Tuoteuutuus

Technogym Bike – Sisäpyöräily uudelle tasolle

KuvaTechnogym

Sisäpyöräily-fanaatikon unelma: huipputason kuntopyörä, jonka virtuaaliharjoitukset tempaavat mukaansa

Sisäpyöräily on nostanut suosiotaan kuluvan vuoden aikana, kun moni on siirtynyt kuntosalien spinning-tunneilta kotiharjoittelun pariin. Spinning-tunneilta tuttu elämyksellisyys ja energia saadaan nyt välitettyä myös koteihin, kun Technogym lanseeraa uuden kuntopyörän, Technogym Biken, kotikuntoilumarkkinoille.

technogym-bike-kuntopyora

Technogym Bike on paitsi huippulaadukas ja hyvillä ajo-ominaisuuksilla varustettu, sen suuren Technogym Live näytön tarjoamat harjoitussisällöt vievät harjoituskokemuksen aivan uudelle tasolle. Aivan kuin harjoittelisi yhdessä muiden sisäpyöräily-fanaatikkojen kanssa.

Technogym Bike – spinning-tunnit- Janni Hussi

“Valitsin Technogym Biken, koska spinning on ollut minulle rakas laji jo 14 vuoden ajan! Olen itse ohjannut tunteja ja ollut erittäin aktiivinen spinning-tunneilla kävijä. Nyt onkin mahtavaa, että voin saada ohjatut live- ja tallennetunnit suoraan omaan olohuoneeseen. Entisenä ohjaajana arvostan monipuolista ja innostavaa opastusta ja monipuolisista tunneista löytyy jokaiseen viikon treeniin sopiva ohjelma. Henkilökohtaisesti minua motivoi, että voin ottaa leikkimielisesti mittaa muiden maiden spinnaajista! Pyörän säädöt ovat lisäksi monipuoliset ja taloudessamme eri mittaiset henkilöt voivat polkea samalla pyörällä. Pakko vielä mainita, että pyörä on hiljainen ja jykevä, joten se sopii koti-olosuhteisiin mainiosti!”

Janni Hussi
Kuva: Jassu Dammert

On-demand tunnit – harjoittele, kun sinulle sopii

Technogym Live virtuaalituntien alusta tarjoaa sisäpyöräily-treeniin innostavia tuntitallenteita englanniksi, italiaksi, espanjaksi ja ranskaksi. Pääset valitsemaan suosikkiohjaajasi tunneista ja kokemaan kansainvälistä tunnelmaa kotioloista käsin. Tarjolla on niin perinteisiä spinning-tunteja kuin lihaskuntoa ja pyöräilyä yhdistäviä tunteja. Siksi pyörän mukana toimitetaan käsipainot.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Bike kuntopyörä

TechnogymTechnogym Bike kuntopyörä

Lue lisää
Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Live tunnit – liity osaksi pyöräilevää yhteisöä

Live-tunnit ovat nimensä mukaisesti eläviä, ja ne tarjoavat elämyksellisiä striimejä suoraan kansainvälisiltä pyörästudioilta. Tunnelma nousee taatusti kattoon, kun pääset treenaamaan huipputason ohjaajan ja muiden sisäpyöräilyfanaatikkojen kanssa. Pääset seuraamaan tunnin kulkua Technogym Biken suurelta, 22 tuuman HD-näytöltä. Äänen osalta voit valita seuraavista vaihtoehdoista: laitteeseen integroitu kaiutin tai omat langalliset tai langattomat kuulokkeet.

technogym bike kuntopyora

Designin, biomekaniikan ja fysiologian osaamisen ilmentymä 30 vuoden kokemuksella

Technogym Biken takana on yli kolme vuosikymmentä kestänyt tutkimus- ja kehitystyö, sekä jatkuva dialogi huippu-urheilun verkostojen kuten Olympialaisten kanssa.

Technogym Biken satula ja tanko on helppo ja nopea säätää itselle sopivaksi pikakäyttöisillä säätimillä. Harjoitustuntuma on luonnollinen, asento optimaalinen ja hiljaisuus omin korvin kuultavissa. Vauhtipyörän vastustaso on säädettävissä helposti 20 portaisella asteikolla.

Haluatko haastaa itseäsi kansainvälisen pyöräily-yhteisön kanssa?

Technogym Liven kanssa tehdyt harjoitukset ja niiden tarkka harjoitustieto (rpm, watit, syke jne.) tallentuvat Mywellness-tilillesi. Mitä enemmän treenaat, sitä korkeammalla kansainvälisellä Leaderboardilla nouset. Et siis harjoittele yksin, vaan osana innostavaa sisäpyöräilijöiden yhteisöä.

Jos haluat olla yksi heistä ja osallistua kansainväliseen tunnelmaan kotoa käsin, ota meihin yhteyttä ja tilaa oma Technogym Bikesi.

Ride anywhere, anytime