluvälineet ovat tyylikkäitä ja kauniita. Anne haluaa kodin olevan tunnelmaltaan harmoninen ja esteettinen, jolloin myös kuntoiluvälineiden tulee olla kauniisti muotoiltuja. Kotikuntoiluvälineissä arvostan muotoilua ja tyyliä, sillä kodin esteettisyys ja harmonia ovat minulle tärkeitä.

Technogym Bench on Annen mukaan sekä toiminnallisuuksiltaan, että ulkonäöltään täydellinen paketti kotitreeniin. Treenipenkin alle piilotetut pyörät ovat helpottaneet penkin siirtämistä paikasta toiseen, esimerkiksi sisätilasta terassille.

Aiheeseen liittyvä tuote

Technogym

Lue lisää