Artikkeli

Juoksumaton valintaopas

TekstiMari Hansen

KuvaTechnogym

Miten valita oikea juoksumatto?

Juoksumatto on jokaisen kuntosalin perushyödyke, ja se on myös eniten käytetty kuntolaite. Juoksumattoja on kuitenkin moneen lähtöön, joista pitäisi löytää omaan tarpeeseen sopiva laite.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Olemme koonneet tähän artikkeliin tietoa Technogymin suosituimmista juoksumatoista ja tietoa, mihin ne parhaiten soveltuvat. Saat hyödyllisiä vinkkejä siitä, kuinka löydät oikean juoksumaton turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun.

Technogym Run EXCITE+ 1000 Led on yksi suosituimmista juoksumatoista kuntosaleilla ympäri maailmaa

Technogym Run Excite+ 1000 on kehitetty kovaan ja intensiiviseen käyttöön. Se soveltuu monenlaisiin ympäristöihin, mutta sen ultimaattiset ominaisuudet palvelevat erityisesti kovaa käyttöä kuten puolustusvoimat, oppilaitokset, urheilijoita palvelevat yksiköt.  Tässä juoksumatossa on peräti 8,0 hv vaihtovirtamoottori (AC), suuri juoksupinta-ala (1520 x 520 mm). Sen vauhti on säädettävissä 0,8 – 27 km/h välillä ja kaltevuus 0–18 % välillä.  Technogym Run Excite+ juoksumaton melutaso on jopa 30 % alhaisempi kuin vastaavilla markkinoilla olevilla juoksumatoilla.

excite live run juoksumatto

Technogym Excite – yksi myydyimmistä juoksumatoista

Technogym Excite on yksi Technogymin suosituimmista juoksumatoista kuntosaleilla. Se on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön  ja se sopii useimpiin harjoitteluympäristöihin. Vuonna 2020 uudistunut Excite-sarja tarjoaa nyt entistä innostavamman harjoituskokemuksen aiempaa kompaktimmin. Pieni koko, suuret ominaisuudet. Run Excite Live on hiljainen ja taloudellinen juoksumatto verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin malleihin.

Excite Live juoksumatoissa on Technogym Live -näyttö, joka takaa motivoivaa ja innostavaa seuraa cardioharjoitteluun monipuolisten sisältöjen myötä. Halusitpa sitten ohjattua ja tavoitteellista harjoittelua, tsemppaavaa coachausta, tai paeta hetkeksi viihteen tai luontoelämyksien pariin, löydät itselle sopivaa sisältöä Technogym Livestä.

Technogym Excite Live juoksumatoissa on mm. kuntotestiominaisuudet.  Juoksumaton Sub-maksimaaliset ja maksimaaliset testit antavat kuvaa käyttäjän tämän hetkisestä kunnosta ja tuloksia on helppo verrata keskenään. Tämä mahdollistaa kunnon kehittymisen testaamisen vaikkapa personal training -jakson aikana. Se mahdollistaa tavoitteiden asetannan ja edistymisen seurannan.

Aiheeseen liittyvä tuote
Excite Live Run juoksumatto

TechnogymExcite Live - Excite Live Run juoksumatto

Lue lisää
SKILLRUN Koordinaatio

Technogym Skillrun – edistynein juoksumatto

Vuonna 2018 lanseerattu Technogym Skillrun on edelleen Technogymin edistynein juoksumatto. Se on suunniteltu tyydyttämään huippu-urheilijoiden, triatlonistien, juoksuharrastajien ja muiden korkean intensiteetin harjoittelua rakastavan tarpeet. Skillrun on valittu taannoin parhaiten tavoitteellista juoksuharrastusta palvelevaksi juoksumatoksi kansainvälisessä, Runner’s World -lehden testissä. Lue artikkeli juoksumattotestistä täältä.

