Uutiset

Parhaat kuntopyörät testissä

KuvaTechnogym

T3 testasi parhaat kuntopyörät ja peräti kaksi Technogymin kuntopyörämallia listattiin testivoittajien joukkoon. Paras kuntopyörä on tietysti moniulottoinen asia, mutta nämä kaksi takuulla sen ansaitsevat, molemmat omissa sarjoissaan.

Antonio Citterion suunnittelema Bike Personal kuntopyörä on myös kaunis sisustuselementti

Bike Personal – Testin tyylikkäin pyörä pitää tylsyyden poissa

Bike Personal on eittämättä kuntopyörien aatelia, mtä tulee tyylikkyyteen ja designiin. Antonio Citterion suunnitteleman sisustuselementiksikin soveltuva kuntopyörä täyttää käyttäjän vaatimukset myös harjoittelun mielekkyyden osalta. T3 testiryhmä kiittelee Bike Personal kuntopyörän tarjoamia sisältöjä harjoitteluun. Tylsyys pysyy poissa, ja harjoittelu mielenkiintoisena, kun selailee suuren näytön tarjoamia harjoitusvaihtoehtoja ja viihdettä.

bike personal technogym kuntopyörä

 

Kiitosta Bike Personal saa myös pienestä koostaan. Vain hieman päälle metrin pituinen ja puolen metrin levyinen kuntopyörä sopii pieneenkin kotiin. Paras kuntopyörä – ainakin designiltaan ja sisällöiltään.

 

Aiheeseen liittyvä tuote
Bike Personal

TechnogymPersonal Line - Bike Personal

Lue lisää


Moderni Bike Forma on kuntoilijoiden kestosuosikki, niin kuntosaleilla kuin kotikäytössä. (Kuva: Technogym/Newsroom)

Bike Forma – Moderni kuntosalitason kuntopyörä kotikäyttöön

Bike Forma kuntopyörä sai T3 testiryhmältä kehuja siitä, että se on kuntosalien kuntopyörien tasoinen, mutta kotikäyttöön suunniteltu ja moderni ulkoasultaan. Bike Forman parhaiksi ominaisuuksiksi nostettiin helposti säädettävä ja hyväntuntuinen penkki sekä ergonomiset otekahvat, joiden avulla saa otettua haluamansa ajoasennon.

 

T3 testiryhmä arvosti Bike Forman helppokäyttöisyyttä ja sovellusta. Harjoittelun automaattinen seuranta ja tallennusmahdollisuus olivat testaajien silmissä plussaa.

Testiryhmän mielestä Bike Forma on ehdottomasti hintansa arvoinen. Paras kuntopyörä kuntoilijalle, joka haluaa käyttää kuntopyörää harjoitteluun eikä vain vaatepuuna.

Aiheeseen liittyvä tuote

Technogym

Lue lisää

 

Lue testin tulokset kokonaisuudessaan täältä

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info