Artikkeli

Kuntopyörän valintaopas

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Millainen tarve, sellainen kuntopyörä

Kuntopyörä on yksi suosituimmista kuntoilulaitteista. Pyörämalleja ja -vaihtoehtoja on kuitenkin paljon, joista pitäisi löytää omaan tarpeeseen sopiva.

Olemme koonneet tähän artikkeliin tietoa Technogymin suosituimmista kunto- ja spinningpyöristä, mihin mikin niistä parhaiten soveltuu. Saat hyödyllisiä vinkkejä siitä, kuinka löydät oikean sisäpyörän mielekkääseen ja tehokkaaseen harjoitteluun.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Spinning-pyörät sporttisille

Spinning-pyörä sopii pieneenkin tilaan ja tarjoaa sporttisen vaihtoehdon sisäpyöräilyyn. Technogymin Group cycle -spinningpyörässä ajoasentoa on helppo säätää itselle sopivaksi, mutta useimmat tykkäävät pitää satulan samalla tasolla kuin tanko. Molempia saa säädettyä sekä pysty- että vaakasuunnassa. Group cycle on hiljainen eikä tarvitse sähköä. Pyörän näyttö menee päälle automaattisesti kun aloittaa polkemisen ja se kertoo mm. ajan, matkan, vauhdin ja voimantuoton eli watit.

Aiheeseen liittyvä tuote
Group Cycle

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle

Lue lisää

technogym-bike-kuntopyora

Technogym Bikellä treenaat huipputason ohjaajien johdolla

Sisäpyöräily nousee uudelle tasolle, kun allasi on Technogym Bike kuntopyörä. Pyörän näyttö herättää treenin eloon: Technogym Live virtuaalituntien alusta tarjoaa sisäpyöräily-treeniin innostavia tuntitallenteita englanniksi, italiaksi, espanjaksi ja ranskaksi. Pääset valitsemaan suosikkiohjaajasi tunneista ja kokemaan kansainvälistä tunnelmaa koti-Suomesta käsin. Tarjolla on niin perinteisiä spinning-tunteja kuin lihaskuntoa ja pyöräilyä yhdistäviä tunteja.

 

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Bike kuntopyörä

TechnogymTechnogym Bike kuntopyörä

Lue lisää

Skillbike ja Ride pyöräilyharrastajille

Skillbike on pyöräilyharrastajan valinta silloin kun ajotuntuma on tärkeitä. Skillbike muistuttaa ajotuntumaltaan maantiepyörää ja siinä on myös oikeat vaihteet. Skillbiken vastus antaa tuntuman kuin ajaisi mäkisessä maastossa – silloin vaihteet ovatkin tarpeen. Pyöräilyharrastajaa ilahduttaa mm. se, että Skillbike on yhdistettävissä Stravaan ja Zwiftiin.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Sisäpyörä

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE Sisäpyörä

Lue lisää

Technogym Ride on Technogymin uusin kuntopyörä, joka on todellinen aktiivipyöräilijän unelma. All-in-one-pyörään on integroitu 22 tuuman näyttö, joka tarjoaa suoran pääsyn pyöräilijöiden suosimiin sovelluksiin. Näitä ovat muun muassa Zwift, Strava, ROUVY ja TrainingPeaks. Mukana ovat myös muut viihdesovellukset kuteh Netflix, Eurosport, sekä laaja valikoima harjoitusohjelmia oman pyöräilysuorituksen parantamiseen. Pyöräilytuntuma jäljittelee ulkona pyöräilyn tuntua.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Ride

TechnogymTechnogym Ride

Lue lisää

Pystymalliset kuntopyörät aktiivikuntoilijoille

Pystymallinen kuntopyörä on ehkä perinteisin kuntopyörä malli. Satulaa ja tankoa voi säätää pystysuunnassa ja usein satula on selvästi matalammalla kuin tanko, jolloin selkä pysyy melko suorana. Tangosta voi pitää kiinni käsillä tai siihen voi nojata kyynärpäillä. Technogymin kuntopyörien tanko on aina pehmustettu ja miellyttävä. Kuntopyöriä Technogymillä on eri malleja. Suurin ero näissä on ulkoasussa sekä näytön toiminnoissa.

Personal Linen kuntopyörä (kuvassa) on designiltaan viimeistellyin – onhan sen suunnitellut kuuluisa Antonio Citterio. Personal-sarja tarjoaa luksusta koteihin.  Laitteissa on suuri kosketusnäyttö, joka tarjoaa viihdettä sekä ohjausta harjoitteluun. Pääsääntöisesti Personal Linea myydään koteihin, joissa sisustukseen on panostettu ja tyylikäs desing tärkeä valintaperuste.

