Uutiset

MyRun paras kotijuoksumatto testeissä

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Paras juoksumatto kotiin

Testivoittaja! Technogymin MyRun on jälleen kerran huomioitu parhaana kotikäyttöön tarkoitettuna juoksumattona. 

Myrun-paras-juoksumatto-kotiin

T3: Kuntosalitason matto pienessä koossa

T3 julistaa MyRunin olevan paras kuntosalitasoinen juoksumatto, joka on tarkoitettu kotikäyttöön. Pieni koko ja suuret ominaisuudet.

T3:n arviossa 12% kulman säätö saa kehuja, sillä se mahdollistaa mäkiharjoittelun. T3 on huomioinut Myrunin saamat design palkinnot Red Dotilta ja IF Designilta, joten Myrun ansaitsee myös tyylikkyyspisteet.

Myrunin toiminnallinen kauneus piilee Bluetoothilla laitteeseen yhdistetävässä Myrun sovelluksessa*), jonka avulla juoksija saa mm. analyysin juoksutekniikastaan ja rytmiin sopivaa musiikkia omalta soittolistaltaan. Myrun on myös yhdistetävissä Zwiftiin, mikä on raadin mielestä suuri plussa.

MyRunin mattopinta mukautuu juoksijan askeleeseen ja pienentää iskua vähentääkseen loukkaantumisriskiä.

Katso koko testi parhaista juoksumatoista / T3

Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää

Expertviews: Kotijuoksumatto ammattimaton standardeilla

Expertviews  nostaa MyRunin kotimarkkinoiden parhaaksi juoksumatoksi. Arvion mukaan MyRun yltää samoihin standardeihin kuin ammattikäyttöön, kuntosaleille tarkoitetut juoksumatot. MyRun saa kiitosta myös tyylikkyydestään – vihdoinkin kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto, jota ei tarvitse piilotella autotallissa. Tämä on juoksumatto, joka ansaitsee kunniapaikan kotona.

Expertviews arvostaa MyRun sovelluksen*) ”Running rate” -ominaisuutta, jonka tavoitteena on parantaa juoksutehokkuutta. MyRun tunnistaa käyttäjänsä askeltiheyden ja osaa jopa valita tämän Spotify-listalta musiikin, joka sopii askellukseen.  MyRun on uskomattoman älykäs ja ympäristöystävällinen, sillä se käynnistyy automaattisesti, kun siihen astuu.

Katso koko testi parhaista juoksumatoista / Expertviews

Coach Magazine: Myrun kehittää juoksutekniikkaa

Coach Magazinen arvostelussa MyRunia kehutaan juoksutuntuman lisäksi myös siitä, että sillä voi kehittää juoksua. MyRun sovelluksen*) kautta käyttäjä saa  tuotettua henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja seurattua juoksun tehokkuutta analysoimalla käyttäjän juoksutekniikkaa.

MYRUNin voi linkittää suoraan myös Zwiftiin, jossa käyttäjä voi juota yhdessä muiden käyttäjien kanssa kilpaa. Liitettävyys Stravaan takaa käyttäjälle sen, että tämä voi juosta ulkona juoksemiaan tai kartalla suunniteltuja reittejä sisällä juoksumatolla .

Katso koko testi parhaista juoksumatoista / Coach Magazine

 

*) HUOM. Technogym Myrun juoksumaton sovellus on päivittynyt vuoden 2021 alussa: Technogym Live, joka tarjoaa entistä enemmän motivaatiota ja intoa harjoitteluun. Juoksutekniikan analysointi tulee sovellukseen mukaan hieman myöhemmin.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Live sovellus

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Technogym Live sovellus

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Millainen juoksumatto sinun tarpeeseesi soveltuu?

Technogymiltä löytyy juoksumattoja moneen tarpeeseen. Lue juoksumaton valintaopas ja löydä sinulle sopiva juoksumattomalli.

Lue myös: SkillRun paras ammattikäyttöön tarkoitettu juoksumatto Runner’s World testissä.

Lue myös: Juoksumatolla juoksemisen eduista

Lue myös: Huippujuoksijan vinkit harjoitteluun

Lue myös: Myrun auttaa tekemään juoksusta entistä mukavampaa