Skillrun ylittää kaikki odotukset, joita sinulla on juoksumatolle. Se mahdollistaa kelkkatyönnön, vetovarjoharjoittelun ja juoksun vastuksella, mikä kehittää nopeus ja voimaominaisuuksia. Juoksutekniikan analyysi auttaa kehittämään juoksua tehokkaammaksi ja taloudellisemmaksi. Skillrun tarjoaa mahdollisuudet vaikkapa maratonin harjoitteluun tunnetuilla reittiprofiileilla kuten Pariisi tai New York. Internetiin yhdistetty näyttö sisältää myös laajan viihdeportaali.

Skillrun on saatavana kolmessa eri muunnelmassa sen mukaan, missä ja miten juoksumattoa on tarkoitus käyttää.

  • Skillrun TX 500 soveltuu juoksustudioiden HIIT-tunneille sekä itsenäisiin korkean intensiteetin harjoituksiin.
  • Näytön toiminnallisuudet Skillrun 5000 -mallissa tekevät siitä sopivan sekä itsenäiseen juoksuharjoitteluun  kuin vaativille juoksumattotunneille.
  • Skillrun 7000 on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat tulla paremmiksi juoksijoiksi.  Se antaa tarkan ja yksityiskohtaisen palautteen juoksutekniikasta ja mahdollistaa voima- ja nopeusharjoittelun lisävarusteilla.

 

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää

Technogym Run – vaativaan harjoitteluun kotona

Vuonna 2023 lanseerattu Technogym Run on tehokas ja monipuolinen juoksumatto vaativaankin juoksutreeniin kotona. Technogym Run yhdistää cardiotreenin ja voimaharjoittelun – juoksumatolla voi tehdä myös kelkkatyöntöjä. Voimaharjoittelussa voi hyödyntää juoksumaton suurta näyttöä ja sen kautta seurattavia harjoitussisältöjä. Juoksumaton hiljainen käyntiääni yllättää – voit tehdä juoksutreenin muita perheenjäseniä häiritsemättä.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Run juoksumatto

TechnogymTechnogym Run juoksumatto

Lue lisää

Technogym MYRUN – näppärä valinta kotona harjoitteluun

MyRun on Technogymin ehdottomasti myydyin juoksumatto kotiin . Se on suosittu eksklusiivisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta, sekä pienikokoisuutensa vuoksi. Siksi se sopii useimpiin koteihin. Technogym Live -sovellus tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman harjoitusmahdollisuuksia, jotka tekevät harjoittelusta innostavaa ja motivoivaa.

MyRun on helppokäyttöinen ja hiljainen, mikä parantaa käyttökokemusta ja auttaa keskittymään olennaiseen – juoksuharjoitteluun. Se on huoltovapaa ja helppo asentaa

MyRun on valittu useammassa kansainvälisessä testissä luokkansa parhaaksi. Lue kotijuoksumattojen testeistä täältä.

Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää

 

 

Katso kaikki Technogym-juoksumatot

Technogymillä on laaja valikoima korkealaatuisia juoksumattoja ja juoksumatto jokaiseen tarkoitukseen. Technogym tarjoaa juoksumatot niille, jotka ovat huolissaan laadusta, suunnittelusta ja toiminnallisuudesta. Technogymillä on vuosien mittaan maailman eniten käytettyjä ja arvostettuja kuntoharjoittelulaitteita. Tässä esitellyn neljän juoksumattomallin lisäksi Technogymillä on useita muita malleja sekä moottorilla että ilman. Katso kaikki Technogym-juoksumatot täältä.

Lue myös: SkillRun paras ammattikäyttöön tarkoitettu juoksumatto Runner’s World testissä

Lue myös: Technogym Run – treenaa kuin huippu-urheilja

Lue myös: Juoksumatolla juoksemisen eduista

Lue myös: Huippujuoksijan vinkit harjoitteluun

Lue myös: Myrun auttaa tekemään juoksusta entistä mukavampaa

 

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info