Aiheeseen liittyvä tuote
Bike Personal

TechnogymPersonal Line - Bike Personal

Lue lisää

Myös Artis sarjan kuntopyörässä muotoilu on keskiössä ja näytön teknologiaan panostettu paljon. Artis on suunnattu erityisesti premium-tason kuntokeskuksiin.

Aiheeseen liittyvä tuote
ARTIS Bike

TechnogymARTIS - ARTIS Bike

Lue lisää

Excite Live sarja edustaa ammattimaista, laadukasta ja kestävää aerobisten laitteiden sarjaa kuntosaleille. Excite on Technogymin myydyin kuntopyörä. Siinä on mm. kuntotestausmahdollisuudet sekä muita omiaisuuksia, joita liikunta-alan ammattilaiset arvostavat. Hiljattain uudistunut sarja sisältää erilaisia malleja erilaisiin tarpeisiin, riippuen tarpeista ja budjetista. Esimerkiksi näytön koko ja laitteen toiminnallisuudet vaikuttavat hintaan.

Aiheeseen liittyvä tuote
Excite Live Bike Kuntopyörä

TechnogymExcite Live - Excite Live Bike Kuntopyörä

Lue lisää

Selkänojalliset kuntopyörät mukavuudenhaluisille

Selkänojallinen kuntopyörä on helposti lähestyttävä ja siihen on helppo nousta kyytiin. Satulaa voi säätää vaakasuunnassa, jolloin sopiva etäisyys polkimiin on helpoin hakea laitteessa istuessa. Tankoa voi säätää pystysuunnassa.

Selkänojallisia kuntopyöriä Technogymillä on eri malleja, aivan kuten pystymallisiakin. Suurin ero näissä on ulkoasussa sekä näytön toiminnoissa.

Personal Linen kuntopyörä on designiltaan viimeistellyin – onhan sen suunnitellut kuuluisa Antonio Citterio. Personal-sarja tarjoaa luksusta koteihin.  Laitteissa on suuri kosketusnäyttö, joka tarjoaa viihdettä sekä ohjausta harjoitteluun. Pääsääntöisesti Personal Linea myydään koteihin, joissa sisustukseen on panostettu ja tyylikäs desing tärkeä valintaperuste.

Aiheeseen liittyvä tuote
Recline Personal

TechnogymPersonal Line - Recline Personal

Lue lisää

Myös Artis sarjan selkänojallisessa kuntopyörässä muotoilu on keskiössä ja näytön teknologiaan panostettu paljon. Artis on suunnattu erityisesti premium-tason kuntokeskuksiin.

Aiheeseen liittyvä tuote
ARTIS Recline

TechnogymARTIS - ARTIS Recline

Lue lisää

Excite Live sarja (kuvassa) edustaa ammattimaista, laadukasta ja kestävää aerobisten laitteiden sarjaa kuntosaleille. Excite on Technogymin myydyin kuntopyörä. Siinä on mm. kuntotestausmahdollisuudet sekä muita omiaisuuksia, joita liikunta-alan ammattilaiset arvostavat. Hiljattain uudistunut sarja sisältää erilaisia malleja erilaisiin tarpeisiin, riippuen tarpeista ja budjetista. Esimerkiksi näytön koko ja laitteen toiminnallisuudet vaikuttavat hintaan.

Aiheeseen liittyvä tuote
Excite Live Recline Kuntopyörä

TechnogymExcite Live - Excite Live Recline Kuntopyörä

Lue lisää

Uusin tulokas Technogym Cycle (lanseeraus syksyllä 2021) on kuntopyörä, joka on suunniteltu mukavalle pyöräretkelle. Leveä istuin ja kulkuaukko takaavat, että pyörällä on mukava ajaa iästä, koosta ja kuntotasosta riippumatta. Technogym Cyclelle tunnusomaista on yksinkertainen ja minimalistinen muotoilu. Lisäksi se on tilaa säästävä kuntopyörä, vieden vain 0,7 neliömetriä lattiapinta-alasta. Kaikki pyöräilyn aikana tarvittavat tiedot näkyvät pyörän konsolissa. Kokonaisvaltaisemman pyöräilykokemuksen saamiseksi on mahdollista muodostaa yhteys Technogym Live -sovellukseen tabletin kautta. Näin saa käyttöönsä henkilökohtaisempia treenejä, ulkoilureittejä, rutiineja, ryhmätunteja ja paljon muuta.

technogym cycle kuntopyörä
Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Cycle kuntopyörä

TechnogymTechnogym Cycle kuntopyörä

Lue lisää