Tuoteuutuus

Technogym lanseeraa uuden crosstrainerin kotikuntoiluun

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Uusi Technogym Elliptical crosstrainer helpottaa kuntoilun aloittamista

Technogymin uusin tulokas tekee kotona kuntoilun aloittamisesta helppoa ja vaivatonta. Technogym Elliptical mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen cardioharjoittelun, johon saa halutessaan lisämotivaatiota erilaisista videoharjoituksista tai ulkoreiteistä. Helppokäyttöisyyden lisäksi uuden crosstrainerin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota sen pieneen kokoon.

Miltä kuulostaisi kunnonkohotus mukavasti omassa olohuoneessa, tyylikkäällä, kuntosalilaatua vastaavalla laitteella? Uusi Technogym Elliptical mahdollistaa monipuolisen, tehokkaan ja nivelille pehmeän treenin, jossa voi polttaa enemmän kaloreita lyhyemmässä ajassa. Uusi crosstrainer on ihanteellinen ratkaisu myös aloittelevalle kuntoilijalle, sillä pehmeän liikeradan ansiosta treeni ei rasita niveliä. Technogym Live-sovelluksen sisältökirjaston räätälöidyistä videoharjoituksista ja sisälllöistä saa lisää intoa harjoittelun ylläpitämiseen.

 

Kuntoilun aloittaminen ja jatkaminen on helppoa

Yhdistämällä tabletin Technogym Elliptical crosstraineriin, käyttäjä voi valita laajsta valikoimasta on-demand-harjoituksia tai katsoa vaikkapa omaa suosikkisarjaansa Netflixistä. Tai miltä kuulostaisi hölkkääminen pitkin rantamaisemia tai suurkaupungin katuja? Ulkoreitit tuovat lisää elämyksellisyyttä treeniin ja ohjatut harjoitukset tsemppaavat kotikuntoilijaa ottamaan itsestään enemmän irti. Videosisältöjen ansiosta treenistä tulee niin mukavaa, että seuraavaa treeniä odottaa jo innolla.

Technogym Live tarjoaa myös mahdollisuuden täydentää harjoittelua kehonpaino-, toiminnallisilla ja joogaharjoituksilla. Lataamalla Technogym Live -sovelluksen Apple Watchiin käyttäjä voi synkronoida sykkeensä Technogym Ellipticalin kanssa ja seurata harjoittelua Apple Healthissa.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Live sovellus

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Technogym Live sovellus

Lue lisää
technogym elliptical crosstrainer

Vaivatonta kuntoilua pienessäkin tilassa

Kodin tai kuntoilutilan koko ei ole enää este, sillä Technogym Elliptical on kooltaan markkinoiden pienempiä crosstrainereita. Se vie käytön aikana vain 1 neliömetriä tilaa ja kokoon taitettuna 0,5 neliömetriä. Poljinten korkeus on vain 25 cm lattiasta, varmistaen helpon laitteelle nousun kaiken kokoisille ja kuntoisille käyttäjille. Harjoituksen voimakkutta saa säädettyä helposti yhdellä kosketuksella keskikahvassa olevan Fast Track Control-toiminnon avulla.

Käytön jälkeen laitteen voi taittaa ja sen siirtäminen on tehty todella helpoksi. Kotitreeni käy näppärästi missä tahansa kodin huoneessa. Technogym Elliptical on äänitasoltaan todella hiljainen, joten treeni ei häiritse muita perheenjäseniä.

technogym elliptical crosstrainer
Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Elliptical

TechnogymTechnogym Elliptical

Lue lisää